Argentinië vs Frankrijk – WK Finale Voorspelling & Wedtips [18-12-2022]

De grootste voetbalwedstrijd ter wereld gaat bijna beginnen! De WK Finale 2022 gaat tussen Argentinië en Frankrijk. In dit artikel ontdek je de beste wedtips & voorspellingen voor deze prachtige finale!

De wedstrijd wordt gespeeld op de zondagmiddag 18 december om 16:00 uur. Het Lusail Stadion met ruimte voor 90.000 toeschouwers is de plek waar gestreden wordt om de gouden wereldcup

Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor deze WK Finale. We hebben 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Unibet en BetCity zijn hierbij geselecteerd als beste bookmakers. Dit is ook wel te zien aan onze tips. Één van die tips heeft een Odds Boost waarmee je maar liefst 100x je inzet terug kan winnen!


Wedtips Argentinië - Frankrijk

Beide teams hadden geen verlenging nodig om hun tegenstander in de halve finale te verslaan. Daarnaast hebben beide teams gewoon hele goede selecties. We hebben de 3 wedtips hieronder met de odds voor je op een rijtje gezet zodat je er goed gebruik van kan maken!

Tip 1: Frankrijk óf Argentinië winst

Tip 2: Messi & Mbappé scoren allebei

Tip 3: Beide teams scoren


Onze voorspelling voor de WK Finale: 3 tips

We hebben veel informatie gezocht naar statistieken en odds. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Hieronder zullen we ze dan ook verder toelichten. We hebben ook de beste bookmakers erbij gezocht.

Bekijk eerst deze unieke actie van Unibet! Dit wil je echt niet missen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Frankrijk óf Argentinië winst

Frankrijk en Argentinië gaan uitvechten wie zich mag kronen als 's werelds beste voetballand. Als nieuwe speler krijg jij nu 100 keer je inzet voor een overwinning van Argentinië of Frankrijk! 

Deze Super Odd is gevonden bij BetCity. Nieuwe spelers hoeven alleen 20 euro op het account te storten. Dan kunnen ze met maximaal 1 euro spelen op deze weddenschap en dikke winst pakken.

Tip 1: Frankrijk óf Argentinië winst

Tip 2: Messi & Mbappé scoren allebei

De belangrijkste speler van beide teams loopt rond bij PSG: Messi en Mbappé. Dit wordt dan ook wel een strijd tussen de grootste speler (Messi) en de beste speler (Mbappé) van dit moment. Beide spelers staan ook aan kop in het topscorerslijstje van dit WK 2022 met 5 goals.

Reden genoeg om eens te kijken naar de beste quotering voordat beide spelers scoren in de WK finale. Deze hebben we dan ook gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker waar je een speciale quotering hebt van 10.00!

Tip 2: Messi & Mbappé scoren allebei

Tip 3: Beide Teams Scoren

Argentinië en Frankrijk hebben dit WK beide bewezen dat ze makkelijk scoren. Argentinië scoort gemiddeld 2 goals per wedstrijd (totaal 12 goals dit WK) en Frankrijk 2.16 goals per wedstrijd (totaal 13 goals dit WK). Zowel de verdediging als de aanval staat goed, maar we voorspellen dat beide landen minimaal 1 goal maken.

De beste quotering hebben we weer gevonden bij BetCity. Voor de weddenschap krijg je 2.05x je inzet terug! Dit kan je mooi gebruiken voor een lijstje.

Tip 3: Beide Teams Scoren


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Argentinië vs Frankrijk gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Dit WK verloor Argentinië 1x, won het 4x na 90 minuten en 1x na penalty's (tegen Nederland...)
  • Frankrijk verloor ook 1x, maar won 5x na 90 minuten
  • In 2018 speelde Argentinië en Frankrijk al tegen elkaar op het WK. Het werd 4-3 voor Frankrijk

Wedden op de WK Finale

Volgens de bookmakers is er niet echt een favoriet voor het winnen van de WK Finale. De quoteringen voor 'winst' liggen namelijk heel erg dichtbij. 2.90 krijg je voor Argentinië en 2.85 voor Frankrijk. We hebben in onze wedtips al omschreven dat je voor deze weddenschap 100x je inzet kan terugverdienen als je kiest voor Argentinië óf Frankrijk als winst. Een gelijkspel heeft een quotering van 3.00. Door deze odds zie je dat het allemaal onwijs dicht bij elkaar ligt. 

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker?
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>