FC Groningen vs PSV Voorspelling & Wedtips [23-10-2022]

Het is weer tijd voor de volgende speelronde in Eredivisie en er staat een interessante wedstrijd op het programma. PSV neemt het op tegen het altijd lastige FC Groningen. Voor deze leuke wedstrijd hebben we dan ook wat tips en voorspellingen voor je.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Zondagmiddag (23 Oktober) om 14:30. PSV heeft weer de goede vorm te pakken en dat terwijl het slecht gaat met FC Groningen. Ze kunnen zich wel altijd opladen voor wedstrijden tegen topploegen.

Het team van Wedbureaus.nl heeft dan ook een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. We hebben 3 wedtips voor je verzameld waaronder één Super Odd zit. Hiermee kan je 50x je inzet terugverdienen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst PSV (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips FC Groningen - PSV

We hebben de 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet. FC Groningen beleeft een matig seizoen en een overwinning tegen PSV kan ze de goede richting in helpen. Voor PSV is dit een belangrijke wedstrijd om in het spoor te blijven van Ajax.

Tip 1: PSV Winst

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 3: Cody Gakpo scoort


Voorspellingen FC Groningen - PSV

Het team van Wedbureaus.nl kan met volle zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. We hebben namelijk veel informatie gezocht over statistieken, odds en bookmakers. Hieronder zullen we dan ook uitleggen waarom het precies een tip is.

Tip 1: PSV Winst

PSV wordt gezien als één van de titelfavorieten en daarom moet het deze wedstrijd winnen. Ze kunnen zich nog wel is verslikken in tegenstanders maar het lijkt alsof ze de draad weer opgepakt hebben. Zo hebben ze vorige week overtuigend gewonnen van FC Utrecht. Een overwinning tegen het FC Groningen dat niet in vorm is zal dus zeker niet gek zijn.

We hebben meerdere bookmakers bekeken maar voor deze weddenschap hebben we een Super Odd gevonden! Dit is bij de bookmaker Circus waar je 50.00x je inzet terug kan verdienen. Als nieuwe spelers moet je 10 euro op het account storten en kan je maximaal spelen met 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: PSV Winst

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Hierbij moeten we FC Groningen zeker niet onderschatten aangezien ze thuis altijd goed willen presteren tegen topploegen. Daarom zullen ze de wedstrijd aanvallend beginnen en dit betekent dat er ruimtes komen aan beide kanten. PSV heeft dan ook genoeg kwaliteit om deze ruimtes te benutten. Het belooft dus een leuke eerste helft te worden met veel kansen.

De beste quotering hebben we gevonden bij Holland Casino. Dit is een goede bookmaker waar de weddenschap een odd heeft van 2.15.

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 3: Cody Gakpo scoort

Cody Gakpo hebben we al vaker meegenomen in onze wedtips omdat het een hele goede speler is. Hij is dit seizoen bij veel doelpunten betrokken. Zo heeft hij al 12 doelpunten gemaakt en is het ook degene die de penalty's neemt. Tegen FC Groningen wilt hij verder gaan met dit doelpunten gemiddelde en z'n teamgenoten zullen hem hierbij helpen.

Bij de laatste tip hebben we ook meerdere bookmakers bekeken en de beste odd hebben we gevonden bij Betcity. Hier krijg je namelijk 2.15x je inzet terug!

Tip 3: Cody Gakpo scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op FC Groningen - PSV gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De meestvoorkomende uitslag tussen FC Groningen - PSV is 0-1. Het werd 6 keer deze uitslag in alle competities.
  • De laatste keer dat FC Groningen thuis won van PSV was in 2013
  • In de laatste 5 wedstrijden tussen FC Groningen en PSV werd er 5 keer gewonnen door de ploeg uit Eindhoven.

Wedden op FC Groningen - PSV

Door onze uitgebreide analyse hebben we 3 wedtips voor je verzameld. PSV is met een goede reeks bezig en wilt graag in het spoor blijven van Ajax. Met deze motivatie zullen ze op jacht gaan om deze wedstrijd te winnen. FC Groningen wilt eindelijk weer is winnen en zal voor het thuispubliek goed willen starten waardoor het een enerverende eerste helft kan worden. Cody Gakpo is de sterspelers van PSV en heeft al vaak laten zien dat het doelpunten kan maken dit seizoen.

Gezien de quoteringen is het ook wel duidelijk dat PSV de favoriet is volgens de bookmakers. Ze hebben namelijk een quotering van 1.38. In onze wedtips hebben we een Super Odd verwerkt voor deze weddenschap. Een gelijkspel levert je 5.00x het ingezette bedrag op. Geloof je toch in een stunt van FC Groningen? Die weddenschap heeft een odd van maar liefst 8.50!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor FC Groningen - PSV

PSV is in goede doen en moet deze wedstrijd winnen om dichtbij de titel te blijven. Wij verwachten dan ook dat ze er alles aan zullen doen om de wedstrijd te winnen. Daarbij hebben ze laten zien dat ze ook wedstrijden zakelijk kunnen uitspelen.

FC Groningen lijkt elk jaar slechter te presteren en kan moeilijk met de druk omgaan. Onze voorspelling is dat dit ook deze wedstrijd gaat gebeuren. Dit seizoen spelen ze met weinig vertrouwen om te winnen en tegen een ploeg als PSV is dat lastig.

We hebben Cody Gakpo benoemd in onze wedtips omdat hij dit seizoen goed bezig is. Tegen FC Groningen gaat hij opzoek naar nog meer doelpunten.

Wij denken dat PSV een maatje te groot zal zijn voor FC Groningen. Ze zullen de wedstrijd goed beginnen om er met de overwinning naar huis te gaan.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst PSV (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>