• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Ajax vs SC Heerenveen Tickets & Kaarten – (10-09-2022)

Ajax vs SC Heerenveen Tickets & Kaarten – (10-09-2022)

Wil jij een wedstrijd van Ajax bezoeken? Dan zit je hier goed! Op deze pagina kom je erachter waar je het beste Ajax - Heerenveen kaarten kunt kopen en vind je meer informatie over een wedstrijdbezoek aan de Johan Cruijff ArenA.

Ajax vs Heerenveen vind al vroeg in het nieuwe seizoen plaats. De datum van de wedstrijd is zaterdag 10 september 2022. Om 18:45 uur zal er afgetrapt worden in Amsterdam. Gaat het team van coach Alfred Schreuder het seizoen goed van start?

Wanneer je op de oranje knop hieronder drukt, zie je welke plekken in het stadion nog beschikbaar zijn. Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel tickets je wil kopen.


Ajax Heerenveen tickets

De laatste jaren is Ajax helemaal hot geworden. Dit is te danken aan de goede prestaties in het Europese voetbal. De keerzijde is wel dat wedstrijdtickets voor thuiswedstrijden daarom moeilijk te krijgen zijn. Vaak zijn de wedstrijden binnen een paar minuten stijf uitverkocht.

Gelukkig zijn er, buiten het verkoopkanaal van Ajax om, nog andere betrouwbare websites die Ajax tickets aanbieden. De kaartjes zijn dan wel verkrijgbaar voor een iets hogere prijs, maar dat krijg je in tijden van schaarste.

LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website voor Eredivisie tickets. Ajax - Heerenveen kaarten zijn er verkrijgbaar vanaf £77 (90 euro) per stuk. Na aankoop worden de tickets online per e-mail naar je toe gestuurd. Klik op de oranje knop hieronder.


Kaarten kopen voor Ajax vs Heerenveen

Wanneer je voor Ajax Heerenveen kaarten koopt, heb je toegang tot het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA. Om je alvast wat voor te bereiden op je bezoek hierheen, hebben we wat handige informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Johan Cruijf ArenA

Plaats: Amsterdam
Capaciteit: 55.500 toeschouwers
Geopend: 1996
Grootte veld: 105 x 68 meter

De tribunes van het stadion zijn, met een helling van 37 graden, de nummer 4 steilste stadion van Europa.

Sinds 2018 draagt het stadion de huidige naam Johan Cruijff ArenA. Dit als eerbetoon voor de grootste voetballer aller tijden bij de Amsterdamse club.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>