• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Atlético Madrid vs Manchester City Tickets en Kaarten – (13-04-2022)

Atlético Madrid vs Manchester City Tickets en Kaarten – (13-04-2022)

Binnenkort, op 13 april 2022, staat de wedstrijd tussen twee grootmachten op het programma: de return van Atlético Madrid tegen Manchester City. De uiteindelijke winnaar van de twee wedstrijden zal een toegangsticket krijgen voor de halve finales van de Champions League. Deze kwartfinale wedstrijd staat zwaar in de spotlights en zal door tientallen miljoenen mensen ter wereld bekeken worden. 

Wil je live bij deze wedstrijd in het stadion zijn? Dan zit je op deze pagina goed! Via Wedbureaus kun je terecht voor tickets voor de wedstrijd Atlético Madrid - Manchester City. Lees snel verder hoe je de beste, maar ook goedkoopste kaarten kunt kopen. Met een beetje geluk kun je er nog bij zijn


Atlético Madrid vs Manchester City tickets

Jij bent hier omdat je op zoek bent naar kaarten voor de Champions League wedstrijd in het fantastische Estadio Wanda Metropolitano. Op dit moment zijn er via een partner van ons gelukkig nog genoeg kaarten verkrijgbaar. 

Of je 1, 2, 3, 4 of meer tickets naast elkaar wil kopen; het kan nog allemaal. Stel een prijs maximum in als je niet meer dan bijvoorbeeld 100 euro voor je ticket wil betalen. Of kies waar je voorkeur naar uitgaat: de korte zijde, de lange zijde, hoog, laag of de hoekvakken. Veel is nog mogelijk.

Klik op de knop hieronder en koop eenvoudig je Atlético Madrid vs Manchester City tickets. Wees snel, want het raakt zo uitverkocht.


Kaarten kopen voor Atlético Madrid vs Manchester City?

Wanneer je kaarten koopt voor deze topper, dan betekent het ook direct dat je een bezoek aan het Estadio Wanda Metropolitano zal nemen. Veel voetballiefhebbers / groundhoppers hebben dit prachtige stadion nog niet af kunnen vinken, aangezien het stadion pas 5 jaar geleden opgeleverd en in de tussentijd natuurlijk de COVID pandemie plaatsvond. Dit is nu jouw kans.

Statistieken Estadio Wanda Metropolitano

Plaats: Madrid
Capaciteit: 68.500 toeschouwers
Bouwjaar: 1990-1993
 Grootte veld: 105 x 68 meter

Het aparte bij dit stadion is dat het in het jaar 1994 al geopend was, maar pas in 2017 de thuishaven van Atlético Madrid werd. Tot die tijd heette het Estadio La Peineta (la Comunidad de Madrid), maar sinds 2017 om sponsor redenen het Wanda Metropolitano. Hiervoor speelde Atlético Madrid in het oude Vicente Calderón.


Veelgestelde vragen over tickets voor Atlético Madrid vs Manchester City

Wat kosten de goedkoopste tickets voor Atlético Madrid vs Manchester City?

Op het moment van schrijven kosten goedkope tickets voor Atlético Madrid - Manchester City tussen de 80 en 110 euro. Dit kan snel veranderen naar veel meer geld, aangezien het een razendpopulaire wedstrijd is. Bekijk hier wat op dit moment de goedkoopste tickets zijn.

Wat is de prijs van de duurste Atlético Madrid vs Manchester City tickets?

Wanneer je over de duurste Atlético Madrid vs Manchester City kaarten wil beschikken, moet je rekening houden met een bedrag van 700 euro en meer per ticket. Je hebt dan wel de allerbeste plekken en toegang tot de VIP lounge van het stadion. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Bekijk hier of ze nog beschikbaar zijn.

Wat zijn goede zitplaatsen in het stadion bij Atlético Madrid vs Manchester City?

In principe is vanuit elk vak het veld goed zichtbaar. Daar is het stadion ook écht op gebouwd. Uiteraard is het wel een verschil of je op de 1e, 2e of 3e ring zit. Op de 1e ring zit je dicht op het veld, waardoor je het gevoel van de spelers kunt voelen. De lange zijde 2e ring is prijstechnisch wat minder aantrekkelijk, want daar betaal je dan ook meer geld voor. Vanaf de 3e ring is het zicht ook gewoon uitstekend; het overzicht op het veld is goed en je betaalt een stuk minder. Kijk naar de beschikbare tickets en maak voor jezelf de juiste afweging.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>