FC Emmen vs Ajax Voorspelling & Wedtips [12-11-2022]

Bij Ajax is het crisis en voor FC Emmen is er geen beter moment om de Amsterdamse ploeg op dit moment te treffen. Op het lastige kunstgras nemen deze 2 ploegen het tegen elkaar op. Voor deze interessante wedstrijd hebben we dan ook wat tips en voorspellingen voor je.

Het is een Zaterdagavond (12 November) wedstrijd om 18:45. FC Emmen bezit moment de 16e plek maar heeft wel een aantal punten gepakt in de laatste wedstrijden. Voor hun is dit de belangrijkste wedstrijd van het jaar en daarom ligt de druk op Ajax.

Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan voor deze wedstrijd. Zo hebben we 3 ultieme wedtips voor je verzameld. Hier zit ook een Super Odd bij. Bij deze Super Odd kan je 50x je inzet terugverdienen. Het is dus een interessante weddenschap.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips FC Emmen - Ajax

We hebben de 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet. Ajax heeft dit seizoen nog niet de gewenste vorm gevonden en hier kan FC Emmen gebruik van maken. Dit is de ploeg die graag zo snel mogelijk de onderste regionen wilt verlaten.

Tip 1: Ajax Winst

Tip 2: Meer dan 2.5 Goals - Ajax

Tip 3: Brian Brobbey scoort


Voorspellingen FC Emmen - Ajax

Wedbureaus.nl heeft veel informatie gezocht naar de verschillende statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmakers bij de tips gevonden. Hierdoor staan we ook met 100% zekerheid achter onze tips. We zullen hieronder uitleggen waarom precies.

Tip 1: Ajax Winst

Ajax heeft op dit moment niet de beste fase van de competitie maar ze hebben al vaker laten zien dat ze hierover heen kunnen komen. Historisch gezien hebben ze vaak heel gemakkelijk tegen FC Emmen. Daarbij spelen ze ook tegen een ploeg die niet in vorm is. Het zal dus niet gek zijn als Ajax met de winst ervandoor gaat tegen FC Emmen.

De beste quotering hebben we gevonden bij de bookmaker Circus. We hebben de Super Odd al eerder benoemd en dat geldt voor deze weddenschap. Je kan hier namelijk 50.00x je inzet terug verdienen! Nieuwe spelers hoeven alleen 10 euro op het account te storten. Dan kan er maximaal gespeeld worden met 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1:  Ajax Winst

Tip 2: Meer dan 2.5 Goals - Ajax

De ploeg uit Amsterdam heeft vaak gewonnen bij FC Emmen en dit gebeurt vaak met grote cijfers. Ajax heeft een goede voorhoede die graag wilt scoren. FC Emmen laat veel doelpunten tegen en hierdoor zal het zomaar kunnen dat Ajax veel doelpunten gaat maken. De nieuwe spelers willen zich graag bewijzen en dat kan tegen een club als FC Emmen.

We hebben odd gevonden bij Holland Casino. Dit is een goede bookmaker waar het ingezette bedrag wordt verdubbelt met een quotering van 2.00.

Tip 2: Meer dan 2.5 Goals - Ajax

Tip 3: Brian Brobbey scoort

Één van die belangrijke spelers is Brian Brobbey. Hij krijgt regelmatig speelminuten en heeft dit seizoen al veel gescoord. In de vorige ronde miste hij een cruciale kans tegen Vitesse waardoor hij uit is op revanche. Met de goede kwaliteiten van het team kan hij zeker instaat gesteld worden om te scoren. Het zal dus zeker niet gek zijn als hij een doelpunt meepikt.

Bij de laatste tip hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. De beste odd hebben we gevonden bij Betcity. Hier heeft de weddenschap een quotering van 1.98.

Tip 3: Brian Brobbey scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op FC Emmen - Ajax nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De laatste 5 wedstrijden tussen deze 2 ploegen werden allemaal gewonnen voor Ajax. Dit geldt voor alle competities.
  • Ajax heeft in elke uitwedstrijd weten te scoren. Voor FC Emmen geldt dit 3 van de 6 thuiswedstrijden waarin ze gescoord hebben.
  • De vaakst voorkomende uitslag bij FC Emmen - Ajax is 0-5. Het is in de geschiedenis 5 keer deze uitslag geworden.

Wedden op FC Emmen - Ajax

Wedbureaus.nl heeft dus een uitgebreide analyse gedaan voor FC Emmen - Ajax. Zo hebben we dus 3 wedtips kunnen verzamelen. Ajax heeft veel meer kwaliteit in de selectie en daarom zal een overwinning voor de Amsterdammers dus niet gek zijn. Ze scoren ook vaak tegen FC Emmen en veel spelers proberen zich te bewijzen. Brian Brobbey hoort daarbij en probeert elke kans te benutten. Ajax heeft namelijk veel concurrentie op elke positie.

Ook de bookmakers zien Ajax als de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Bij een overwinning van Ajax krijg je 1.30x je inzet terug. Dit is een lage quotering. Het kan zomaar zijn dat FC Emmen de ploeg uit Amsterdam kan tegenhouden en dat heeft een odd van 6.00. Denk jij toch dat FC Emmen helemaal kan stunten en wint? Dan krijg je 10.00x je inzet terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor FC Emmen - Ajax

Wij delen de mening van de bookmakers en zien Ajax als de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen. Dit komt omdat de druk nu te hoog wordt en dan blinken ze vaak uit. Ze moeten deze wedstrijd winnen anders worden ze niet meer als topploeg gezein

Hierbij hebben ze ook een hele goede geschiedenis tegen FC Emmen. Ze winnen hier vaak met hele grote uitslagen. Onze verwachting is dat dit weer gaat gebeuren. FC Emmen is ook niet in vorm en dan is het moeilijk om tegen Ajax te spelen.

Ajax heeft ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Brian Brobbey die we ook benoemd hebben in onze wedtips.

Kortom, onze voorspelling is dat Ajax deze wedstrijd gemakkelijk gaat winnen door het grote kwaliteitsverschil

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>