• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • België vs Nederland voorspelling en Bookmakers – (03-06-2022)

België vs Nederland voorspelling en Bookmakers – (03-06-2022)

Het clubseizoen zit er weer op en dat betekent dat de Nations League weer gaat beginnen. Ons eigen landje doet er weer aan mee en is ingedeeld in Poule A bij België, Wales en Polen. A.s vrijdag wordt gelijk de topper gespeeld tegen onze zuiderburen.

België vs Nederland wordt gespeeld op 3 juni 2022 om 20:45 uur. Het Koning Boudewijnstadion is de locatie waar deze eerste poulewedstrijd gespeeld gaat worden.

Wil jij een wedje plaatsen en ben je daarom op zoek naar voorspellingen en tips voor België - Nederland? Dan zit je hier goed. Het team van Wedbureaus.nl heeft nu ook weer uitgebreid analyse gedaan en daarbij drie tips opgesteld! Lees dit artikel verder.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 

Denk jij dat Nederland wint van België? Dan krijg je als nieuwe speler 30x je inzet!

*De maximale inzet op de Odds Boost is €1 en alleen voor nieuwe spelers*

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


België vs Nederland TOTO Tips

In het overzicht hieronder vind je onze België - Nederland tips. Wanneer je op de tip klikt zal er een uitleg verschijnen waarom wij denken dat dit een interessante tip is met daarbij de bijbehorende bookmaker.

Tip 1: Gelijkspel (3.45)

De laatste twee wedstrijden tussen België en Nederland eindige ook al in een gelijkspel en daarnaast kunnen we op dit moment ook niet echt een favoriet aanwijzen. Daarom lijkt ons dat de grootste kans is dat het nu ook een gelijkspel kan worden. Een weddenschap hierop levert je 3.45 keer je inzet op bij Betcity.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 2: Beide teams scoren (1.68)

De laatste drie onderlinge ontmoetingen tussen Nederland en België werd er telkens door beide teams gescoord. Daarnaast wist België maar liefst 44 wedstrijden achter elkaar te scoren. Verder zal ons eigen land toch ook wel 'gewoon' weer een doelpuntje maken?
De quotering bij Betcity op 'beide teams scoren' is 1.68x.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 3: Memphis Depay scoort (2.95)

Kevin de Bruyne en Memphis Depay zullen de grootste smaakmakers van dit duel worden. Beiden starten naar verluid fit aan de wedstrijd. Aangezien Memphis Depay de spits en vaste penaltynemer is van het Nederlands elftal, lijkt het ons een leuk gokje om hem als doelpuntenmaker aan te wijzen. De quotering hierop bij Betcity is 2.95x.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)


Voorspelling België - Nederland

Als we kijken naar eerdere wedstrijden in de Nations League, kunnen we zeggen dat beide teams altijd wel met hun sterkst mogelijke opstelling spelen. Beide teams willen hun eerste duel natuurlijk niet gelijk verliezen en denken daarom dat bij allebei de lichte nadruk op verdedigen zal liggen.

Wij denken dat België betere kwaliteiten heeft, maar dat Nederland op dit moment wat beter in vorm is. De laatste 10 wedstrijden scoorde Nederland wat vaker (27 vs 22) en kreeg het minder goals tegen (9 vs 13). Daarnaast won Nederland 6 keer en België 5 keer.

Als we kijken naar H2H statistieken, zien we dat Nederland & België in 2016 en 2018 nog tegen elkaar speelden. Beide wedstrijden eindigde in 1-1. Bookmakers voorspellen België nu als lichte favoriet, mede door het thuisvoordeel, maar wij zien écht een gelijkopgaande wedstrijd tegemoet en voorspellen een gelijkspel met doelpunten van beide teams.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Denk jij dat Nederland wint van België? Dan krijg je als nieuwe speler 30x je inzet!

*De maximale inzet op de Odds Boost is €1 en alleen voor nieuwe spelers*

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Interessante statistieken

  • De laatste twee ontmoetingen tussen Nederland en België eindigde beide in 1-1. Dit was in 2016 en 2018
  • België heeft de laatste vier wedstrijden niet verloren
  • Nederland heeft zelfs in de laatste negen wedstrijden niet verloren
  • België wist in 44 wedstrijden achter elkaar minimaal 1x te scoren

Wedden op België Nederland: onze verwachting

Zoals je al kunt lezen vind je in dit artikel onze beste België vs Nederland wedtips. We verwachten geen duidelijke favoriet voor deze wedstrijd en denken daarom aan een gelijkspel.

België en Nederland hebben allebei goede aanvallende kwaliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Romelu Lukaku en Memphis Depay. Onze verwachting is dat beide teams wel een goaltje zullen meepakken dankzij de topaanvallers van beide ploegen. 

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Er zijn genoeg goede spelers in beide teams die in aanmerking komen voor een doelpunt op elk moment. Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Arnaut Danjuma en Memphis Depay. Van laatstgenoemde verwachten wij dat hij het meeste kans maakt om te scoren in de wedstrijd. Ook wil Memphis zich natuurlijk bewijzen richting Barcelona en andere clubs.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip en wensen je veel succes! Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Dan is de tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity misschien wel interessant voor je. Bekijk hieronder de actie ↓

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 

Denk jij dat Nederland wint van België? Dan krijg je als nieuwe speler 30x je inzet!

*De maximale inzet op de Odds Boost is €1 en alleen voor nieuwe spelers*

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>