• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Atlético Madrid vs Real Madrid Tickets en Kaarten – (18-09-2022)

Atlético Madrid vs Real Madrid Tickets en Kaarten – (18-09-2022)

Kaartverkoop Atlético Madrid-Real Madrid

De Madrileense derby vindt al vroeg in het nieuwe seizoen plaats! Al op zondag 18 september 2022 wordt de topwedstrijd Atlético Madrid vs Real Madrid gespeeld. Wil jij erbij zijn? Lees dit artikel goed door en kom erachter hoe & waar je kaarten kunt kopen.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare Atlético Madrid - Real Madrid tickets te gaan. De tickets bij P1 Travel zijn verkrijgbaar vanaf 236,- per stuk!


Atlético Real Madrid tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van Atlético Madrid hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij wedstrijden zoals deze tegen de aartsrivaal Real Madrid. Kaarten via de Atlético ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. 

Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor: ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van Atlético Madrid waar jij veilig tickets kan kopen. Bij Atlético Marid - Real Madrid kun je erbij zijn voor een prijs vanaf 236 euro per kaartje. De zitplaatsen zijn altijd naast elkaar en je ontvangt officiële e-tickets.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor Standaard? Dan kom je terecht in de bovenste vakken van het stadion. Wil je betere plekken/lager zitten? Dan moet je upgraden naar de Longside Middle/Lower en betaal je een meerprijs. Klik op de oranje knop hieronder om naar alle beschikbare tickets te gaan.


Kaarten Atlético Madrid - Real Madrid

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor deze derby. Als je kaarten hebt gescoord voor Atlético Madrid vs Real Madrid, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne & sfeervolle Estadio Wanda Metropolitano. Een ware belevenis!

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je fantastisch zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan Atlético gaat brengen:

Statistieken Wanda Metropolitano Stadion

Plaats: Madrid
Capaciteit: 68.500 toeschouwers
Geopend: 1994 & 2017
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>