EK Futsal 2022 Voorbeschouwingen

Het is weer zover.... het EK Futsal gaat van start! Het UEFA European Futsal Championship zal de 12e editie zijn van het Europees Kampioenschap zaalvoetbal.

Op 19 januari wordt de eerste wedstrijd gespeeld en op 6 februari wordt de grote finale in Amsterdam gespeeld. In totaal nemen er 16 landen deel aan het UEFA Futsal Euro en dat maakt het gelijk het grootste EK Futsal ooit.

Het toernooi vindt plaats in Nederland, de wedstrijden worden gespeeld in Amsterdam (Ziggo Dome) en in Groningen (MartiniPlaza), twee spectaculaire locaties als je het ons vraagt. Nederland werd op 24 september 2019 door de UEFA's uitvoerend comité verkozen als gastland. 

Verwachting UEFA Futsal Euro 2022

Er zijn een aantal landen die uitblinken in Futsal, deze landen hebben de grootste kans om de Europese titel mee naar huis te nemen. Wij willen deze landen en andere opvallende landen graag met jullie bespreken. 

  • Portugal: de grote favoriet voor de Europese titel zaalvoetbal. Als land hebben zij de afgelopen jaren gedomineerd in het Futsal, zij zijn regerend Europees- en Wereldkampioen. Verwacht wordt dat zij Europees topfutsal gaan laten zien enenorm ver gaan komen in het toernooi. Zij gaan er alles aan doen om die Europese titel te prologeren.
  • Nederland: doet sinds 2014 eindelijk weer mee aan het UEFA Futsal Euro, ergens wij zij lang naar uit hebben gekeken. Oranje speelt leuk en aantrekkelijk voetbal waar toeschouwers graag naar kijken, de competitie waar de meeste spelers van het elftal uit komen is de Eredivisie. Nederland gaat het wel erg lastig met Portugal in de poule, het zou heel fraai zijn als Nederland de kwartfinale weet te behalen. Gaan de toeschouwers genieten?
  • Spanje: wordt ook gezien als 1 van de grote favorieten, na Portugal wordt van hen het meest verwacht. De ploeg staat dan ook bovenaan op Futsal ranglijst. 

Voorbeschouwing EK Futsal

Portugal is de grote favoriet en zal naar waarschijnlijkheid ver komen, net zoals Spanje zij beschikken ook over een sterk team. Hopelijk laat Nederland mooi voetbal zien en weet het haar wedstrijden te winnen. Nederland gaat er in ieder geval alles aan doen om ver te komen, wij zullen zien waar het schip strand. Het grootste EK Futsal belooft hoe dan ook een spektakel te worden. 

Hoe kun je wedden op het EK Futsal?

Er zijn veel verschillende online bookmakers die het mogelijk maken om op de zaalvoetbal wedstrijden te wedden. 

Hoe kun je wedden bij deze bookmakers? Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij een kort stappenplan geschreven. Hierdoor weet jij precies wat je moet doen om jouw eerste weddenschap te plaatsen. Het proces werkt bij vrijwel alle bookmakers hetzelfde.

  1. Kies de beste bookmaker waarbij jij wilt gaan wedden. Om het jou makkelijker te maken hebben wij verderop in dit artikel de beste bookmakers van dit moment geselecteerd.
  2. Registreer je op de betreffende website en zorg er voor dat je alle gegevens juist invult. (Tip: Noteer e mail/username en password in een vertrouwd document zodat je nooit je inloggegevens kwijt raakt.)
  3. Stort een bedrag naar keuze op je account om te kunnen beginnen.
  4. Zoek de dart weddenschap die jou interessant lijkt en plaats je eerste bet! 

Wanneer je deze stappen met succes hebt doorlopen kun je beginnen met wedden. Het uitcashen werkt vaak ook makkelijk waardoor jij meteen als je iets gewonnen hebt het kan laten uitbetalen op jouw rekening. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>