Ajax vs PSV Tickets & Kaarten – (06-11-2022)

Kaartverkoop Ajax - PSV

De ultieme Nederlandse topper staat op het programma! Op zondagmiddag 6 november 2022 nemen Ajax en PSV het tegen elkaar op in de Johan Cruijff ArenA. Tickets scoren? Lees snel verder over de kaartverkoop!  

Kaarten kopen voor Ajax - PSV doe je buiten de officiële ticketshop van Ajax om. Via dat kanaal is de wedstrijd namelijk al een tijdje stijf uitverkocht. Gelukkig hebben wij van Wedbureaus.nl de oplossing. LiveFootballTickets.com is de website waar je moet zijn.  

Klik op de oranje knop hieronder om naar de beschikbare Ajax - PSV tickets te gaan. Kies een vak/categorie en bepaal vervolgens hoeveel kaartjes je wil kopen.


Ajax PSV tickets

We kunnen wel stellen dat Ajax en PSV de twee topclubs van Nederland zijn, en dan ook nu weer tegen elkaar gaan strijden. Ajax is landskampioen & PSV de bekerwinnaar van afgelopen seizoen. Een erg interessant duel.

Als jij geen seizoenkaart van Ajax hebt, zal het vrij moeilijk worden om voor de wedstrijd tickets te krijgen via de ticketshop van Ajax

Gelukkig zijn er buiten de verkoopkanalen van Ajax om nog andere betrouwbare websites waar je tickets kan kopen. LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website uit Engeland waar je terecht kunt voor Ajax kaarten.

Ajax - PSV tickets zijn op het moment van schrijven verkrijgbaar vanaf £168 (200 euro) per stuk. Als je een aankoop hebt gedaan, worden de tickets veilig online naar je e-mailadres toegestuurd. Klik op de oranje knop hieronder om naar de ticketshop te gaan.


Kaartjes Ajax - PSV

Wanneer je voor Ajax PSV kaarten koopt, heb je toegang tot het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA. Om je alvast wat voor te bereiden op je bezoek hierheen, hebben we wat handige informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Johan Cruijf ArenA

Plaats: Amsterdam
Capaciteit: 55.500 toeschouwers
Geopend: 1996
Grootte veld: 105 x 68 meter

De tribunes van het stadion zijn, met een helling van 37 graden, de nummer 4 steilste stadion van Europa. Sinds 2018 draagt het stadion de huidige naam Johan Cruijff ArenA. Dit als eerbetoon voor de grootste voetballer aller tijden bij de Amsterdamse club wat dus ook de naam voor de Nederlandse Super Cup deelt.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>