• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Chelsea vs Tottenham Hotspur Tickets & Kaarten kopen – (13-08-2022)

Chelsea vs Tottenham Hotspur Tickets & Kaarten kopen – (13-08-2022)

Opzoek naar Chelsea - Tottenham Hotspur tickets? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vertellen we waar je het beste kaarten kunt kopen en daarbij wat handige informatie over een bezoek aan Stamford Bridge.

Chelsea vs Spurs wordt al vroeg in het seizoen gespeeld. De 2e speelronde om precies te zijn. De speeldatum van deze Londense derby is zaterdag 13 augustus 2022 om 15:00 uur plaatselijke tijd.
 
Wanneer je op de oranje knop hieronder drukt, zie je welke plekken in het stadion nog beschikbaar zijn. Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel tickets je wil kopen.


Chelsea - Tottenham tickets

Normaal gesproken is het voor de neutrale voetballiefhebber vrij moeilijk om aan losse kaartjes te komen voor thuiswedstrijden van Chelsea. Dit mede omdat het stadion relatief klein is vergeleken met andere stadions van Engelse topclubs.

Gelukkig zijn er betrouwbare websites die tickets voor Chelsea - Spurs aanbieden, buiten het verkoopkanaal van Chelsea om. Weliswaar is dit voor een hogere prijs, maar dat is het voor een keer zeker waard.

LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website voor Premier League tickets. Kaarten voor de wedstrijd Chelsea vs Tottenham Hotspur zijn verkrijgbaar vanaf £125 (145 euro) per stuk. Na aankoop worden de tickets online per e-mail naar je toe gestuurd.
Klik op de oranje knop hieronder om de beschikbare tickets te bekijken.


Kaarten kopen voor Chelsea - Spurs

Als je kaarten koopt voor Chelsea - Tottenham Hotspur, heb je toegang tot het het prachtige Stamford Bridge. Om je alvast wat voor te bereiden op een bezoek, hebben we wat leuke informatie over het stadion voor je verzameld:

Statistieken Stamford Bridge

Plaats: Zuidwest Londen, in de wijk Fulham
Capaciteit: 41.000 toeschouwers
Geopend: 1877

Grootte veld: 103 x 67,5 m (kleiner dan gemiddeld)


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>