Ajax vs SC Cambuur Voorspelling & Wedtips [03-09-2022]

Op zoek naar goede wedtips en voorspellingen voor Ajax - Cambuur? Goed nieuws! Bij Wedbureaus.nl hebben we weer een aantal leuke weddenschappen voor je klaar staan.

Zaterdag middag om 16:30 staat de wedstrijd Ajax - Cambuur weer op het programma. Inmiddels bevinden we ons in speelronde 5 van de Eredivisie en Ajax is nog foutloos. Blijven de Amsterdammers ook in deze speelronde ongeslagen?

Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij 3 wedtips opgesteld. 

? Tijdelijke Odds Booster ?
Krijg bij Betcity nu 50x je inzet voor een overwinning van Ajax op Cambuur!


Wedtips Ajax vs Cambuur 

Op zoek naar leuke en interessante wedtips en voorspellingen rond Ajax - Cambuur? Goed nieuws! Wij van Wedbureaus.nl zijn weer langs alle bookmakers, statistieken en odds gegaan om de beste wedtips voor je te verzamelen. Hieronder een overzicht van een aantal interessante odds / betjes.

Tip 1: Handicap Ajax - start met 0-3

Tip 2:  Over 3.5 Goals

Tip 3:  Steven Bergwijn scoort de eerste goal


Waarom deze tips spelen?

Bij Wedbureaus.nl delen we alleen wedtips waar we zelf 100% achter staan. Om deze reden hebben we hieronder een uitleg per tip en vertellen we je precies waarom we denken dat dit een tip is. Ook hebben we gelijk de beste bookmaker voor je uitgezocht die de hoogste odd aanbieden.

Tip 1: Ajax start met 0-3

De Amsterdammers wonnen vorig jaar met maar liefst 9-0 van SC Cambuur. Ook dit jaar verwachten wij weer een regen aan doelpunten. Ajax scoort over het algemeen makkelijk in de Johan Cruijf Arena en helemaal nu PSV er op los scoort zullen de Amsterdammers alles op alles zetten om er een doelpunten festijn van te maken.

Voor een 3-way handicap vonden wij de beste odd bij Jacks. Bij Jacks ontvang je maar liefst 2.65x je inzet wanneer je inzet op een 3-way handicap voor Ajax.

Tip 1: Handicap Ajax - start met 0-3

Tip 2: Over 3.5 goals

Onze tweede voorspelling voor Ajax - Cambuur? Over 3.5 goals! Zoals wij eerder al aangaven verwachten wij veel goals deze zaterdag middag in de Johan Cruijf arena. Alle spelers staan op scherp en met de nieuwste aanwinsten van Ajax denken wij zeker dat dit voor extra aanval impulsen zal zorgen.

Holland Casino Online geeft de beste odd voor deze weddenschap. Je ontvang hier maar liefst 2.08 x je inzet.

Tip 2:  Over 3.5 Goals

Tip 3: Steven Bergwijn scoort de eerste goal

Zoek jij nog een leuke funbet? Goed nieuws! Wij zouden er niet gek van op kijken als Steven Bergwijn de eerste goal scoort. Steven Bergwijn is sterk begonnen bij Ajax de eerste paar wedstrijden en heeft al 4 goals weten te maken.

Bij Betcity krijg je maar liefst 4.7 x je inzet terug wanneer je inzet op de eerste goal van Steven Bergwijn.

Tip 3:  Steven Bergwijn scoort de eerste goal


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Ajax - Cambuur gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Vorig seizoen eindigde Ajax Amsterdam - Cambuur in 9-0 voor de Amsterdammers
  • Van de laatste 15 ontmoetingen won Ajax er 12. Cambuur wist 2 keer te winnen en het werd 1 keer een gelijkspel.
  • De wedstrijd Ajax - Cambuur eindigde het vaakste in 3-0 in het voordeel voor de Amsterdammers. In de geschiedenis gebeurde dit 3 keer. 

Wedden op Ajax - Cambuur

Wanneer we kijken naar de odds en quoteringen van Ajax - Cambuur dan valt ons direct 1 ding op: de bookmakers zijn er vrij zeker van dat Ajax gaat winnen. Mocht het Ajax team van Alfred Schreuder winnen dan ontvang je 1.10 keer je inzet. 

Voor een gelijkspel krijg je gemiddeld zo'n 11.00 keer je inzet terug. Bij BetCity zien we de beste odd voorbij komen voor een gelijkspel. Hier krijg je namelijk 11.5 keer je inzet terug. 

Denk jij dat Cambuur gaat stunten in de Johan Cruijf Arena? Dan kun je rekenen op een odd van maar liefst 29.00 keer je inzet. Met een inzet van een tientje zou je dus 290 euro kunnen winnen. 

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze voorspelling voor Ajax - Cambuur

Wij verwachten een gemotiveerd en gretig Ajax. Na het vertrek van de Braziliaanse superster Anthony denken wij dat andere spelers hun kans willen grijpen. In onze voorspellingen voor deze wedstrijd verwachten wij dan ook dat er veel dreiging vanuit de aanvallers zal ontstaan.

We denken ook dat Ajax gaat proberen de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Ajax speelt dinsdag namelijk voor de Champions League tegen de Rangers uit Scotland. Een belangrijke pot die Ajax moet winnen om goed aan de Champions League poule te beginnen.

Ook zien wij Brobbey en Bergwijn goals maken. Beide heren zijn ontzettend goed in vorm en hebben al aardig wat goals en assists achter hun naam staan.

Kortom, wij denken dat het een doelpuntrijke wedstrijd gaat worden waarin Ajax snel zal proberen de wedstrijd te beslissen.

? Tijdelijke Odds Booster ?
Krijg bij Betcity nu 50x je inzet voor een overwinning van Ajax op Cambuur!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>