• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ajax vs PSV voorspelling en bookmakers – Johan Cruijff Schaal 2022

Ajax vs PSV voorspelling en bookmakers – Johan Cruijff Schaal 2022

Johan Cruijff Schaal voorspelling

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen, en dat betekent tijd voor de Johan Cruijff Schaal! De wedstrijd waarin de landskampioen het thuis opneemt tegen de bekerwinnaar van het vorige seizoen, oftewel Ajax - PSV. Dat betekent ook dat het 'betting seizoen' weer begint!

Ajax is deze wedstrijd de thuisploeg is en dat betekent dat er wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Deze strijd om de Johan Cruijff Schaal vindt plaats op zaterdag 30 juli om 20:00 uur. Niet alleen een hele mooie test voor beide ploegen, maar ook voor jou om je wed-skills weer op niveau te brengen.

Ben jij opzoek naar Ajax - PSV voorspellingen, goede quoteringen en wedtips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij drie tips opgesteld. Lees snel verder!

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Speciaal voor nieuwe spelers: stort €20 en krijg 50 keer je inzet voor de winnaar binnen reguliere speeltijd (90 min). Kies jij voor Ajax of PSV?

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Ajax - PSV tips

In het overzicht hieronder vind je 3 van onze Ajax - PSV tips. Wanneer je op de tip klikt, zal er een uitleg verschijnen waarom wij denken dat dit een interessante tip is met daarbij de bijbehorende bookmaker.

Tip 1: Beide teams scoren (1.53)

Als Ajax en PSV tegen elkaar spelen, komt het in verhouding vaak voor dat beide teams scoren. Beide clubs hebben in de zomer een aantal sterke spelers voor de voorhoede gehaald en denken dan ook, in combinatie met een niet goed ingespeelde verdediging, dat Ajax en PSV beide minimaal 1x zullen scoren.

Een weddenschap hierop levert je niet veel op, maar kun je wel lekker meenemen: 1.53x

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 2: Dušan Tadić scoort (2.65)

Dušan Tadić is een van de sterspelers van Ajax die veel goals weet te maken, gepaard met assists. Aangezien Tadić normaal gesproken in de punt van de aanval zal starten, met daarnaast Antony en Bergwijn, verwachten we minimaal een goal van hem. Hij is niet alleen de spits en aanvoerder, maar ook nog eens de vaste penaltynemer.

De quotering is ook redelijk hoog bij BetCity. Zet je deze tip? Dan krijg je 2.65 keer je inzet.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 3: Luuk de Jong scoort met een kopbal (7.00)

Luuk de Jong is de grootste aanwinst van PSV dit seizoen. We kennen hem natuurlijk als een kopsterke spits die er in een seizoen zo 30 in knalt. Luuk de Jong in vorm is in de lucht niet te stoppen. Ben je in voor een redelijk risicovolle bet? Dan is deze tip met een zeer mooie quotering van 7x ideaal voor jouw betslip.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)


Voorspelling Ajax - PSV

Aangezien het voor beide ploegen de eerste échte wedstrijd van het seizoen wordt, is het lastig om een goede voorspelling te doen. We moeten het daarom doen met de wedstrijden in de voorbereiding. Als we daar naar kijken, voorspellen we een gelijkopgaande wedstrijd. 

In het begin van het seizoen zien we vaak meer goals dan gemiddeld. Dit heeft te maken met een nog niet stabiele verdediging en een gretige aanval. Mede hierom, met daarbij de sterke aanval van beide ploegen in gedachte, verwachten we dat Ajax en PSV allebei een doelpunt zullen maken. Met hierbij goaltjesdieven Dušan Tadić en Luuk de jong.

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Speciaal voor nieuwe spelers: stort €20 en krijg 50 keer je inzet voor de winnaar binnen reguliere speeltijd (90 min). Kies jij voor Ajax of PSV?

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd

Voor zowel Ajax als PSV staat een Odds Boost, oftewel een eenmalige verhoogde odd, van maar liefst 50x klaar. Dat betekent dat jij bij een succesvolle bet 50 keer je inzet pakt. Ter vergelijking: de normale odd voor een zege van Ajax is 1.83x en PSV 3.90x. 

Deze kans pakken? Dan is de tweede stap om je eerste storting van minimaal €20 te doen. Gelukt? Dan staan de Odds Boosts voor Ajax en PSV klaar in jouw account onder het kopje 'Bonus'. Kies één van de twee boosts en je hebt jouw eerste betje geplaatst!

Verder belangrijk: de Odds Boost moet voor de aftrap van Ajax - PSV geactiveerd en ingezet zijn, dus wees op tijd. In combinatie met de boost geldt een maximale inzet van €1. Als je gebruik maakt van deze welkomstactie, vervallen andere promoties.


Interessante statistieken

  • De laatste 5 wedstrijden tussen Ajax - PSV eindigde 2x in winst voor Ajax, 2x winst voor PSV en 1x in een gelijkspel
  • In wedstrijden tussen Ajax en PSV scoort Ajax gemiddeld 1.8 keer en PSV 1.6 keer, wat gemiddeld 3.4 goals per wedstrijd is
  • Ajax heeft in de laatste 20 officiële wedstrijden weten te scoren

Wedden op Ajax - PSV + verwachting

In dit artikel vind je hierboven onze wedtips en voorspellingen voor Ajax - PSV. Als we kijken naar de bookmakers, zien we dat een overwinning van het team van Alfred Schreuder 1.83 keer je inzet oplevert bij BetCity. Denk je dat Ajax wint, maar dat PSV daarbij ook een goaltje meepakt, dan ontvang je 3.25 keer je inzet. Een hele mooie odd.

Als je verwacht dat het na 90 minuten nog gelijk staat en er dus verlengt zal worden, dan ontvang je 4.00 keer je inzet bij BetCity. Een overwinning van Ruud van Nistelrooij binnen 90 minuten levert je daar 3.90 keer je inzet op. Als je denkt dat PSV binnen de reguliere tijd de schaal zal pakken, maar dat Ajax ook scoort, dan is de quotering 6.10x!

Ben je in voor een funbet, dan is dit een hele interessante optie, wat in onze ogen niet eens onrealistisch is: 'beide teams scoren in beide helften'. Deze heeft een quotering van maar liefst 10x bij BetCity!

?Zet in via BetCity en ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost van 50x

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de Odds Boost actie ↓ Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en helaas niet als je er al een account hebt.

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Speciaal voor nieuwe spelers: stort €20 en krijg 50 keer je inzet voor de winnaar binnen reguliere speeltijd (90 min). Kies jij voor Ajax of PSV?

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>