• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Borussia Dortmund vs Schalke Tickets en Kaarten – (17-09-2022)

Borussia Dortmund vs Schalke Tickets en Kaarten – (17-09-2022)

Kaartverkoop Borussia Dortmund - Schalke

Schalke is weer terug in de Bundesliga. Dat betekent dat het weer tijd is voor de Revierderby! Elke voetballiefhebber moet dit ooit in zijn/haar leven hebben meegemaakt. Op zoek naar tickets voor dit duel? In dit artikel achter waar je kaartjes kunt kopen!

Borussia Dortmund vs Schalke 04 wordt gespeeld op zaterdag 17 september 2022. De aftrap is om 15:30 uur in het Signal Iduna Park.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare BVB - Schalke tickets te gaan. De losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 299,- per stuk!


BVB - Schalke tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van Dortmund hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij deze Revierderby. Kaarten via de Dortmund ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller waar jij veilig, voor een goede prijs BVB tickets kan kopen. Bij deze topwedstrijd kun je er al vanaf 299 euro bij zijn. De plaatsen die je daar koopt zijn altijd naast elkaar en tussen de fanatieke aanhang. Je ontvangt officiële e-tickets en ook nog eens een voucher voor de fanshop.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor Adrenaline Package? Dan kom je terecht op de 2e ring. Wil je betere plekken? Dan moet je voor VIP Tickets gaan. Je neemt dan plaats op Business Seats op de lange zijde. De prijs is hiervoor 499,- per ticket.


Kaarten Dortmund - Schalke 04

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor deze derby. Als je kaarten hebt voor Dortmund vs Schalke, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het super sfeervolle Signal Iduna Park.

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan BVB gaat brengen:

Statistieken Signal Iduna Park

Plaats: Dortmund
Capaciteit: 81.000 toeschouwers
Geopend: 1974
Bijnaam: Westfalen Stadion


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>