• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Bayer Leverkusen vs RB Leipzig: Odds, Aantal goals en Winstverwachting – 17-04-2022

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig: Odds, Aantal goals en Winstverwachting – 17-04-2022

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig is van tevoren nog nooit zo spannend geweest. Het gaat namelijk tussen de nummer 3 en 4 van de Bundesliga. De kraker staat op zondag 17 april op het programma om 19:30 uur. 

De wedstrijd Bayer Leverkusen - RB Leipzig vindt plaats in de BayArena in Leverkusen, de thuishaven van Bayer. De winnaar van deze ontmoeting doet hele goede zaken voor een plek in de Champions League.

Niet alleen in Duitsland, maar ook in andere landen zal er grote belangstelling zijn voor deze pot. De verwachting is dat er een groot aantal Nederlanders deze wedstrijd gaan volgen, aangezien Bayer Leverkusen tegenwoordig gevuld is met twee Nederlandse spelers: oud-Ajacieden Mitchell Bakker en Daley Sinkgraven.

Lees snel verder over interessante Bayer Leverkusen - RB Leipzig odds en meer.

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig odds

Full-Time

1

X

2

X

X

X

Betcity review

2,75

3,70

2,40

wedden op feyenoord

2,65

3,40

2,42

Swipe naar rechts>>>


Wie zal er winnen: Bayer Leverkusen of RB Leipzig?

Eerlijk gezegd vinden wij het moeilijk om hier een uitspraak over te doen. De Bayer Leverkusen RB Leipzig odds maken het ook niet makkelijker. Beide teams zijn ongeveer even goed in vorm en verschillen maar een paar punten van elkaar op de ranglijst. Hoewel de bookies RB Leipzig als lichte favoriet beschouwen, denken wij meer aan een gelijkspel.

Voor een overwinning van Bayer Leverkusen ontvang je 2,75 x je inzet terug. Bij winst van RB Leipzig is dit 2,43. Een gelijkspel geeft je een quotering van 3,70. 

Eerder dit seizoen eindigde RB Leipzig - Bayer Leverkusen in een overwinning voor de uitploeg; het werd 1-3.

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig aantal goals / expected goals

Het verwachte aantal goals ligt bij Bayer Leverkusen vs RB Leipzig wat hoger dan een gemiddelde wedstrijd. Beide teams scoren veel goals in de Bundesliga. Bayer Leverkusen scoort gemiddeld 2,4 goals en RB Leipzig 2,2 doelpunten per wedstrijd. De vorige ontmoeting tussen de twee clubs eindigde met 4 goals en wij denken dat dit weer kan gebeuren. Bij “Over 3,5 goals” ontvang je een quotering van 2,45. Erg interessant!

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig schoten op doel

Onze verwachting is dat bij Bayer Leverkusen - RB Leipzig het schoten op doel aantal hoog zal liggen. Handige informatie voor jou waar je wat mee kunt: Beide teams schieten gemiddeld 5,3 keer op doel per wedstrijd. Een totaal aantal schoten op doel van 10 is niet eens een gekke gok.


TeamnieuwsBayer Leverkusen vs RB Leipzig Odds: interessante quoteringen

Om de beste quoteringen voor te leggen hebben we verschillende bookmakers met elkaar vergeleken. Wij hebben de hoogste odds geselecteerd van BetCity, TOTO en Bet365 en hieronder in een handig overzicht gezet.

Weddenschap

Quotering

Bayer leverkusen winst

2,75

Gelijkspel

3,70

RB leipzig winst

2,43

Totaal aantal goals

Over 3,5: 2,35

Totaal aantal goals Bayer Leverkussen

Over 1,5: 4,60

Totaal aantal goals RB leipzig

Over 1,5: 1,92

Beide teams scoren

Ja 1,46

Beide teams scoren

Nee: 2,63


Tips en voorspelling

Als we kijken naar de vorm, de stand op de ranglijst en de kwaliteit van de twee teams, is het erg moeilijk om te bepalen waar we ons geld op zouden zetten. Het enige waar we van overtuigd zijn is dat het een aanvallende pot voetbal met veel “heen en weer” zal zijn. Dit zal automatisch resulteren in veel schoten (op doel) en goals. Een gelijkspel lijkt voor ons het meest voor de handliggend, maar zeker weten doen we nooit!


Bayer Leverkusen vs RB Leipzig Tickets en kaarten

Ben je op zoek naar Bayer Leverkusen - RB Leipzig tickets in de BayArena? Klik op de knop hieronder om de beschikbare tickets te bekijken.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>