FC Twente vs PSV voorspelling & Wedtips – (03-09-2022)

Voorspelling FC Twente - PSV

De 5e speelronde gaat weer van start! Ben jij op zoek naar een voorbeschouwing van FC Twente - PSV en voorspellingen met daarbij goede quoteringen? Dan ben je hier op de juiste pagina! Lees snel verder.

FC Twente - PSV wordt gespeeld op zaterdag 3 september 2022. Om 18:45 uur wordt er afgetrapt in stadion De Grolsch Veste.

Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij 2 wedtips opgesteld. Ontdek de wedtips en daarbij de beste bookmakers in dit artikel.


FC Twente - PSV wedtips & quotering

Interessante Statistieken

  • De laatste thuiswinst van FC Twente tegen PSV was in 2013
  • De laatste 5 wedstrijden tussen FC Twente en PSV eindigde 3x in een gelijkspel en 2x in winst voor de Eindhovenaren.
  • Er wordt vaak gescoord bij deze wedstrijd. De laatste 3 wedstrijden tussen FC Twente en PSV werd er gemiddeld 5,3 keer gescoord.

In het overzicht hieronder vind je onze FC Twente - PSV tips met daarnaast de quoteringen. Wanneer je op de tip klikt, verschijnt er een uitleg met waarom dit een interessante tip is. Daarbij zie je ook de bijbehorende bookmaker en hoe je erop kunt wedden.

Tip 1: PSV wint en beide teams scoren (3.10)

Wij voorspellen dat PSV wint van FC Twente, maar dat de Tukkers daarbij wel ook een goal maken. Het team van Ruud van Nistelrooy haalde al 12 punten uit 4 wedstrijden en we denken dat hij deze 100% scoren doorzet tegen Twente. FC Twente is na een goede start inmiddels licht uit vorm geraakt. Wij verwachten twee teams die er vol opklappen, maar dat de individuele klasse van PSV gaat zorgen voor de winst.

Deze tip levert je 3.10x je inzet op bij BetCity! Ga daarvoor naar Wedstrijd-Einde speeltijd -> PSV Eindhoven wint en beide teams scoren-> Ja.

?Speel deze bet via BetCity. Zet €20 in en win €62!

Tip 2: Cody Gakpo scoort  (2.55)

Tegen alle verwachtingen in is Cody Gakpo PSV trouw gebleven. Nu Luuk de Jong geblesseerd is, moet Gakpo voor de goals gaan zorgen en is ook de penaltynemer nu. Hij was ook al trefzeker tegen FC Volendam op woensdag. Wedbureaus.nl voorspelt ook een goal van Gakpo tegen FC Twente.

Deze tip levert je 2.55x je inzet op bij BetCity. Hiervoor ga je naar Doelpuntenmaker-> Gakpo -> Scoort.

?Speel deze bet via BetCity. Zet €20 in en win €51!

Wedden op FC Twente - PSV

Als we kijken naar de bookmakers, zien we dat een overwinning van het team van Ron Jans 3.90 keer je inzet oplevert. Denk je dat Twente wint, maar dat PSV daarbij ook minimaal 1x scoort, dan ontvang je 6.00 keer je inzet. Een hele mooie quotering!

Als je verwacht dat er na 90 minuten een gelijkspel op het scorebord staat, dan ontvang je 4.25 keer je inzet. Een overwinning van het team van Ruud van Nistelrooy levert je 1.83 keer je inzet op. Als je denkt dat PSV wint, maar dat FC Twente ook scoort, dan is de quotering ook super interessant: 3.10x.

Ben je in voor een fun bet? Dan is dit een hele interessante optie wat in onze ogen niet eens onrealistisch is: 'Beide Teams Scoren in Beide Helften'. Deze heeft een quotering van maar liefst 9.50x!

?Holland Casino smijt met geld: ontvang nu gratis €50 + elke week een €5 Free Bet

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>