• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Eintracht Frankfurt vs Rangers Wedtips en Voorspelling – (18-05-2022)

Eintracht Frankfurt vs Rangers Wedtips en Voorspelling – (18-05-2022)

Het is tijd voor de Europa League finale! De finale van seizoen 2021/2022 gaat tussen twee zeer verassende ploegen: Eintracht Frankfurt - Rangers. Een prachtig affiche met twee gigantische supportersgroepen. De finale heeft dit jaar met Rangers-coach Giovanni van Bronckhorst een Nederlands tintje.

De finale tussen de Duitsers en de Schotten vindt plaats in Sevilla. Het stadion van Sevilla FC om precies te zijn: Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. Er wordt afgetrapt op 18 mei om 21:00 uur.

De winnaar van de finale krijgt een ticket voor rechtstreekse plaatsing in de groepsfase van de Champions League. Naast de beker staat er dus ook veel op het spel qua financiën!

Ben je opzoek naar Eintracht Frankfurt vs Rangers wedtips? Lees dan snel verder. Wij hebben de twee teams geanalyseerd en daarbij mooie voorspellingen en tips opgesteld.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Eintracht Frankfurt vs Rangers Tips

In het overzicht hieronder vind je onze Eintracht Frankfurt - Rangers tips. Wanneer je op de tip klikt zal er een uitleg verschijnen waarom wij denken dat dit een interessante tip is.

Tip 1: Eintracht Frankfurt wint (2.30)

Voor ons is Eintracht Frankfurt de favoriet. Het hele toernooi zijn de Duitsers nog ongeslagen en zij schakelde al eerder teams als FC Barcelona en West Ham United uit. Daarnaast haalde Frankfurt vooral zijn overwinningen op buitenlandse grondgebieden (en al 2 keer eerder in Spanje!), in tegenstelling tot Rangers die alleen in eigen huis top speelt.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tip 2: Beide teams scoren (1.66)

Uit statistieken concluderen wij dat zowel Eintracht Frankfurt als Rangers een sterke aanval, maar tegelijkertijd een zwakke verdediging hebben. Lees in het stuk onderaan dit artikel uitgebreidere uitleg over statistieken omtrent deze tip en waarom je deze weddenschap met een quotering van 1.66 goed kan zetten.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tip 3: Daichi Kamada scoort (4.10)

Degene die dit Europa League seizoen de doelpunten maakt voor Eintracht Frankfurt, is Daichi Kamada. Hij scoorde 5 keer. In de knock-out fase scoorde hij eerder al tegen Real Betis en West Ham United. Wij kiezen voor Kamada omdat hij ook nog eens een hoge quotering op zijn naam heeft staan als doelpuntenmaker in de finale: 4.10 keer je inzet.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)


Eintracht Frankfurt - Rangers voorspelling

Terwijl Rangers eerder al Borussia Dortmund en RB Leipzig uitschakelde, stuntte Eintracht Frankfurt door te winnen van FC Barcelona en West Ham United. Beide teams zullen er dus alles om doen om zichzelf dan ook te belonen met de cup.

Zoals iedereen wel weet wordt de finale op neutraal terrein gespeeld. Als we kijken naar de statistieken is dat niet echt in het voordeel van Rangers. Thuis in eigen stadion zijn ze ijzersterk, maar als ze eenmaal in het buitenland op onbekend terrein moeten spelen, wordt er telkens verloren. Ook in de groepsfase wonnen ze geen uitduel.

Voor Eintracht Frankfurt is dit anders. Elke uitwedstrijd in de knock-out fase werd winnend afgesloten. Real Betis, FC Barcelona en West Ham United moesten eraan geloven. Mede dankzij deze statistieken noemen wij Eintracht Frankfurt de favoriet om de finale te winnen. De quotering op dat Frankfurt wint is ook interessant bij Betcity: 2.30.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Interessante statistieken

  • Eintracht Frankfurt is in de hele Europa League nog ongeslagen. Er werd 7 keer gewonnen en 5 keer gelijk gespeeld
  • De Duitsers wonnen eerder al twee keer in Spanje. Real Betis en Barcelona werden verslagen
  • Frankfurt middenvelder Daichi Kamada heeft al 5 keer gescoord in het toernooi dit seizoen
  • Rangers heeft de laatste 3 uitwedstrijden in de Europa League verloren

Eintracht Frankfurt - Rangers wedtips? Onze verwachting:

In dit artikel vind je onze beste Eintracht Frankfurt vs Rangers tips. Eerder las je al dat wij denken dat de Duitsers er met de beker vandoor gaan. Daarnaast denken we dat beide teams zullen scoren en dat Frankfurt speler Kamada een goede kans maakt om tot scoren te komen.

Waarom zijn wij ervan overtuigd dat beide teams zullen scoren? Naast dat beide teams defensief redelijk zwak zijn en aanvallend juist weer sterk, even het volgende: In 7 van de laatste 9 wedstrijden van Rangers en in 7 van de laatste 10 wedstrijden van Eintracht Frankfurt in de Europa League is 'Beide teams scoren' van toepassing geweest. 

Daarnaast hebben beide teams in elk van de laatste drie Europa League wedstrijden doelpunten gescoord. Wij verwachten dat dit patroon doorgezet zal worden. 

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Naast bovenstaande denken wij, zoals eerder gezegd, dat Daichi Kamada een doelpunt mee zal maken. De gretige middenvelder van Frankfurt zal er alles aan doen om er met een goal voor te zorgen dat zijn team de Europa League zal winnen.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>