Ajax vs PSV Voorspelling & Wedtips [06-11-2022]

Het is weer tijd voor een echte kraker in de Eredivisie. Ajax neemt het op tegen PSV en voor beide ploegen is het een zeer belangrijke wedstrijd. Ook voor de andere ploegen is het interessant. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor je klaarliggen.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Zondagmiddag (6 November) om 16:45. Ajax heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan PSV maar kan nog verder uitlopen. Voor PSV is dit een cruciale wedstrijd aangezien ze over de ploeg uit Amsterdam heen kunnen gaan.

Het team van Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Bij één van de tips zit ook een Super Odd. Met deze Super Odd kan je 50x je inzet terugverdienen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij BTTS (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Ajax - PSV

Ons team heeft de 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet. Het is weer spannend aan de top van de Eredivisie en meerdere teams doen mee om het kampioenschap. Beide ploegen hebben ook nog een midweekse speelronde in Europa.

Tip 1: Beide teams scoren

Tip 2: Ajax scoort als eerste en wint

Tip 3: Brian Brobbey scoort


Voorspellingen Ajax - PSV

We hebben informatie opgezocht naar de verschillende statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmakers bij de tips gevonden. Door deze informatie staan we met 100% zekerheid achter onze tips. Hieronder zullen we ook uitleggen waarom het precies een tip is.

Tip 1: Beide teams scoren

Ajax en PSV scoren aan een lopende band dit seizoen in de Eredivisie. Ze hebben de meeste doelpunten van alle ploegen. Hierbij zijn deze wedstrijden altijd doelpunt rijk omdat beide ploegen willen winnen. Ze hebben ook de beste selecties van de Eredivisie en daarom belooft het een echte kraker te worden. Beide ploegen zullen dus genoeg kansen krijgen om te scoren.

De Super Odd voor deze weddenschap hebben we gevonden de bookmaker Circus. Je krijgt hier namelijk 50.00x je inzet terug! Als nieuwe spelers hoef je alleen 10 euro op het account te storten. Je kan daarna maximaal met 10 euro spelen op deze weddenschap. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Beide teams scoren

Tip 2: Ajax scoort als eerste en wint

Ajax speelt een thuiswedstrijd en statistisch gezien winnen ze dit ook vaak tegen PSV. Het thuispubliek gaat erachter staan en helpt ze naar de overwinning toe. Hierdoor beginnen ze de wedstrijd ook goed omdat spelers zich willen bewijzen. PSV heeft zich al vaker verslikt in uitwedstrijden en daarom zal een overwinning van Ajax dus helemaal niet gek zijn.

We hebben de beste quotering gevonden bij Holland Casino. Dit is een goede bookmaker waar je 2.05x je inzet terugkrijgt.

Tip 2: Ajax scoort als eerste en wint

Tip 3: Brian Brobbey scoort

Brian Brobbey heeft zich eindelijk teruggevochten in de basis 11 en laat zich gelijk gelden. Hij is dit seizoen al bij 11 doelpunten betrokken geweest. Het is een gretige speler die maar één kans nodig heeft om tot scoren te komen. Tegen PSV zal hij zich graag willen laten zien en Ajax is vaak de dominante ploeg. Het zal dus zeker niet gek zijn als hij scoort.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Betcity. Deze weddenschap was bij meerdere bookmakers beschikbaar maar hier heeft het een hoge quotering van 2.05.

Tip 3: Brian Brobbey scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Ajax - PSV gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • In de laatste 5 wedstrijden tussen deze 2 ploegen won PSV vaker. Ze wonnen 3 keer en Ajax won 2 keer.
  • De laatste 36 edities van Ajax - PSV hebben een goede balans. Ajax won 17 keer en 6 keer werd het een gelijkspel. PSV won 13 keer.
  • De vaakst voorkomende uitslag tussen deze 2 ploegen is 1-1. In de geschiedenis is het 8 keer deze uitslag geworden.

Wedden op Ajax - PSV

Door onze uitgebreide analyse voor Ajax - PSV hebben we 3 wedtips verzameld. Deze wedtips hebben we ook voor je uitgewerkt. Beide teams scoren erop los in de Eredivisie en dat zal deze wedstrijd ook zomaar weer kunnen gebeuren. Ajax speelt wel een thuiswedstrijd en is daarin wel de favoriet. Een overwinning zal dus zeker niet gek zijn. Ze hebben namelijk goede spelers als Brian Brobbey. Hij is altijd gevaarlijk voor de doel en heeft al 8 doelpunten gemaakt.

De bookmakers hebben ook rekening gehouden met het thuisvoordeel en zien Ajax als de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een quotering van 1.75. Bij een gelijkspel krijg je 4.30x je inzet terug. PSV heeft al vaker gewonnen in Amsterdam en het zal dan ook geen stunt zijn. Ook deze weddenschap heeft een odd van 4.30.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Ajax - PSV

Het is een echte kraker en daarom belooft het een leuke wedstrijd te worden. Ook wij zien Ajax als de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze spelen namelijk een thuiswedstrijd en het publiek is dan heel fanatiek. Dat kan ze helpen naar de overwinning.

Onze verwachting is dan ook dat ze de wedstrijd goed zullen beginnen. Ze proberen PSV vast te zetten en daarom willen ze vroeg scoren. PSV kan het vaak niet laten zien in uitwedstrijden en we denken Ajax hier gebruik van gaat maken.

De ploeg uit Amsterdam heeft ook hele goede spelers als Brian Brobbey. We hebben hem ook benoemd in onze wedtips maar er kan ook gedacht worden aan Dusan Tadic.

Onze voorspelling is dat Ajax de wedstrijd goed gaat beginnen. PSV kan deze druk niet aan en zo gaat Ajax de wedstrijd uiteindelijk winnen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij BTTS (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>