• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Bayern München vs Borussia Dortmund Voorspelling & Tips – (23-04-2022)

Bayern München vs Borussia Dortmund Voorspelling & Tips – (23-04-2022)

Het is weer tijd voor.... 'Der Klassiker'! Oftwel: Bayern München vs Borussia Dortmund, de nummer 1 tegen de nummer 2. Op zaterdag 23 april wordt er afgetrapt in het Allianz Stadion in München. Tijdstip: 18:30 uur.

Als je een wedje wil plaatsen, ben je hier op de juiste pagina. In dit artikel vind je zowel voorspellingen als tips. Lees daarom hier lekker verder.

Bayern München vs Borussia Dortmund tips

Vind hieronder in de tabel spannende Bayern München - Borussia Dortmund tips. Een verdere toelichting zien? Lees dan het stukje verderop in het artikel.

Weddenschap

Quotering

Bayern München wint & Beide teams scoren

2.03

Over 2.5 goals

1.77

Lewandowski scoort de eerste goal

3.35

Haaland scoort

2.10

Bayern München scoort als eerste en wint

1.65

Bayern München wint de 1e helft

1.74


Bayern München vs Borussia Dortmund Voorspelling

Dortmund had een goed weekend afgelopen weekend. Niet alleen wonnen ze met 6-1 van Wolfsburg, de wedstrijd betekende ook de terugkeer van superster Erling Haaland.

Bayern München deed het ook goed en versloeg Arminia Bielefeld met 0-3. De Beiernaren staan 9 punten los van Dortmund, dat op zijn beurt ook weer 9 punten los staat van RB Leipzig.

Beide teams wonnen 3 van hun laatste 5 wedstrijden, speelden er 1 gelijk en verloren een keer. Zoals we allemaal weten speelde Bayern namelijk gelijk en verloor van Villarreal in de Champions League.

Als wij dan een Bayern München - Borussia Dortmund voorspelling moeten doen, denken wij toch dat Bayern München er zaterdag met de winst vandoor gaat. De laatste 5 ontmoetingen met Borussia Dortmund werden allemaal gewonnen door Bayern. Daarnaast speelt het thuisvoordeel ook nog eens mee.


Nog meer Bayern München - Borussia Dortmund tips? Onze verwachting;

Zoals hierboven gezegd won Bayern München alle 5 de laatste ontmoetingen met Dortmund. Opvallend is wel dat er telkens 'Over 2.5 goals' gescoord werden en dat ook beide teams elke keer scoorden. Een 'Both Teams To Score' + 'Over 2.5 goals' is dus helemaal geen gek idee om een bet op te plaatsen, integendeel, het lijkt bijna een zekerheidje. Onze verwachting is dan ook dat dit zal gebeuren.

'Bayern München wint' + 'Beide teams scoren' levert je bij BetCity een mooie quotering op van 2.08.  Zo kun je lekker je geld verdubbelen. 

Daarnaast heb je ook nog de optie om te kiezen voor superspitsen Lewandowski en Haaland die een goaltje mee zullen pakken. Dit is ook wel een gokje waard, zullen we maar zeggen.

Wij van Wedbureaus.nl kijken erg uit naar deze kraker van de Bundesliga en wensen jou veel succes met je betslip dit weekend!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>