Argentinië vs Mexico Voorspelling & Wedtips [26-11-2022]

Het is voor deze 2 landen niet de eerste keer dat ze het tegen elkaar opnemen op het Wereldkampioenschap. Dit keer is het in de groepsfase en is het een zeer belangrijke wedstrijd. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor je gedaan.

Het is een Zaterdagavond (26 November) wedstrijd om 20:00. Argentinië verloor van Saoedi-Arabië en dat had niemand verwacht. Dat terwijl Mexico bloedeloos gelijkspeelde tegen Polen. Ze moeten dus allebei opzoek gaan naar een overwinning.

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor Argentinië - Mexico. Hierdoor hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Unibet en BetCity hebben we uitgekozen als beste bookmakers voor de weddenschappen! Dit is ook te zien in onze tips.


Wedtips Argentinië - Mexico

Argentinië en Mexico hebben het eerder tegen elkaar opgenomen op het WK. Dit gebeurde in 2006 en 2010. Argentinië won allebei de wedstrijden en voor beide landen staat er nu veel druk op. We hebben de 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 2: Argentinië Winst - Handicap 0-1

Tip 3: Beide teams scoren


Waarom deze tips spelen?

We kunnen met volle zekerheid zeggen dat we achter deze tips staan. Daarom zullen we hieronder de uitgelichte tips verder uitwerken. Ook hebben we veel informatie gezocht naar statistieken en odds. De beste bookmakers hebben we erbij gevonden.

Bekijk eerst de geweldige actie van Unibet hieronder! Dit mag je zeker niet missen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Er staat veel druk op de wedstrijd aangezien beide landen moeten winnen. Hierdoor zal het een leuke eerste helft worden met veel kansen. Argentinië en Mexico hebben ook veel pit in het spel. Ze houden er niet van om te verdedigen maar zoeken liever de aanval op. De kans is dan ook zeker aanwezig dat er in de eerste helft veel doelpunten zullen vallen.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity. Met een quotering van 2.80 kan een mooi lijstje gemaakt worden!

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 2: Argentinië Winst - Handicap 0-1

Argentinië is wel de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een betere selectie en vele mensen beschouwen de eerste wedstrijd als een valse start. Daarbij hebben ze ook een ervaren team die om kan gaan met de druk. Mexico heeft dit wat minder. Daarom zal een grotere overwinning van Argentinië dus helemaal niet gek zijn.

De beste odd hebben we gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker! De weddenschap heeft dan ook een hoge quotering van 2.55.

Tip 2: Argentinië Winst - Handicap 0-1

Tip 3: Beide teams scoren

We hebben net al aangegeven dat beide landen deze wedstrijd moeten winnen. Daarom zullen ze op een gegeven moment in de aanval gaan. Hierdoor zullen er veel vrije ruimtes ontstaan. Beide landen hebben ook veel kwaliteit voorin. Er zullen dus genoeg kansen ontstaan. Met de goede spelers kunnen beide landen dus scoren in deze wedstrijd.

Ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij BetCity. Hier kan je namelijk 2.02x je inzet terugverdienen waardoor het bedrag dus verdubbelt wordt.

Tip 3: Beide teams scoren


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Argentinië - Mexico gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • In de laatste 7 jaar hebben de landen 4 keer tegen elkaar gespeeld. Argentinië wist 3 keer te winnen en de andere keer werd het een gelijkspel.
  • Argentinië wist 10 keer te scoren in de 4 wedstrijden. Mexico wist slechts 2 keer te scoren in de 4 wedstrijden.
  • Er zijn nog 2 andere landen in de poule. Dat zijn Polen en Saoedi-Arabië. Zij nemen het eerder die dag tegen elkaar op.

Wedden op Argentinië - Mexico

Wedbureaus.nl heeft dus een goede analyse gedaan voor deze wedstrijd. Zo hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Beide landen moeten deze wedstrijd winnen en hierdoor belooft het een leuke eerste helft te worden met veel doelpunten. Argentinië heeft wel een betere selectie. Daardoor is het de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Mexico moeten we ook zeker niet onderschatten. Ook zij hebben goede spelers die allemaal doelpunten kunnen maken.

Argentinië is de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen volgens de bookmakers. Een overwinning van Argentinië levert je namelijk 1.56x het ingezette bedrag op. Bij een gelijkspel krijg je maar liefst 4.00x de inzet terug. Denk jij toch dat Mexico gaat stunten? Dat is helemaal geen gekke gedachte en dat heeft een hoge quotering van 6.75.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Argentinië - Mexico

Wij delen de mening van de bookmakers en zien Argentinië als favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een betere selectie. Hierbij hebben ze veel druk en daar kunnen ze goed mee omgaan. We denken dat ze eindelijk hun gewenste niveau gaan halen.

Onze verwachting is dat Mexico een lange tijd goed mee kan doen in deze wedstrijd. Uiteindelijk wordt het niveau te hoog waardoor Argentinië het overneemt. Mexico gaat zeker kansen krijgen om te scoren en deze kunnen ze ook benutten.

Argentinië heeft ook heel veel goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Lionel Messi die door velen wordt beschouwt als de beste speler ooit.

Kortom, onze voorspelling is dat het een leuke wedstrijd wordt. We denken dat Argentinië een moeilijke wedstrijd krijgt maar uiteindelijk wint!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>