Ajax vs Napoli Voorspelling & Wedtips [04-10-2022]

De Champions League groepsfase wordt deze maand afgerond en het is alweer tijd voor de 3e speelronde. Ajax neemt het op tegen Napoli en is het voor beide ploegen een zeer belangrijke wedstrijd. Daarom hebben we wat tips en voorspellingen voor je klaarliggen!

De wedstrijd wordt gespeeld op de Dinsdagavond om 21:00. Ajax heeft al 3 wedstrijden op rij niet gewonnen en dat terwijl Napoli nog ongeslagen is dit seizoen. Kunnen de Amsterdammers weer de oude vorm terug vinden of het Napoli die er met de winst ervandoor gaat?

Het team van Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor Ajax - Napoli. Hierdoor hebben we 3 interessante wedtips voor je kunnen opstellen. Hierbij zit ook een Super Odd waarmee je een leuk bedrag kan verdienen. 

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst of gelijkspel Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Ajax - Napoli

Hieronder hebben we 3 tips op een rijtje gezet. Beide ploegen verkeren in een andere vorm en daarom belooft het een leuke wedstrijd te worden. Het is een belangrijke wedstrijd omdat ze allebei door willen gaan naar de volgende ronde.

Tip 1: Ajax Winst of Gelijkspel (1X)

Tip 2: Khvicha Kvaratskhelia scoort

Tip 3: Meer dan 5.5 Schoten op doel van Ajax


Voorspellingen Ajax - Napoli

We hebben een uitgebreide analyse gedaan en daarom kunnen we met volle zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. We hebben gekeken naar verschillende statistieken en odds. Hieronder worden de tips nog een keer goed uitgewerkt.

Tip 1: Ajax Winst of Gelijkspel (1X)

Ajax komt vaak goed voor de dag in Champions League wedstrijden en ze willen het publiek vermaken. Thuis zijn ze altijd de favoriet en er wordt vaak met grote uitslagen gewonnen. Daarbij bezitten ze de 3e plek in de poule en moeten ze winnen om door te gaan naar de volgende ronde. Met publiek erachter zal het niet gek zijn als ze winnen tegen Napoli. Een gelijkspel is ook al genoeg om deze weddenschap te winnen.

Deze Super Odd hebben we gevonden bij Circus en dat is een zeer goede bookmaker. Als nieuwe spelers krijg je maar liefst 50.00x je inzet van deze weddenschap. Je hoeft alleen 10 euro op je account te storten en je kan deze weddenschap spelen met maximaal 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Ajax Winst of Gelijkspel (1X)

Tip 2: Khvicha Kvaratskhelia scoort

Khvicha Kvaratskhelia is de revalidatie van dit seizoen en wordt gezien als een toekomstige topspeler. Dit seizoen heeft hij namelijk al 5 keer gescoord en 2 assists geleverd. Het is de man in vorm en kan het Ajax heel erg moeilijk maken. Ajax is namelijk niet in vorm op het moment en daarom kan Khvicha Kvaratskhelia zomaar in staat zijn om te scoren.

Bij deze weddenschap hebben we de beste odd gevonden bij Holland Casino. Hier heb je namelijk een odd van 3.10.

Tip 2: Khvicha Kvaratskhelia scoort

Tip 3: Meer dan 5.5 Schoten op doel van Ajax

Ajax is thuis altijd de favoriet en zal daarom ook vol voor de winst gaan. Daarbij zijn ze altijd aanvallend ingesteld en willen ze het publiek vermaken. Ze moeten ook winnen om aansluiting te hebben. Dit zorgt ervoor dat ze veel risico in het spel hebben en veel kansen gaan krijgen. Met de kwaliteit voorin is de kans groot dat ze veel op doel gaan schieten.

We hebben de beste odd gevonden bij Betcity. Het is een zeer goede bookmaker en bij winst krijg je 2.00x je ingezette bedrag terug!

Tip 3: Meer dan 5.5 Schoten op doel van Ajax


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Ajax - Napoli gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Ajax heeft al 3 wedstrijden op rij niet gewonnen. 2 keer werd er verloren en 1 keer werd er gelijk gespeeld.
  • De ploeg uit Amsterdam heeft 27 wedstrijden op rij weten te scoren.
  • Napoli bezit op dit moment de eerste plek in de Serie A. Ze hebben nog geen wedstrijd verloren dit seizoen.

Wedden op Ajax - Napoli

Wedbureaus.nl heeft dus een zeer goede analyse gedaan bij meerdere bookmakers. Op deze manier hebben we 3 tips voor je kunnen verzamelen. Ajax moet de wedstrijd winnen en daarom zullen ze de wedstrijd goed willen beginnen. Met het thuispubliek erachter zullen ze aanvallend spelen. Napoli heeft ook veel aanvallende kwaliteiten en Khvicha Kvaratskhelia heeft al laten zien dat hij gevaarlijk kan zijn. De aanvallers van Ajax zullen ook vaak op doel gaan schieten om te willen scoren.

Ajax wordt gezien als de favoriet en dat is ook te zien aan de quoteringen. Zo heeft het een odd van 2.30 met het thuisvoordeel. Een gelijkspel zorgt ervoor dat je 3.90x je inzet terugkrijgt. Een overwinning van Napoli heeft dan weer een quotering van 2.85. Je kan goed zien dat het een redelijk gelijkwaardige wedstrijd is aangezien de quotering dichtbij elkaar liggen.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Ajax - Napoli

Het is een moeilijke wedstrijd om te voorspellen omdat de ploegen in kwaliteit dichtbij elkaar liggen. Wij verwachten toch dat Ajax het thuisvoordeel gaat benutten. Italiaanse ploegen vinden het ook niet erg om zich in uitwedstrijden verdedigend te spelen.

Onze voorspelling is dat Ajax veel kansen gaat krijgen en minimaal 1 punt gaat halen. Voor Napoli is dat ook zeker geen slecht resultaat. Napoli heeft genoeg kwaliteit rondlopen om ook gevaarlijk te zijn en daarom belooft het een leuke wedstrijd te worden.

Er zijn een aantal spelers die je in de gaten moeten houden. Khvicha Kvaratskhelia hadden we al benoemd in onze wedtips maar denk bijvoorbeeld ook aan Mohammed Kudus.

Kortom, we denken dat het een leuke wedstrijd wordt en het neigt naar een gelijkspel. Als Ajax het thuisvoordeel benut wordt het een overwinning voor de Amsterdammers.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst of gelijkspel Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>