• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Feyenoord vs Ajax Tickets & Kaarten – (22-01-2023)

Feyenoord vs Ajax Tickets & Kaarten – (22-01-2023)

Feyenoord - Ajax is de wedstrijd waar heel Nederland naar uit kijkt. De twee aartsrivalen komen elkaar al snel na de winterstop tegen. Als Feyenoord supporter is dit een wedstrijd waar je bij moet zijn.

Ben je op zoek naar tickets voor De Klassieker? Dan zit je hier goed. Lees snel verder! 

Kaarten kopen voor De Klassieker

Feyenoord - Ajax wordt gespeeld op zondag 22 januari 2023. De aftrap vindt plaats om 14:30 uur. Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare Feyenoord - Ajax tickets te gaan. Ticketwebsite P1 Travel heeft weer een aantal interessante opties te koop!


Feyenoord - Ajax kaarten

Als je geen seizoen- of clubkaart van Feyenoord hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is al helemaal het geval bij wedstrijden tegen Ajax en PSV. Kaarten via de Feyenoord ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van Feyenoord waar jij veilig en voor een goede prijs Feyenoord tickets kan kopen. De kaartjes die je daar koopt zijn altijd zitplaatsen naast elkaar.  Ook zijn er weer mooie Hospitality arrangementen verkrijgbaar.


Tickets Feyenoord - Ajax

Als je je kaartjes voor De Klassieker gekocht hebt, betekent dat je toegang hebt tot de magische Kuip! De supporters in het stadion zijn met wedstrijden tegen Ajax op hun best en zorgen voor prachtige sfeer.

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld. Hieronder alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan Feyenoord gaat brengen:

Statistieken Stadion Feijenoord - De Kuip

Plaats: Rotterdam
Capaciteit: 51.000 toeschouwers
Geopend: 1937

Gerenoveerd: 1994
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>