• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Ajax vs PSV – Johan Cruijff Schaal 2022 Tickets & Kaarten – (30-07-2022)

Ajax vs PSV – Johan Cruijff Schaal 2022 Tickets & Kaarten – (30-07-2022)

Ajax PSV Johan Cruijff Schaal 2022 tickets

De competitie gaat bijna weer beginnen en dat betekent dat eerst nog de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van 2022 op het programma staat. Net als vorig seizoen gaat het weer tussen Ajax en PSV. Tickets scoren? Lees snel verder over kaartverkoop!

In dit artikel ontdek je waar je het best Johan Cruijff Schaal 2022 kaarten kan scoren en geven we je meer informatie over een bezoek aan de Johan Cruijff ArenA.
Ajax - PSV wordt gespeeld op zaterdagavond 30 juli 2022 om 20:00 uur.

Wanneer je op de oranje knop hieronder klikt, kom je op de pagina waar je de nog beschikbare Ajax PSV tickets in het stadion kan zien. Kies een vak/categorie en bepaal vervolgens hoeveel kaartjes je wil kopen.


Ajax PSV tickets

We kunnen wel stellen dat Ajax en PSV de twee topclubs van Nederland zijn, en dan ook nu weer tegen elkaar gaan strijden. Ajax is landskampioen & PSV de bekerwinnaar van afgelopen seizoen. Beide clubs starten het seizoen met een nieuwe coach en daarom wordt deze wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2022 extra interessant.

Sinds een paar jaar is het zo dat de landskampioen thuis speelt en de bekerwinnaar alleen kaarten voor het uitvak krijgt. Als jij geen seizoen- of clubkaart van Ajax of PSV hebt, zal het vrij moeilijk worden om Johan Cruijff Schaal 2022 tickets te krijgen via de club-kanalen.

Gelukkig zijn er buiten de verkoopkanalen van Ajax en PSV om nog andere betrouwbare websites waar je tickets kan kopen. LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website uit Engeland waar je terecht kunt voor kaarten voor de Johan Cruijff Schaal 2022.

Ajax - PSV tickets zijn op het moment van schrijven verkrijgbaar vanaf £135 (150 euro) per stuk. Als je een aankoop hebt gedaan, worden de tickets veilig online naar je e-mailadres toegestuurd. Klik op de oranje knop hieronder om naar de ticketshop te gaan.


Kaarten Johan Cruijff Schaal 2022

Wanneer je voor Ajax PSV kaarten koopt, heb je toegang tot het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA. Om je alvast wat voor te bereiden op je bezoek hierheen, hebben we wat handige informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Johan Cruijf ArenA

Plaats: Amsterdam
Capaciteit: 55.500 toeschouwers
Geopend: 1996
Grootte veld: 105 x 68 meter

De tribunes van het stadion zijn, met een helling van 37 graden, de nummer 4 steilste stadion van Europa. Sinds 2018 draagt het stadion de huidige naam Johan Cruijff ArenA. Dit als eerbetoon voor de grootste voetballer aller tijden bij de Amsterdamse club wat dus ook de naam voor de Nederlandse Super Cup deelt.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>