Ajax vs Napoli Tickets & Kaarten – (04-10-2022)

Tickets voor Ajax in de Champions League zijn altijd heel moeilijk te krijgen. Toch hebben wij van Wedbureaus.nl de oplossing voor jou! Lees snel dit artikel over waar je Ajax - Napoli tickets kan kopen.

Kaartverkoop Ajax - Napoli CL

Op dinsdagavond 4 oktober 2022 neemt Ajax het thuis op tegen de Italiaanse club Napoli. Deze wedstrijd vindt plaats om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA. Dit is alweer de 3e wedstrijd in de groepsfase van de CL.  

Kaarten voor Ajax - Napoli zijn via de officiële ticketshop van Ajax al uitverkocht. Daarom moet je opzoek gaan naar alternatieven. Speciaal voor Ajax tickets hebben wij een samenwerking met de Engelse ticket website LiveFootballTickets.com. Op dit moment heeft de website nog een aantal tickets over voor Ajax - Napoli.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de beschikbare Ajax - Napoli tickets te gaan. 


Ajax - Napoli kaarten

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de korte zijde, lange zijde 1e ring en lange zijde 2e ring. Bepaal je budget en kies een categorie. De zitplaatsen die je via LiveFootballTickets.com koopt, zijn altijd naast elkaar. 

LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website uit Engeland waar je terecht kunt voor Ajax kaarten. Ajax - Napoli tickets zijn op het moment van schrijven verkrijgbaar vanaf £313 (350 euro) per stuk. Als je een aankoop hebt gedaan, worden de tickets veilig online naar je e-mailadres toegestuurd. Klik op de oranje knop hieronder om naar de ticketshop te gaan.


Tickets kopen voor Ajax - Napoli

Als jij geen seizoenkaart van Ajax hebt, is het bijna niet te doen om voor deze wedstrijd tickets te scoren. Dit soort wedstrijden in de Champions League zijn namelijk super populair bij de aanhang en dus razendsnel uitverkocht.

Wanneer je voor Ajax - Napoli kaarten koopt, heb je toegang tot het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA. Zeker met Champions League wedstrijden is de ArenA een ware heksenketel.Om je alvast wat voor te bereiden op een bezoek, hebben we wat leuke informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Johan Cruijf ArenA

Plaats: Amsterdam
Capaciteit: 55.500 toeschouwers
Geopend: 1996
Grootte veld: 105 x 68 meter

De tribunes van het stadion zijn, met een helling van 37 graden, de nummer 4 steilste stadion van Europa. Sinds 2018 draagt het stadion de huidige naam Johan Cruijff ArenA. Dit als eerbetoon voor de grootste voetballer aller tijden bij de Amsterdamse club wat dus ook de naam voor de Nederlandse Super Cup deelt.

Bekijk ook eens onze voorspelling voor Ajax - Napoli!

Wil je ook naar de thuiswedstrijd tegen Liverpool? Bekijk hier informatie over Ajax - Liverpool tickets


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>