• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • F1 Zandvoort 2022 tickets & kaarten – Formule 1 GP Nederland

F1 Zandvoort 2022 tickets & kaarten – Formule 1 GP Nederland

F1 tickets Zandvoort

Ben jij opzoek naar F1 tickets voor GP Zandvoort 2022? Dan zit je hier goed! Na de waanzinnige race van 2021 waarin Max Verstappen de winst pakte, moet je er in 2022 eigenlijk ook bij zijn. Deze Nederlandse Grand Prix is misschien wel het grootste evenement van ons land. 

Als jij erbij wil zijn, raden we je aan om dit artikel goed door te lezen. Zo kom je erachter waar en welke F1 Zandvoort tickets je kunt kopen. Wanneer je op de oranje knop hieronder klikt, kom je op de pagina van beschikbare F1 GP Zandvoort tickets.

Opgelet: Voor we verder gaan willen we je in ieder geval wijzen op de volgende actie:
Als Max Verstappen wint ontvang je 50 keer (!)  je inzet bij Jacks Casino. Klik hier om te profiteren van deze actie.


Wat kost een kaartje voor F1 Zandvoort? - prijzen

Het is voor veel mensen moeilijk om aan kaartjes te komen voor de Grand Prix van Zandvoort 2022. Dit komt omdat het pas het tweede jaar is in Nederland en het bizar populair is. Gelukkig is er nog een optie om aan tickets te komen. 

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van Formule 1 tickets. Je kunt er veilig je kaarten kopen, welke als officiële E-tickets naar je opgestuurd worden. P1 Travel heeft nog twee soorten tickets te koop staan: Standard Tickets & Starter Package NL 4-Days.

Standard Tickets zijn te koop voor 876 euro per persoon. Dit zijn weekendtickets welke geldig zijn op zaterdag en zondag. De zitplaatsen bevinden zich op de waanzininge Gold Arena Grandstand. Met deze tickets heb je zekerheid van zitplaatsen naast elkaar.

Starter Packer NL 4-Days Tickets zijn te koop voor 1276 euro per persoon. Deze type tickets kun je ook wel als VIP kaarten beschouwen. Het is een pakket met veel extra's, zoals een 3-dagen raceticket voor de Grandstand Hairpin en mag je eerst op donderdag door de pitlane lopen waar je foto's van de werkende teams kan maken. Ook heb je F1 TV toegang en krijg je een F1 Experience cadeau.

Als je op de oranje knop hieronder klikt, kom je op de website van P1 Travel terecht.


GP Zandvoort kaarten kopen

Bepaal dus wat je budget is en haal je kaartjes voor dit prachtige evenement. Als je kaarten hebt gescoord voor de Grand Prix Zandvoort, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het historische circuit van Zandvoort. Een ware belevenis!

We hebben alvast wat leuke info voor je als je een bezoek aan Zandvoort gaat brengen:

Statistieken Circuit Zandvoort

Plaats: Zandvoort, Noord-Holland
Capaciteit: 105.000 toeschouwers

Geopend: 7 augustus 1948

Circuitlengte: 4,3 kilometer

Bochten: 14


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>