• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Ajax vs Liverpool Tickets & Kaarten – (26-10-2022)

Ajax vs Liverpool Tickets & Kaarten – (26-10-2022)

Tickets voor Ajax in de Champions League zijn altijd heel moeilijk te krijgen. Toch hebben wij van Wedbureaus.nl de oplossing voor jou! Lees snel dit artikel over waar je Ajax - Liverpool tickets kan kopen.

Kaartverkoop Ajax - Liverpool CL

Op woensdagavond 26 oktober 2022 neemt Ajax het thuis op tegen de Engelse grootmacht Liverpool. Deze wedstrijd vindt plaats om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA. Dit is alweer de laatste thuiswedstrijd van Ajax in de groepsfase van de CL. 

Kaarten voor Ajax - Liverpool zijn via de officiële ticketshop van Ajax al een tijdje uitverkocht. Daarom moet je opzoek gaan naar alternatieven. De Engelse ticket website LiveFootballTickets.com is hiervoor een heel goed alternatief. Op dit moment heeft de website nog een aantal tickets over voor Ajax - Liverpool.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de beschikbare Ajax - Liverpool tickets te gaan. 


Ajax - Liverpool kaarten

LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website uit Engeland waar je terecht kunt voor Ajax kaarten. De zitplaatsen die je via LiveFootballTickets.com koopt, zijn ook altijd plekken naast elkaar. 

Als je een aankoop hebt gedaan, worden de tickets veilig online naar je e-mailadres toegestuurd. Klik op de oranje knop hieronder om naar de tickets voor Ajax - Liverpool te gaan.


Tickets kopen voor Ajax - Liverpool FC

Als jij geen seizoenkaart van Ajax hebt, is het bijna niet te doen om voor deze wedstrijd tickets te scoren. Dit soort wedstrijden in de Champions League zijn namelijk super populair bij de aanhang en dus razendsnel uitverkocht.

Wanneer je voor Ajax - Liverpool kaarten koopt, heb je toegang tot het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA. Zeker met Champions League wedstrijden is de ArenA een ware heksenketel. Om je alvast wat voor te bereiden op een bezoek, hebben we wat leuke informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Johan Cruijf ArenA

Plaats: Amsterdam
Capaciteit: 55.500 toeschouwers
Geopend: 1996
Grootte veld: 105 x 68 meter

De tribunes van het stadion zijn, met een helling van 37 graden, de nummer 4 steilste stadion van Europa. Sinds 2018 draagt het stadion de huidige naam Johan Cruijff ArenA. Dit als eerbetoon voor de grootste voetballer aller tijden bij de Amsterdamse club wat dus ook de naam voor de Nederlandse Super Cup deelt.

Bekijk ook eens onze voorspelling voor Ajax - Liverpool!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>