• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Borussia Dortmund Champions League Tickets & Kaarten – (2022 / 2023)

Borussia Dortmund Champions League Tickets & Kaarten – (2022 / 2023)

Borussia Dortmund Champions League Tickets

Als jij opzoek bent naar BVB tickets voor de Champions League, dan zit je hier goed. De nummer 2 van Duitsland komt ook in seizoen 2022/2023 weer uit in het grootste clubtoernooi van Europa. Lees snel verder als jij tickets wil scoren.

In dit artikel vertellen we je waar je het beste Borussia Dortmund CL tickets kan kopen en geven we daarnaast wat extra informatie over een wedstrijdbezoek aan het Signal Iduna Park (Westfalen Stadion)

Op het moment van schrijven zijn de speeldata met ticket-info nog niet bekend. Zodra de loting van de Champions League gedaan is, zullen we zo snel mogelijk de nodige informatie delen.

Als je op de oranje knop hieronder drukt, zie je de beschikbare BVB Champions League tickets. Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel kaarten je wil bestellen.


Tickets BVB Champions League

Borussia Dortmund is zo goed als elk jaar wel deelnemer aan de Champions League. Onder Nederlanders is de club erg populair om te bezoeken. Het is natuurlijk vrij dichtbij en goed aan te rijden. Daarnaast is de sfeer in het stadion ook iets wat we in Nederland niet kennen. De Gelbe Wand is de hoge staantribune met 25.000 fanatieke supporters.

Helaas is het wel zo dat tickets via het officiële verkoopkanaal van BVB onwijs moeilijk te krijgen zijn, en al helemaal voor CL wedstrijden. Binnen een mum van tijd zijn deze uitverkocht door clubkaarthouders, waardoor mensen die een keertje losse kaartjes willen kopen niet aan de beurt kunnen komen.

Gelukkig zijn er hierbuiten om nog andere websites BVB CL tickets kan komen. Een voorbeeld is P1travel. Dit is een goede en betrouwbare Nederlandse website waar je eenvoudig terecht kunt voor Borussia Dortmund tickets.

Op die website zijn BVB Champions League tickets verkrijgbaar vanaf € per stuk. Als je een aankoop hebt gedaan, worden de tickets veilig naar je e-mailadres gestuurd of naar de receptie van het hotel. Klik op de oranje knop hieronder om ze te bekijken.


CL Tickets Dortmund

Wanneer je kaarten voor Borussia Dortmund koopt, heb je toegang tot het gigantische Signal Iduna Park. De sfeer is daar onbeschrijfelijk dankzij de fanatieke supporters op de Gelbe Wand. Hieronder alvast wat leuke informatie over het stadion.

Statistieken Signal Iduna Park

Plaats: Dortmund
Capaciteit: 81.000 toeschouwers
Geopend: 1974
Bijnaam: Westfalen Stadion


Veelgestelde vragen

Wat kosten BVB Champions League tickets?

Op dit moment is het nog niet bekend hoeveel kaarten voor BVB in de Champions League kosten. Zodra de loting is verricht en de wedstrijden bekend zijn, zal snel de kaartverkoop starten. Dan kunnen we aangeven wat de tickets kosten.

Hoe en waar kan ik Champions League tickets kopen voor BVB?

Dit kan eenvoudig via de Nederlandse website P1travel. Hier kom je terecht als je op de oranje knoppen drukt in dit artikel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>