• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Arsenal vs Manchester United Voorspelling & Tips – (23-04-2022)

Arsenal vs Manchester United Voorspelling & Tips – (23-04-2022)

Arsenal speelt thuis tegen Manchester United in het eigen Emirates Stadium. De wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 23 april en betekent speelronde 34 van de Engelse Premier League. The Gunners staan momenteel op de 5e plek met 57 punten, met daaronder op plek 6 Manchester United met 54 punten. 

Een weddenschap plaatsen op Arsenal - Manchester United? Dan ben je hier op de juiste pagina met voorspellingen en tips! Lees verder..

Arsenal vs Manchester United tips

Vind hieronder in de tabel gewaagde, maar realistische Arsenal - Manchester United tips. Een verdere toelichting zien? Lees dan het stukje verderop in het artikel.

Weddenschap

Quotering

Arsenal wint & Beide teams scoren

4.10

Gelijkspel

3.50

Totaal aantal schoten op doel door Manchester United: Over 3.5

1.72

Totaal aantal schoten door Arsenal: Onder 14.5

2.10

Over 2.5 goals (53% kans)

1.89

Lacazette scoort

3.10


Arsenal vs Manchester United Voorspelling

De mannen van Arteta beginnen lekkerder aan de wedstrijd dan de nieuwe club van Erik ten Hag. Er werd namelijk in de Londense Derby met 2-4 gewonnen van rivaal Chelsea, waarbij United dik met 4-0 verloor van Liverpool.

Volgens meerdere analisten is mede hierdoor Arsenal de favoriet voor dit duel. Zij geven 47% kans op een overwinning voor The Gunners. Een gelijkspel krijgt 25% de kans en een overwinning voor The Red Devils is 28% kans. Ook speelt het thuisvoordeel natuurlijk een rol.

De laatste 5 wedstrijden tussen deze twee teams werden 2 keer winnend afgesloten door Arsenal, 1 keer door Manchester United en 2x een gelijkspel. De laatste keer won ManU met 3-2.

Onze Arsenal Manchester United voorspelling vertellen we verder hieronder.


Nog meer Arsenal vs Manchester United tips? Onze verwachting;

Zoals je in de tabel vol met Arsenal Manchester United tips kon zien, denken wij dat de Londenaren er met de winst vandoor gaan. Maar ook sluiten we een gelijkspel niet uit, dus die hebben we ook aan de tips toegevoegd. Het is namelijk een erg mooie odd.

De kans is groot dat ook beide teams zullen scoren. Een 'Both Teams To Score' + 'Over 2.5 goals' is dus helemaal geen gek idee om een weddenschap op te plaatsen.

Verder lijkt het in de ogen van onze analisten erg reëel dat Manchester United meer dan 3.5x op doel zal schieten en dat Arsenal maximaal 14 schoten zal creëren. Een hele mooie quotering levert dit je op.

Tenslotte is Lacazette die een goaltje mee zal pakken, ook wel een gokje waard om op in te zetten.

Wij van Wedbureaus.nl kijken uit naar deze Premier League en wensen jou ook veel succes met geld verdienen!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>