• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Ajax vs PEC Zwolle Tickets en Kaarten – 30-04-2022

Ajax vs PEC Zwolle Tickets en Kaarten – 30-04-2022

Wil jij aanwezig zijn bij een wedstrijd van Ajax? Dan zit je op deze pagina goed! Hier kun je terecht voor tickets / kaarten voor de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle.

Het duel Ajax vs PEC Zwolle vindt plaats op 30 april 2022 om 16:45 uur en wordt, uiteraard, gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. 

De spanning is om te snijden in de Eredivisie en Ajax kan hele goede zaken doen wanneer het wint van PEC Zwolle. Bij het pakken van 3 punten is het kampioenschap niet meer ver weg, dus is het een super belangrijke wedstrijd voor de Amsterdammers.


Ajax vs PEC Zwolle tickets

Als je het team van trainer Erik ten Hag nog live in actie wil zien, is dit hét moment om kaarten te kopen voor Ajax tegen PEC Zwolle.

Het bezoeken van dit duel is erg populair en via Ajax al stijf uitverkocht. Gelukkig zijn er ook andere manieren om aan tickets te komen. Daarom hebben we voor jou een betrouwbare website gevonden waar je kaarten kunt kopen. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar vanaf zo’n 150 euro per stuk.

Wanneer je op de knop hieronder drukt, kun je zien welke plekken in het stadion nog beschikbaar zijn. Klik aan hoeveel tickets je wil kopen en stel een prijsrange in.


Kaarten kopen voor Ajax vs PEC Zwolle?

Wanneer je voor Ajax PEC Zwolle kaarten koopt, heb je toegang tot het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA. Om je alvast wat voor te bereiden op je bezoek hierheen, hebben we wat handige informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Johan Cruijf arena

Plaats: Amsterdam
Capaciteit: 55.500 toeschouwers
Bouwjaar: 1996
 Grootte veld: 105 x 68 meter

De tribunes van het stadion zijn, met een helling van 37 graden, de nummer 4 steilste stadion van Europa.

Sinds 2018 draagt het stadion de huidige naam Johan Cruijff ArenA. Dit als eerbetoon voor de grootste voetballer aller tijden bij de Amsterdamse club.


Veelgestelde vragen over tickets voor Ajax vs PEC Zwolle

Wat kosten de goedkoopste tickets voor Ajax vs PEC Zwolle?

De goedkoopste kaarten kosten tussen de 150 en 170 euro per stuk. Misschien op het moment dat je dit leest dat de prijzen zijn gedaald. Kijk dus snel welke vakken er nog beschikbaar zijn.

Wat is de prijs van de duurste Ajax vs PEC Zwolle tickets?

De duurste tickets zijn vaak ook de beste plek in het stadion en dat is in dit geval ook zo. Voor ongeveer 240 euro kun je een ticket kopen waarbij je plaats neemt op de 1e ring, ter hoogte van de middenlijn.

Kun je voor Ajax vs PEC Zwolle kaarten kopen op de F-Side?

Ja, op het moment van schrijven zijn er meerdere tickets verkrijgbaar voor op de F-Side. Dit zijn de vakken 125 t/m 129. Op de F-Side geldt er een vrije plaatskeuze, wat betekent dat je kan staan waar je wil. Wees snel, want vaak zijn de kaarten op deze vakken zo uitverkocht.

Zijn er voor Ajax vs PEC Zwolle nog fieldseats tickets beschikbaar?

Ja, er zijn nog een paar fieldseat tickets verkrijgbaar. Bij deze tickets zit je heel dicht op het veld en kun je de spelers goed horen: een mooie ervaring. Fieldseats zijn de vakken 002 t/m 007 en 018 t/m 023. Deze kaarten zijn te kopen voor ongeveer 300-350 euro.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>