• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen Tickets en Kaarten – (06-08-2022)

Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen Tickets en Kaarten – (06-08-2022)

BVB - Leverkusen kaartverkoop

Altijd al eens een bezoekje willen brengen aan het befaamde Borussia Dortmund? Dit is je kans! De BVB begint het nieuwe Bundesliga seizoen met een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Een hele mooie openingswedstrijd! Lees hier meer over de kaartverkoop.

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen is bijna wel een derby te noemen. Het zijn twee aansprekende clubs en ideaal om te bezoeken als Nederlander. Vanaf Utrecht ben je er in twee uurtjes! De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 6 augustus 2022 om 18:30 uur. 

Klik op de oranje knop hieronder om de beschikbare kaartjes voor BVB - Leverkusen te bekijken. Tickets zijn verkrijgbaar bij P1 Travel en al te koop vanaf 133,- per stuk.


Dortmund - Leverkusen tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van Borussia Dortmund hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen via de officiële ticketshop van Dortmund. Gelukkig zijn er ook andere (Nederlandse) partijen die kaarten voor BVB aanbieden. 

Bij P1 Travel, een betrouwbare Nederlandse ticketshop, kun jij voor een goede prijs kaarten voor Borussia Dortmund kopen. Ga jij voor de Adrenaline Package? Dan krijg je mooie zitplekken voor de lange zijde. Je hebt dan niet alles goed zicht op het veld, maar je kunt zo ook de wereldberoemde 'Gelde Wand' met fanatieke supporters aanschouwen.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de website van P1 Travel te gaan, waar je veilig je Dortmund - Bayer Leverkussen tickets koopt vanaf 113 euro.


Kaarten kopen voor Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

Zodra je kaarten hebt voor Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen, heb je toegang tot het magische Signal Iduna Park (ook wel Westfalen Stadion genoemd). Dit is het grootste stadion van Duitsland en altijd onwijs sfeervol. Een ware heksenketel.

Waar je ook zit in het stadion; op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan BVB' 09 gaat brengen:

Statistieken Signal Iduna Park

Plaats: Dortmund
Capaciteit: 81.000 toeschouwers
Geopend: 1974

Bijnaam: Westfalen Stadion

Beroemde tribune: Südtribune, ook wel 'Gelbe Wand' genoemd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>