Betslip: wat is het, hoe werkt het en meer!

De term betslip ben je vast wel is tegengekomen als je een online weddenschap hebt gedaan. Als je het nog niet kent dan heb je er vast een keer gebruik van gemaakt zonder dat je het wist. Dit is een term dat op verschillende gokspelwebsites naar voren komt. In dit artikel wordt uitgelegd wat een betslip precies is en hoe het werkt. Wij van Wedbureaus.nl leggen dit uit.

Hoe werkt een Betslip

Een betslip is een formulier waarop gewed wordt en waar verwachte uitslagen (van de speler) op staan. Dit kan bestaan uit een formulier dat nog aangepast moet worden en een formulier waar al een betaling is op gedaan. Het formulier is voornamelijk digitaal maar kan ook in sommige gevallen op papier gezet worden. Op dit formulier worden dus weddenschappen geplaatst.

Wat is een Betslip?

Een betslip wordt ook wel het spelformulier van de weddenschappen genoemd. Dit kan bestaan uit een enkele weddenschap maar ook uit een meervoudige weddenschap. Hier kan gedacht worden aan een systeem-weddenschap of een combi-weddenschap. Een betslip is een soort elektronisch ticket waar spelers de details van het lijstje op kunnen controleren. Voor het plaatsen van de betaling kan dit gecontroleerd worden maar ook na de betaling.

 De digitale betslip geeft ook automatisch aan als bepaalde bets niet samen kunnen gaan. Dit kunnen meerdere gebeurtenissen zijn in dezelfde wedstrijd of andere events. Dit geeft het systeem aan als de betaling van de betslip nog niet voltooid is. Soms veranderen odds van de wedstrijden terwijl spelers nog bezig zijn met het maken van een lijstje. De betslip verstuurt dan een melding en past de odd automatisch aan. De speler moet dan wel eerst toestemming geven om de aangepaste odd in het lijstje te gebruiken.

Na de betaling is de betslip ook te vinden tussen de weddenschappen van de speler. In sommige gevallen is het geld dan nog terug te betalen. Hier staat dan nog een keer de wedstrijden, odds, inzet en potentiële winst. Tussen deze weddenschappen staan ook nog actieve en afgeronde betslips. Dit zijn de gewonnen of de verloren weddenschappen. Zo kunnen spelers al hun betslips terugkijken.

Voorbeeld Betslip

 Dit is een voorbeeld van een betslip die nog niet betaald is. Hierin zijn de verschillende wedstrijden te zien met de voorspellingen. Ook zijn de odds weer te zien met de inzet. De potentiële uitbetaling staat onderin samen met de knop waarop de speler de betaling compleet maakt.

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>