Ajax vs Liverpool Voorspelling & Wedtips [26-10-2022]

Ajax heeft niet de Champions League campagne gehad waar ze op gehoopt hadden. Ze moeten winnen van Liverpool als ze nog kans willen maken om door te gaan naar de volgende ronde. We hebben ook wat tips en voorspellingen voor deze wedstrijd.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Woensdagavond (26 Oktober) om 21:00. Voor Liverpool is de taak heel duidelijk: ze mogen niet verliezen van Ajax en één punt is genoeg. Anders kunnen ze het nog heel spannen maken voor de laatste speelronde.

Het team van Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Zo hebben we 3 wedtips voor je kunnen uitwerken. Hier zit ook een Super Odd bij waarmee je 50x je inzet terug kan krijgen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst of gelijkspel van Ajax 1X (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Ajax - Liverpool

Hieronder hebben we de 3 wedtips overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Ajax kan de Europa League bijna veilig stellen maar ze maken ook nog een kans op de volgende ronde van de Champions League. Daarom belooft het een interessante wedstrijd te worden!

Tip 1: Ajax Winst of Gelijkspel (1X)

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 3: Liverpool scoort in beide helften


Voorspellingen Ajax - Liverpool

We staan met volle zekerheid achter onze tips omdat we een uitgebreide analyse hebben gedaan. Daarin hebben we veel informatie opgezocht over de verschillende statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmakers bij de tips gevonden.

Tip 1: Ajax Winst of Gelijkspel (1X)

We hebben net al uitgelegd dat er voor Ajax meer druk op de wedstrijd zit. Daarbij spelen ze ook een thuiswedstrijd. Ze moeten deze wedstrijd winnen en willen de wedstrijd daarom goed beginnen. Voor Liverpool is een overwinning niet nodig. Hierdoor zal Ajax de aanvallende ploeg zijn en graag willen scoren om deze wedstrijd te winnen.

Bij deze weddenschap hebben we een Super Odd gevonden. Dit hebben we gevonden bij de bookmaker Circus. Hier krijg je 50.00x je inzet terug als de weddenschap goed is! Nieuwe spelers hoeven alleen 10 euro op het account te storten en kunnen maximaal spelen met 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Ajax Winst of Gelijkspel (1X)

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Door deze druk belooft het een leuke wedstrijd te worden die heen en weer gaat. Liverpool heeft namelijk een goed team dat veel kansen creëeren. Ajax gaat dan ook proberen om opzoek te gaan naar een snelle voorsprong in de eerste helft. Hierdoor zullen er veel kansen komen aan beide kanten en kunnen er zomaar veel doelpunten gescoord wordt in de beginfase.

De beste quotering hebben we gevonden bij Holland Casino. Dit is een goede bookmaker waar je 2.20x je inzet terugkrijgt!

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 3: Liverpool scoort in beide helften

Liverpool wilt ook graag winnen zodat ze in de laatste speelronde voor de eerste plek kunnen vechten. Dit betekent dat ze ook zullen aanvallen. Daarbij hebben ze ook genoeg kwaliteit om doelpunten te scoren. De meeste spelers zullen zich willen bewijzen omdat het nog niet zo goed loopt bij Liverpool. Het dus zomaar zo zijn dat ze in beide helften scoren.

We hebben de beste quotering gevonden bij Betcity. Hier krijg je namelijk 2.35x je inzet terug waardoor het ingezette bedrag meer dan verdubbelt wordt.

Tip 3: Liverpool scoort in beide helften


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Ajax - Liverpool gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Ajax moet deze wedstrijd winnen met 2 doelpunten verschil om nog kans te maken om door te gaan naar de volgende ronde.
  • De laatste 3 ontmoetingen tussen deze ploegen werden allemaal gewonnen door Liverpool. Ajax wist maar 1 keer te scoren.
  • Liverpool bezit de 2e plek in de poule met 9 punten. Ajax staat op de 3e plek met 3 punten. Napoli staat op de 1ste plek.

Wedden op Ajax - Liverpool

We hebben al vaker aangegeven dat we een uitgebreide analyse hebben gedaan en zo 3 wedtips hebben verzameld. Ajax moet deze wedstrijd winnen om nog kans te kunnen maken om door te gaan in de Champions League. Dit zorgt ervoor dat het een leuke eerste helft wordt waarin beide teams veel kansen gaan krijgen. Liverpool heeft ook genoeg kwaliteit om in beide helften te scoren. Hierdoor wordt het dus een spannende wedstrijd!

Volgens de bookmakers wordt Liverpool gezien om deze wedstrijd te winnen. Een overwinning levert je namelijk 1.75x het ingezette bedrag op en dat is redelijk hoog. Bij een gelijkspel hebben de bookmakers een odd van 4.25 geplaatst. Ajax speelt wel thuis dus het kan zijn dat ze winnen. Daarmee krijg je 4.35x het ingezette bedrag terug

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Ajax - Liverpool

Als Ajax thuis speelt worden ze vaak gezien als de favoriet en wij vinden dat ook voor deze wedstrijd. De druk zit er namelijk hoog op en dat betekent dat ze moeten aanvallen. Hierbij hebben ze het thuispubliek dat achter ze gaat staan.

Liverpool heeft ook een heel goed team en gaat het Ajax heel moeilijk maken. Ze hebben een goede aanval dat veel kansen kan creëren. We denken toch dat het spel van Ajax ze gaat verrassen en dat ze daarom de wedstrijd winnen.

De ploeg uit Amsterdam heeft ook een aantal zeer goede spelers. Denk aan Steven Bergwijn die altijd gevaarlijk is.

Onze voorspelling is dat het een leuke wedstrijd gaat worden waarin beide ploegen veel kansen gaan creëeren maar dat Ajax uiteindelijk wint.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst van of gelijkspel van Ajax 1X (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>