AZ vs Feyenoord Voorspelling & Wedtips [16-10-2022]

Het is weer tijd voor een echte kraker in de Eredivisie! AZ en Feyenoord nemen het tegen elkaar op en voor beide ploegen is het een belangrijke wedstrijd. Er zitten maar 3 punten tussen de ploegen. Voor deze interessante wedstrijd hebben we wat tips en voorspellingen voor je.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Zondagmiddag (16 Oktober) om 16:45. AZ probeert de ongeslagen status te behouden en Feyenoord probeert zich te bewijzen in een topper. Het is een topper die belangrijk kan zijn voor de titelrace.

We hebben een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips voor je kunnen uitwerken. Één tip bestaat uit een Super Odd. Met deze Super Odd kan je namelijk maar liefst 50x je inzet terugkrijgen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet als beide teams scoren (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips AZ - Feyenoord

We hebben deze 3 tips hieronder voor je op een rijtje gezet. Beide ploegen hebben niet gewonnen in de Europa League maar deze wedstrijd brengt een andere spanning met zich mee. Met deze tips kan je de wedstrijd nog leuker beleven!

Tip 1: Beide teams scoren

Tip 2: AZ Winst

Tip 3: Meer dan 5.5 schoten op doel van Feyenoord


Voorspellingen AZ - Feyenoord

Net hebben we al aangegeven dat we een uitgebreide analyse hebben gedaan voor AZ - Feyenoord. Hieronder zullen we uitleggen waarom het precies een tip is. Zo hebben we naar verschillende statistieken gekeken en hebben we de beste bookmakers bekeken.

Tip 1: Beide teams scoren

AZ en Feyenoord zijn het seizoen goed begonnen en dat is ook wel te zien aan de ranglijst. Ze scoren er allebei op los en willen aanvallend voetbal spelen. Voor Feyenoord is het ook een belangrijke wedstrijd die ze moeten winnen. AZ heeft het thuisvoordeel en dat kan ze helpen om kansen te creëeren. Met deze druk is de kans groot dat beide ploegen gaan scoren.

Deze Super Odd hebben we gevonden bij Circus. Dit is een bookmaker waar je maar liefst 50.00x je inzet terugkrijgt bij deze weddenschap. Als nieuwe speler hoef je alleen 10 euro op je account te storten en dan kan je maximaal spelen met 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Beide teams scoren

Tip 2: AZ Winst

AZ probeert dit seizoen echt mee te doen om de titel en ze laten goed voetbal zien. In de Eredivisie hebben ze nog niet verloren en spelen ze overtuigend. Zo wonnen ze thuis al met 2-1 van Ajax. Het stadion zit vol er hierdoor spelen ze met een 12e man. Feyenoord laat het minder zien in grote wedstrijden dus een overwinning van AZ zal zeker niet gek zijn.

We hebben de beste quotering voor deze weddenschap gevonden bij Holland Casino. Hier krijg je namelijk 2.55x je inzet terug!

Tip 2: AZ Winst

Tip 3: Meer dan 5.5 schoten op doel van Feyenoord

Feyenoord moeten we zeker niet onderschatten en is onder Arne Slot weer goed gaan voetballen. Ze winnen veel wedstrijden en zelfs in de uitwedstrijd tegen PSV waren ze in fases de betere ploeg. Daarbij moeten ze opzoek gaan naar een overwinning om over AZ heen te gaan. Met deze gedachte gaan ze zeker de aanval opzoeken en kansen krijgen.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Betcity. Met een quotering van 2.05 wordt het ingezette bedrag meer dan verdubbelt.

Tip 3: Meer dan 5.5 schoten op doel van Feyenoord


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op AZ - Feyenoord gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De laatste winst van Feyenoord bij AZ was in 2017.
  • In de laatste 25 ontmoetingen tussen AZ - Feyenoord wonnen de Alkmaarders 7 keer. 7 keer werd het een gelijkspel en Feyenoord won 11 keer.
  • AZ heeft de laatste 3 wedstrijden in de Eredivisie gewonnen. Feyenoord won, verloor en speelde gelijk in de laatste 3 wedstrijden.

Wedden op AZ - Feyenoord

Het team van Wedbureaus.nl heeft met de uitgebreide analyse 3 wedtips kunnen verzamelen voor AZ - Feyenoord. Beide teams scoren heel erg veel dit seizoen en willen deze wedstrijd scoren. Er zullen dus veel doelpunten vallen. AZ is dit seizoen nog ongeslagen en is goed in grote wedstrijden. Ze kunnen dus zomaar deze wedstrijd winnen. Feyenoord zal dit niet willen laten gebeuren en wilt winnen. Met deze aanvallende gedachten zullen ze dus veel op doel schieten.

De quoteringen liggen dichtbij elkaar maar AZ wordt gezien als de favoriet volgens de bookmakers. Ze hebben namelijk een quotering van 2.55 (dit hebben we ook verwerkt in onze wedtips). Een gelijkspel levert je 3.55x het ingezette bedrag op. Met een overwinning van Feyenoord krijg je 2.75x het ingezette bedrag op. Deze quoteringen liggen dus dichtbij elkaar.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor AZ - Feyenoord

Voor deze topper is het moeilijk om een voorspelling te maken maar ook wij zien AZ als de favoriet. In de Eredivisie laten ze goed voetbal zien en ze spelen met veel vertrouwen. Er staat ook wat minder druk op de wedstrijd aangezien ze thuisspelen.

Onze verwachting is dan ook dat ze deze wedstrijd zullen winnen. Dit zal niet gemakkelijk gaan aangezien Feyenoord een goede ploeg is. Ze moeten opzoek gaan naar een overwinning. Hierdoor zullen ze genoeg kansen krijgen om te scoren.

Beide ploegen hebben goede voetballers. Denk bijvoorbeeld aan Jens Odgaard en Danilo Pereira die betrokken zijn bij veel doelpunten.

Onze voorspelling is dat het een spannende wedstrijd wordt waar uiteindelijk AZ aan het langste eind trekt door de goede vorm waarin ze nu verkeren.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet als beide teams scoren  (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>