• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Ajax vs Go Ahead Eagles Tickets & Kaarten – (01-10-2022)

Ajax vs Go Ahead Eagles Tickets & Kaarten – (01-10-2022)

Opzoek naar Ajax - Go Ahead Eagles tickets? Dan zit je op deze pagina goed! Wij vertellen waar je het beste Ajax kaartjes kan kopen voor deze wedstrijd en geven wat informatie over een wedstrijdbezoek aan de Johan Cruijff ArenA.

Ajax vs Go Ahead Eagles is een zaterdagavond wedstrijd, wat altijd wat meer sfeer met zich meebrengt. Er wordt gespeeld op zaterdag 1 oktober 2022 en de aftrap vindt plaats om 20:00 uur. Zal het een dikke overwinning worden voor het team van Alfred Schreuder?

Wanneer je op de oranje knop hieronder drukt, zie je welke plekken in het stadion nog beschikbaar zijn. Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel tickets je wil kopen.


Ajax Go Ahead Eagles tickets

De laatste jaren is Ajax helemaal hot geworden. Dit is te danken aan de goede prestaties in het Europese voetbal. De keerzijde is wel dat wedstrijdtickets voor thuiswedstrijden daarom moeilijk te krijgen zijn. Vaak zijn de wedstrijden binnen een paar minuten stijf uitverkocht.

Gelukkig zijn er, buiten het verkoopkanaal van Ajax om, nog andere betrouwbare websites waar je Ajax kaartjes kan kopen. LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website uit Engeland waar je terecht kunt voor Eredivisie tickets.

Ajax - Go Ahead Eagles kaarten zijn verkrijgbaar vanaf £64 (75 euro) per stuk. Als je een aankoop hebt gedaan, worden de tickets veilig online naar je e-mailadres toegestuurd.
Klik op de oranje knop hieronder om naar de ticketwebsite te gaan.


Kaarten kopen voor Ajax vs Go Ahead Eagles

Wanneer je voor Ajax Go Ahead Eagles kaarten koopt, heb je toegang tot het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA. Om je alvast wat voor te bereiden op je bezoek hierheen, hebben we wat handige informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Johan Cruijf ArenA

Plaats: Amsterdam
Capaciteit: 55.500 toeschouwers
Geopend: 1996
Grootte veld: 105 x 68 meter

De tribunes van het stadion zijn, met een helling van 37 graden, de nummer 4 steilste stadion van Europa.

Sinds 2018 draagt het stadion de huidige naam Johan Cruijff ArenA. Dit als eerbetoon voor de grootste voetballer aller tijden bij de Amsterdamse club.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>