• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Ajax Tickets & Kaarten kopen – (Seizoen 2022/2023)

Ajax Tickets & Kaarten kopen – (Seizoen 2022/2023)

De laatste jaren is Ajax helemaal hot geworden. Dit is mede te danken aan de goede prestaties in het Europese voetbal. Als jij nu ook opzoek bent naar Ajax tickets, dan zit je hier goed. Voor het seizoen 2022 - 2023 kun je terecht bij de ticket website LiveFootballTickets.com. Je kunt er eenvoudig Ajax kaarten kopen. 


Ajax wedstrijdtickets

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de komende thuiswedstrijden van Ajax. Klik op de link van de wedstrijd als je meer informatie wil over de kaartverkoop. Dit zijn aparte wedstrijdpagina's waar specifieke informatie over de kaartverkoop per Ajax thuiswedstrijd te vinden is.

Datum

Wedstrijd

1 oktober 2022

4 oktober 2022

26 oktober 2022

Over het algemeen zijn de kaarten via de Ajax ticketshop erg snel uitverkocht. Het is dus erg moeilijk om als niet-seizoenkaarthouder aan kaartjes te komen. Gelukkig is er een goede en betrouwbare website waar je terecht kunt voor Ajax resale tickets, namelijk LiveFootballTickets uit Engeland. Klik op de knop hieronder om de tickets te bekijken.


Ajax kaarten kopen

Wanneer je kaarten voor Ajax koopt, heb je toegang tot het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA. Zo goed als alle thuiswedstrijden raken uitverkocht, dus de sfeer is vaak goed! Hieronder alvast wat leuke informatie over de ArenA.

Statistieken Johan Cruijf ArenA

Plaats: Amsterdam
Capaciteit: 55.500 toeschouwers
Geopend: 1996
Grootte veld: 105 x 68 meter

De tribunes van het stadion zijn, met een helling van 37 graden, de nummer 4 steilste stadion van Europa. Sinds 2018 draagt het stadion de huidige naam Johan Cruijff ArenA. Dit als eerbetoon voor de grootste voetballer aller tijden bij de Amsterdamse club.


Goedkope Ajax tickets

Zoals eerder in dit artikel al vermeld zijn Ajax tickets kopen de laatste jaren erg populair geworden. Dit brengt met zich mee dat de prijzen van kaarten ook wat hoger zijn worden. Al helemaal voor Champions League wedstrijden.

Als je geluk hebt zitten er soms nog goedkope Ajax tickets tussen. Dit soms dan plekken op de korte zijde achter de goals. Kijk dus snel of er nog goedkope Ajax tickets zijn door te klikken op de oranje knop hieronder. 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>