• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Blog
 • /
 • Excelsior vs Heracles Wedtips en Voorspelling – (18-05-2022)

Excelsior vs Heracles Wedtips en Voorspelling – (18-05-2022)

De nacompetitie is weer begonnen. Er gaat gestreden worden voor een plek in de Eredivisie voor seizoen 2022/2023. Tegen alle verwachtingen in is het Heracles die moet vechten om erin te blijven. Op 18 mei om 18:45 uur wordt er afgetrapt in Rotterdam.

Als jij opzoek bent naar Excelsior vs Heracles wedtips, zit je hier goed. Het team van Wedbureaus.nl heeft weer een aantal mooie tips en voorspellingen opgesteld. 

De eerste ronde ronde van de play/offs is Excelsior al doorgekomen. Roda JC werd over twee duels verslagen met 4-2. Nu moeten de Kralingen het opnemen tegen de nummer 16 van de Eredivisie: Heracles Almelo. 

Lees dit artikel door met tips, voorspellingen en odds en bepaal voor jezelf of je daarna een gokje wil wagen op deze belangrijke wedstrijd.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Excelsior vs Heracles Tips

In het overzicht hieronder vind je onze Excelsior Rotterdam - Heracles Almelo tips. Wanneer je op de tip klikt zal er een uitleg verschijnen waarom wij denken dat dit een interessante tip is.

Tip 1: Gelijkspel (3.80)

Wij verwachten een gelijkwaardige wedstrijd. Kwalitatief zal Heracles beter zijn, maar die hebben wel een domper gehad die nog verwerkt moet worden. Daarnaast heeft Excelsior nu het thuisvoordeel. Een realistische weddenschap op een gelijkspel levert een mooie quotering van 3.80 op. 

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tip 2: Beide teams scoren (1.47)

In de Keuken Kampioen Divisie kreeg Excelsior maar liefst 57 goals tegen. Een hoog aantal voor een club die 6e eindigt. Een kwetsbare verdediging dus. Wij verwachten dat beide teams minimaal een goal zullen maken.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tip 3: Eerste doelpuntenmaker Thijs Dallinga (4.40)

De laatste tip is een gokje. De spits van Excelsiorm Thijs Dallinga is goed bezig qua aantal goals. Hij scoorde er in het hele seizoen maar liefst 32. Ook de laatste wedstrijd tegen Roda JC pakte hij zijn goal mee. Het zou ons dan ook niet verbazen als Thijs Dallinga ook deze keer voor de openingstreffer zorgt.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)


Excelsior - Heracles voorspelling

Excelsior heeft lang gestreden om eerste of tweede te worden in de Keuken Kampioen Divisie. Helaas voor hen hebben ze dat niet gehaald en op het einde redelijk weggezakt. Eigenlijk geldt hetzelfde voor Heracles. Het hele seizoen middenmoot, maar de laatste wedstrijden ging het mis en verspeelde het helemaal tegen Sparta.

Wanneer we kijken naar de odds van Excelsior vs Heracles, dan is er niet een duidelijke favoriet. Heracles is licht in het voordeel. De odd op Heracles is 2.10 en een gelijkspel 3.80 bij Betcity.

Heracles zal meer kwaliteiten hebben, maar heeft natuurlijk nog een domper te verwerken. Daarnaast is ook nog de Duitse coach Frank Wormuth ontslagen. De vraag is hoe sterk ze hieruit gaat komen. Al met al verwachten we een gelijkspel en dat in de tweede wedstrijd Heracles het thuis af gaat maken.

Wanneer we naar de Head to Head statistieken (van afgelopen 5 jaar) van Excelsior en Heracles kijken dan zien we dat Excelsior 2 van de laatste 4 wedstrijden gewonnen heeft. 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel en 1 keer winst voor Heracles. Bovendien werden het hoge gemiddelde aantal goals per wedstrijd van 4.5 gehaald. De potjes tussen Excelsior en Heracles Almelo staan dus vaak garant voor veel doelpunten.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Interessante statistieken

 • Excelsior heeft de laatste 6 wedstrijden niet verloren
 • Excelsior heeft de laatste 7 wedstrijden gescoord
 • Heracles heeft de laatste 3 wedstrijden verloren
 • Van de laatste 4 edities van Excelsior-Heracles won Excelsior 2 keer, werd het 1 keer gelijk en won Heracles 1 keer.
 • Over deze edities werd er gemiddeld 4.5 keer per wedstrijd gescoord, erg veel!

Nog meer Excelsior - Heracles tips? Onze verwachting:

In dit artikel vind je onze beste Excelsior vs Heracles tips. Naast deze wedtips hebben we nog een aantal interessante tips die leuk zijn.

Zoals gezegd wordt er gemiddeld gezien veel gescoord in wedstrijden tussen deze trams. De afgelopen 4 wedstrijden staan gemiddeld gezien garant voor zo'n 4.5 doelpunten per wedstrijd. Onze voorspelling is daarom dat er 'Over 2.5 goals' gescoord gaan worden. 

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Naast bovenstaande denken wij, zoals eerder gezegd, dat Thijs Dallinga een doelpunt mee zal maken. De jonge spits van Excelsior is in vorm en zal er alles aan doen om beslissend te zijn in de promotiestrijd van Excelsior.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>