FC Vaduz vs AZ Voorspelling & Wedtips [27-10-2022]

AZ was het seizoen goed begonnen maar in de laatste 3 wedstrijden presteren ze wat minder. Ze moeten deze wedstrijd winnen om de koppositie te verstevigen. Voor FC Vaduz is dit ook de laatste kans. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor je klaarliggen.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Donderdagavond (27 Oktober) om 18:45. FC Vaduz speelt in de 2e competitie van Zwitserland en hoopt te stunten. In de vorige wedstrijd won AZ met grote cijfers maar de laatste wedstrijden is het niet in vorm.

We hebben dus een goede analyse gedaan voor deze Conference League wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen.

? Tijdelijke Welkomstbonus ?
Stort 50 euro en krijg 50 euro gratis!


Wedtips FC Vaduz - AZ 

AZ had in de vorige speelronde al door kunnen gaan maar ze mogen het weer proberen. De stuntploeg FC Vaduz gaat opzoek naar de eerste overwinning. Hieronder hebben we de 3 wedtips nog voor je overzichtelijk op een rijtje gezet.

Tip 1: AZ Winst - Handicap 1-0

Tip 2: Beide teams scoren NEE

Tip 3: Jens Odgaard scoort


Voorspelling FC Vaduz - AZ

Met onze uitgebreide analyse hebben we 3 tips hieronder voor je uitgewerkt. We zullen uitleggen waarom het precies een tip is. Zo hebben we veel informatie gezocht naar statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmakers erbij gevonden.

Tip 1: AZ Winst - Handicap 1-0

Het is logisch dat AZ als de grote favoriet wordt gezien om als 1ste te eindigen in deze poule. Ze hebben laten zien dat het kwaliteitsverschil met deze ploegen te groot is. Hierbij heeft FC Vaduz nog geen enkele wedstrijd gewonnen en lijkt het niveau te hoog. Met dit grote kwaliteitsverschil zal het dus niet gek zijn als AZ wint met een grote uitslag.

De beste quotering voor deze weddenschap hebben we gevonden bij Betcity. Met een odd van 2.28 wordt het ingezette bedrag meer dan verdubbelt.

Tip 1: AZ Winst - Handicap 1-0

Tip 2: Beide teams scoren NEE

Vorige keer wist FC Vaduz wel te scoren tegen AZ maar in deze poule zijn ze nog niet heel trefzeker. Daarbij is AZ een ploeg die vaak de aanval opzoekt en daardoor veel balbezit heeft. Hierdoor zullen ze veel kansen krijgen en zal FC Vaduz weinig mogelijkheden hebben. De kans is zeker aanwezig dat maar 1 ploeg in deze wedstrijd gaat scoren.

Ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij Holland Casino. Dit is een goede bookmaker waar de weddenschap een odd heeft van 2.10.

Tip 2: Beide teams scoren NEE

Tip 3: Jens Odgaard scoort

Jens Odgaard is één van de sterspelers van AZ dit seizoen. Zo heeft hij al 6 doelpunten gemaakt en is het een vaste basisspeler. Elke wedstrijd proberen z'n teamgenoten hem te zoeken aangezien hij altijd gevaar sticht. Tegen FC Vaduz zal Jens Odgaard dan ook zeker opzoek gaan naar een doelpunt. Met het aanvallende spel zal hij genoeg kansen krijgen.

We hebben de beste odd gevonden bij Betcity. Hier krijg je 2.20x je inzet terug voor deze weddenschap. Je zal dit goed kunnen gebruiken voor een lijstje.

Tip 3: Jens Odgaard scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op FC Vaduz - AZ gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • FC Vaduz heeft 5 wedstrijden op rij weten te scoren.
  • AZ staat momenteel op de 1ste plek in de poule met 9 punten. FC Vaduz staat op de laatste plek met 2 punten.
  • De ploeg uit Alkmaar scoort gemiddeld 1.71 keer in uitwedstrijden. Voor FC Vaduz geldt dit 1.48 keer in thuiswedstrijden. 

Wedden op FC Vaduz - AZ 

Wedbureaus.nl heeft dus een uitgebreide analyse gedaan voor FC Vaduz - AZ. Zo hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen. AZ heeft laten zien dat het kwaliteitsverschil met de groep te groot is en daarom zal een grote overwinning niet gek zijn. Ze zullen aanvallend spelen en FC Vaduz zal hierdoor weinig kansen krijgen om te scoren. Jens Odgaard is één van de sterspelers en zal ook deze wedstrijd opzoek naar doelpunten om z'n team te helpen.

AZ wordt ook als de favoriet gezien om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een quotering van slechts 1.52. Maar een gelijkspel heeft al een veel hogere quotering. Hier kan je namelijk 4.60x je inzet terugverdienen. FC Vaduz heeft al vaker dit seizoen laten zien te kunnen stunten. Hiermee kan je maar liefst 5.75x je inzet terugkrijgen.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor FC Vaduz - AZ 

We hebben al eerder aangegeven dat AZ de grote favoriet is om deze poule te winnen. Daarom verwachten we ook dat AZ deze wedstrijd gemakkelijk zal winnen. Vorige speelronde hebben ze zich verslikt en daarom zullen ze nu scherp zijn.

Ook hebben ze een veel beter team en speelt FC Vaduz een niveau lager. Onze voorspelling is dan ook dat AZ aanvallend zal gaan spelen. Ze hebben genoeg kwaliteit om deze wedstrijd zakelijk te winnen en dit kan ook met grote cijfers gebeuren.

Zo staan sommige spelers klaar om zich te laten zien. Denk aan Jens Odgaard die dit seizoen is gehaald als een belangrijke spelers.

Onze voorspelling is dat AZ de wedstrijd goed zal beginnen en eigenlijk allebei de helften geen moeite zal hebben met FC Vaduz.

? Tijdelijke Welkomstbonus ?
Stort 50 euro en krijg 50 euro gratis!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>