FC Barcelona vs Villarreal Voorspelling & Wedtips [20-10-2022]

FC Barcelona heeft nog niet eens de tik kunnen verwerken van het verlies tegen Real Madrid en ze moeten alweer spelen. In deze midweekse speelronde nemen ze het op Villarreal. Voor de wedstrijd hebben we ook wat tips en voorspellingen voor je.

De wedstrijd wordt afgewerkt in het Spotify Camp Nou Stadion. Het wordt gespeeld op de Donderdagavond (20 Oktober) om 21:00. Villarreal heeft al 4 wedstrijden op rij niet weten te winnen in de competitie en gaat opzoek naar eerherstel in deze lastige uitwedstrijd.

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor FC Barcelona - Villarreal. Hierdoor hebben we 3 ultieme wedtips voor je kunnen verzamelen. Bij deze wedtips zit ook een Super Odd waar je 50x je inzet terug kan verdienen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst van FC Barcelona (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips FC Barcelona - Villarreal

De 3 wedtips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Het team van Wedbureaus.nl heeft veel informatie opgezocht over de beschikbare statistieken en odds. Hierbij hebben we dan ook de beste bookmakers voor je gevonden!

Tip 1: FC Barcelona Winst

Tip 2: FC Barcelona houdt de nul

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft


Voorspellingen FC Barcelona - Villarreal

Doordat we zoveel informatie hebben opgezocht staan we ook met 100% zekerheid achter onze tips. We zullen hieronder dan ook precies uitleggen waarom het een tip is. Het belooft in ieder geval een leuke wedstrijd te worden die heen en weer gaat.

Tip 1: FC Barcelona Winst

FC Barcelona is dit seizoen redelijk begonnen maar laat het vaak liggen in de grote wedstrijden. In de competitie hebben ze dan ook alleen verloren van Real Madrid. Villarreal is zoekende naar de goede vorm en heeft al 4 wedstrijden op rij niet gewonnen. De nieuwe spelers van FC Barcelona willen zich bewijzen dus een overwinning zal zeker niet gek zijn.

De Super Odd die we gevonden hebben behoort bij deze weddenschap. Deze Super Odd is te vinden bij Circus en dat is een bookmaker waar je 50.00x je inzet terugkrijgt. Een nieuwe speler hoeft alleen 10 euro op het account te storten en kan spelen met maximaal 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: FC Barcelona Winst

Tip 2: FC Barcelona houdt de nul

Net hebben we ook al aangegeven dat FC Barcelona het redelijk doet in de competitie. Ze hebben slechts 4 doelpunten tegen gekregen in de competitie. Dit gebeurde vaak in uitwedstrijden en ze spelen tegen een ploeg die niet in vorm is. Met het aanvallende spel van FC Barcelona gaat Villarreal weinig kansen krijgen en kunnen ze de nul houden.

Ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij Holland Casino. Dit is een goede bookmaker waar je 2.45x je inzet terugkrijgt.

Tip 2: FC Barcelona houdt de nul

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Beide ploegen proberen ook te voetballen en het publiek te vermaken. Dit gaat dan ook vaak gepaard met veel kansen en een goed begin. Ze hebben dan ook de kwaliteit om veel kansen te creëeren. FC Barcelona moet ook winnen om in het spoor te blijven. Hierdoor belooft het een leuke eerste helft te worden en kan er zomaar vaak gescoord worden.

We hebben de beste quotering gevonden bij Betcity. Hier krijg je namelijk 2.23x je inzet terug waardoor het ingezette bedrag meer dan verdubbelt wordt.

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op FC Barcelona - Villarreal gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • In de laatste 24 edities van FC Barcelona - Villarreal won de ploeg uit Barcelona 16 keer. 4 keer won Villarreal en de andere 4 keer werd het een gelijkspel.
  • Vorig seizoen verloor FC Barcelona thuis met 0-2 van Villarreal. Uit wonnen ze dan wel weer met 1-3.
  • FC Barcelona bezit momenteel de 2e plek in de competitie. Villarreal staat op plek nummer 9 met 1 wedstrijd minder gespeeld.

Wedden op FC Barcelona - Villarreal

Door de uitgebreide analyse van deze wedstrijd hebben we 3 wedtips voor je kunnen verzamelen. FC Barcelona is opzoek naar eerherstel en dat kan niet beter dan tegen een ploeg uitvorm. Daarbij hebben ze ook een goede defensie en krijgen ze maar weinig doelpunten tegen. Het belooft een leuke eerste helft te worden waarin beide ploegen goed willen voetballen. Dit kan veel kansen opleveren en ze hebben spelers van een goede kwaliteit die allemaal kunnen scoren.

FC Barcelona wordt volgens de bookmakers ook gezien als de favoriet. Een thuisoverwinning levert je namelijk 1.49x het ingezette bedrag op. In onze wedtips hebben we een Super Odd verwerkt waar je hiervoor 50.00x je inzet terug kan verdienen! Maar een gelijkspel wordt gezien als een stunt aangezien het een odd van 4.75 heeft. Kan Villarreal stunten net zoals vorig jaar? Dat heeft een quotering van 6.40!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor FC Barcelona - Villarreal

We delen de mening van de bookmakers en zien FC Barcelona ook als de grote favoriet. Ze hebben al 2 wedstrijden niet gewonnen en gaan opzoek naar eerherstel. Daarbij spelen ze ook thuis waardoor het publiek ze kan helpen.

Villarreal is dit seizoen goed begonnen maar daarna is het afgezakt op de ranglijst. Ze zijn zoekende naar hun vorm en dat zal moeilijk gaan tegen een ploeg als FC Barcelona. Daardoor is onze verwachting dat FC Barcelona deze wedstrijd zal winnen.

Er zijn een aantal spelers die je in de gaten moet houden. Denk bijvoorbeeld aan Robert Lewandowski die dit seizoen al veel doelpunten heeft gemaakt.

Onze voorspelling is dat FC Barcelona de wedstrijd goed wilt beginnen en het vroeg wilt afmaken. Daar hebben ze ook de kwaliteit voor.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst van FC Barcelona (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>