FC Twente vs Fiorentina voorspelling – Conference League 2022

Voorspelling FC Twente - Fiorentina

In deze Play-Offs ronde van de Conference League wordt er gestreden om een ticket voor de groepsfase. Weet jij de winnaar goed te voorspellen?

FC Twente - Fiorentina wordt gespeeld op donderdag 25 augustus 2022 om 19:00 uur in Enschede, stadion de Grolsch Veste. Het is uitverkocht, dus ruim 30.000 supporters zullen hun cluppie steunen.

Ben jij op zoek naar FC Twente - Fiorentina voorspellingen, goede quoteringen en wedtips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij 2 tips opgesteld. 

Ook is er voor deze wedstrijd een super interessante Odds Boost beschikbaar bij BetCity. Lees snel verder!

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50!

Krijg 50x je inzet voor een overwinning van FC Twente!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


FC Twente - Fiorentina wedtips & quotering

In het overzicht hieronder vind je onze FC Twente - Fiorentina tips. Wanneer je op de tip klikt, zal er een uitleg verschijnen waarom dit een interessante tip is met daarbij de bijbehorende bookmaker voor de beste odds.

Tip 1: Beide teams scoren (1.70)

Het lijkt een redelijk zekere optie dat beide teams zullen scoren. Niet alleen na de wedstrijd van vorige week, maar ook omdat Twente én Fiorentina een spits hebben met een neusje voor het doel. Spits Ricky van Wolfswinkel scoorde vorig seizoen 17x en dit seizoen ook al 1x. Daarnaast is Vaclav Cerny ook goed om in de gaten te houden.

We weten dat Fiorentina met o.a. Cabral en Jovic ook een zeer gevaarlijke aanval heeft. Met in het achterhoofd de iets betere kwaliteiten van de Italiaanse club en het thuisvoordeel van de Twentenaren, denken we dat beide teams zullen scoren

Deze tip levert je 1.70x je inzet op bij BetCity!!

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 2: Meer dan 2.5 doelpunten (1.96)

Twente en Fiorentina zijn de laatste weken in meerdere wedstrijden betrokken geweest waar  veel doelpunten vielen. Daarom lijkt het verstandig om in te zetten op meer dan 2.5 doelpunten in deze beslissende ronde.

Ondertussen lijkt een herhaling van de 2-1 winst voor Fiorentina van vorige week een kansrijke voorspelling te zijn.

Ontvang nu 1.96 keer je inzet bij BetCity bij een weddenschap van 'meer dan 2.5 doelpunten'.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Interessante statistieken

  • In 8 van de 9 laatst gespeelde wedstrijden van FC Twente werden er minimaal 3 goals gescoord
  • In 5 van de laatste 9 wedstrijden was dit bij Fiorentina het geval
  • Dit seizoen scoorde Fiorentina elke wedstrijd minimaal 1 keer

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50!

Krijg 50x je inzet voor een overwinning van FC Twente!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd

Voor FC Twente staat een Odds Boost, oftewel een eenmalige verhoogde odd, van maar liefst 50x klaar. Dat betekent dat jij bij een succesvolle bet 50 keer je inzet pakt! Ter vergelijking: de normale odd voor een zege van FC Twente staat op 2.85x. 

Deze kans pakken? Dan is de tweede stap om je eerste storting van minimaal €20 te doen. Gelukt? Dan staan de Odds Boosts klaar in jouw account onder het kopje 'Bonus'. Kies de boost en je hebt jouw eerste betje geplaatst!

De Odds Boost moet voor de aftrap van FC Twente - Fiorentina geactiveerd en ingezet zijn. Wees dus op tijd. In combinatie met de boost geldt een maximale inzet van €1. Als je gebruik maakt van deze welkomstactie, vervallen andere promoties.


Wedden op FC Twente Fiorentina

Als we kijken naar de bookmakers, zien we dat een overwinning van de Italianen 2.50 keer je inzet oplevert bij BetCity. Denk je dat Fiorentina wint, maar dat Twente daarbij ook minimaal 1x scoort, dan ontvang je 4.90 keer je inzet. Een hele mooie quotering.

Als je verwacht dat er na 90 minuten een gelijkspel op het scorebord staat, dan ontvang je 3.25 keer je inzet bij BetCity. Een overwinning van het team van Ron Jans levert je 2.85 keer je inzet op. Als je denkt dat FC Twente wint, maar dat beide teams ook scoren, dan is de quotering ook super interessant: 5.40x!

Ben je in voor een fun bet? Dan is dit een hele interessante optie wat in onze ogen niet eens onrealistisch is: 'beide teams scoren in beide helften'. Deze heeft een quotering van maar liefst 13.00x!

?Zet in via BetCity en ontvang nu tijdelijk een mooie welkomstbonus!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de Odds Boost actie ↓ Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en helaas niet als je er al een account hebt.

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50!

Krijg 50x je inzet voor een overwinning van FC Twente!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>