Ecuador vs Senegal Voorspelling & Wedtips [29-11-2022]

De andere landen in de poule van Nederland zijn Ecuador en Senegal. Beide landen maken nog een goede kans om door te gaan naar de volgende ronde. Ecuador heeft wel de beste papieren. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor je.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Dinsdagmiddag (29 November) om 16:00. Ecuador wist Nederland knap op een gelijkspel te houden. Senegal won overtuigend van Qatar en daarom belooft het een interessante wedstrijd te worden tussen 2 sterke landen.

We hebben dan ook een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Zo hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Ook hebben we Unibet en BetCity geselecteerd als beste bookmakers om een weddenschap te plaatsen voor deze wedstrijd. Lees snel verder!


Wedtips Ecuador - Senegal

Ecuador speelt dit toernooi goed voetbal en dat hadden veel mensen niet verwacht. Senegal speelde ook tegen een Nederland een zeer goede wedstrijd. We hebben de 3 wedtips hieronder in een overzichtelijk schema gezet.

Tip 1: Gelijkspel

Tip 2: Beide teams scoren JA

Tip 3: Enner Valencia Scoort


Waarom deze tips spelen?

We kunnen met volle zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Hieronder zullen we de tips uitgebreid onderbouwen. We hebben namelijk veel informatie gezocht naar statistieken en odds. Ook hebben we naar de beste bookmakers gekeken.

Maar allereerst een waanzinnige actie van Unibet die je echt niet mag missen. Check 'm hieronder!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Gelijkspel

Ecuador hoeft niet te winnen om door te gaan en daarom zullen ze niet perse op de aanval spelen. Senegal moet wel winnen. Daarom wordt het een interessante wedstrijd. Ecuador staat bekend om de goede verdediging. Ze krijgen ook weinig doelpunten tegen in de wedstrijden. Daarom zal een gelijkspel dus zeker niet gek zijn tegen Senegal.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity. Hier heeft de weddenschap namelijk een hoge odd van 3.20. Je kan dit mooi gebruiken voor een lijstje.

Tip 1: Gelijkspel

Tip 2: Beide teams scoren JA

Met het aanvallende spel van Senegal betekent het dat beide landen ruimtes gaan krijgen. Ecuador kan dan in de omschakeling gevaarlijk zijn. Senegal zal door de constante druk genoeg kansen krijgen. Beide landen hebben ook genoeg kwaliteit om te scoren. Doordat er zoveel druk staat op de wedstrijd kunnen beide landen in deze wedstrijd scoren.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. De weddenschap heeft een quotering van 2.05 waardoor het ingezette bedrag meer dan verdubbelt.

Tip 2: Beide teams scoren

Tip 3: Enner Valencia Scoort

De sterspeler van Ecuador is Enner Valencia. Hij heeft dit WK al 3 keer gescoord en dat zijn alle doelpunten van Ecuador. Er kan dus wel gezegd worden dat hij opstaat in grote wedstrijden. Met het aanvallende spel van Senegal zal hij genoeg ruimte krijgen. Zijn teamgenoten zullen hem helpen om een doelpunt te scoren en Ecuador te helpen naar de volgende ronde.

Ook bij de derde tip hebben we de beste odd gevonden bij BetCity. Het is dus een goede bookmaker waar je 3.10x je inzet terug kan verdienen.

Tip 3: Enner Valencia Scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Ecuador - Senegal gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De landen hebben 1 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dit was een vriendschappelijke wedstrijd in 2002 en toen won Senegal met 0-1.
  • Ecuador is dit Wereldkampioenschap nog ongeslagen (1 gewonnen en 1 gelijkspel). Senegal heeft gewonnen van Qatar en verloren van Nederland.
  • Nederland en Qatar zijn de andere landen in deze poule. Ze nemen het tegen elkaar op om 16:00 (zelfde tijdstip).

Wedden op Ecuador - Senegal

Door onze uitgebreide analyse hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen. De 3 wedtips hebben we dan ook verder uitgewerkt. Ecuador hoeft niet te winnen en heeft een goede defensie. Daarom zal een gelijkspel dus niet gek zijn. Allebei de landen hebben we veel kwaliteit voorin. Hierdoor gaan ze genoeg kansen krijgen om te scoren. Enner Valencia is de sterspeler van Ecuador en heeft al vaak gescoord dit WK. Tegen Senegal gaat hij proberen dit doelpunten gemiddelde te verhogen.

Ecuador is de favoriet om deze wedstrijd te winnen volgens ze bookmakers. Bij een overwinning van Ecuador krijg je namelijk 2.43x je inzet terug. Denk jij toch dat het een gelijkspel wordt? Dat heeft een quotering van 3.20. Dit hebben we ook benoemd in onze wedtips! Senegal moet winnen om door te gaan. Dan kan je ook 3.20x je inzet terugverdienen.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker?
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Ecuador - Senegal

Wij denken dat het een leuke wedstrijd wordt maar het is wel moeilijk te voorspellen. Dat komt omdat beide landen gewaagd zijn elkaar. Daarom denken we dat ze elkaar in balans zullen houden. Ecuador zal gaan verdedigen en daar zijn ze goed in.

Senegal zal de aanval opzoeken omdat ze moeten winnen om door te gaan. Ze hebben ook genoeg kwaliteit voorin om een doelpunt te scoren maar dat heeft Ecuador ook. Daarom denken we wel dat beide landen gaan scoren in deze wedstrijd.

Ecuador heeft ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Enner Valencia die we ook benoemd hebben in onze wedtips.

Onze voorspelling is dat het een interessante wedstrijd gaat worden waarin beide teams veel kansen krijgen. Uiteindelijk zullen ze elkaar in balans houden.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>