• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Chelsea vs Arsenal Tips en voorspellingen – (20-04-2022)

Chelsea vs Arsenal Tips en voorspellingen – (20-04-2022)

De Londense derby Chelsea - Arsenal staat weer op het programma in de Engelse Premier League. Op woensdag 20 april 2022 om 20:45 uur wordt er gefloten voor de aftrap op het iconische Stamford Bridge. Deze wedstrijd zal wereldwijd veel bekeken worden, maar is ook zeker erg populair bij “betters”.

Wil jij ook een weddenschap op deze kraker plaatsen? Dan zit je hier goed. Wanneer je verder leest op deze pagina, vind je zowel onze voorspellingen als onze Chelsea vs Arsenal tips.

Chelsea vs Arsenal tips

Vind hieronder in de tabel onze Chelsea - Arsenal tips! Heb je behoefte aan verdere toelichting? Kijk dan een stuk verderop in dit artikel.

Weddenschap

Quotering

Total Goals: Over 2,5

2.00


Chelsea vs Arsenal Voorspelling

Op het moment van schrijven (13 april) is de vorm van Chelsea beter dan van Arsenal. Chelsea won 4 van de laatste 5 wedstrijden, waarbij Arsenal er maar 2 won en 3 verloor. Toch doet Arsenal het dit seizoen een stuk beter dan de vorige seizoenen. Het belangrijkste waar Arsenal nu voor strijd, en uiteraard Chelsea ook, is een plek in de Champions League. De top 4 van de Premier League mag deelnemen aan het miljardenbal.

Afgelopen week is Chelsea in de kwartfinale nog uitgeschakeld door Real Madrid. Er werd met 2-3 gewonnen in het Estadio Santiago Bernabéu, maar dat was helaas voor Chelsea net niet genoeg m de halve finale te bereiken.

Om een Chelsea - Arsenal voorspelling te doen is niet makkelijk. Onze expert verwachten een duel wat beide kanten opgaat. Met de huidige vorm en de stand durven wij wel te stellen dat Chelsea de licht favoriet is. Ook het thuisvoordeel voor “The Blues” speelt zeker mee.


Nog meer Chelsea vs Arsenal tips? Onze verwachting;

Chelsea scoort veel de laatste tijd. 9 april werd er nog uit van Southampton gewonnen met 0-6. Vooral Mason Mount en Kai Havertz zijn op stoom en durven dan ook wel een gokje te wagen dat één van de twee een doelpunt zal meepakken tegen Arsenal.

We kunnen wel stellen dat de verdediging van beide teams op orde is, blijkt uit de statistieken. Arsenal krijgt gemiddeld per wedstrijd 1,2 goals tegen, waar dit bij Chelsea maar 0,8 is. In onze Chelsea - Arsenal verwachting houden we hier dus zéker rekening mee en denken dus niet dat er heel veel gescoord gaat worden.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>