• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Feyenoord vs FC Emmen voorspelling & wedtips – (27-08-2022)

Feyenoord vs FC Emmen voorspelling & wedtips – (27-08-2022)

Voorspelling Feyenoord - FC Emmen

De 4e speelronde gaat weer van start! Ben jij op zoek naar Feyenoord - FC Emmen voorspellingen met goede quoteringen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Lees snel verder...

Feyenoord - FC Emmen vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2022. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in stadion De Kuip.

Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij 2 tips opgesteld. Daarbij vergelijken we ook bookmakers met elkaar. Ontdek de wedtips in dit artikel!

Onze voorspelling van Wedbureaus.nl:

Feyenoord wint en houdt de nul

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Feyenoord - FC Emmen wedtips & quotering

In het overzicht hieronder vind je onze FC Utrecht - Ajax tips. Wanneer je op de tip klikt, verschijnt er een uitleg met waarom dit een interessante tip. Daarbij ook een de bijbehorende bookmaker met de beste odds.

Tip 1: Feyenoord wint en houdt de nul (2.17)

Wij voorspellen dat Feyenoord makkelijk wint van FC Emmen. Het team van Arne Slot haalde al 7 punten uit 3 wedstrijden. Na het doelpuntloze gelijkspel in eigen huis willen ze dit rechtzetten tegen de Emmenaren. Wij verwachten een Feyenoord dat er vol op klapt en het achterin goed dicht houdt.

Deze tip levert je 2.17x je inzet op bij BetCity! Ga daarvoor naar Wedstrijd-gebeurtenissen -> Feyenoord wint en houdt de nul -> Ja.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu als nieuwe speler een Free Bet van 50 euro!)

Tip 2: Danilo scoort  (1.92)

Vorige week won Feyenoord met 0-1 van RKC en hier scoorde Danilo de enige goal. Die maakt hij uit een penalty. Hierin kunnen wij opmaken, zeker na de treffer, dat hij de vaste penaltynemer van het team is geworden. Ook tegen Vitesse was de Braziliaanse spits al trefzeker. Wij verwachten nu ook een goaltje tegen FC Emmen

Deze tip levert je 1.92x je inzet op bij BetCity! Hiervoor ga je naar Doelpuntenmaker-> Danilo -> Scoort.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu als nieuwe speler een Free Bet van 50 euro!)

Interessante Statistieken

  • De laatste 8 wedstrijden tussen deze twee clubs won Feyenoord 6 keer. Een gelijkspel werd het 2 keer.
  • FC Emmen heeft in al haar laatste 5 wedstrijden minimaal 1 tegengoal gekregen.


Wedden op Feyenoord FC Emmen

Als we kijken naar de bookmakers, zien we dat een overwinning van het team van Arne Slot 1.29 keer je inzet oplevert. Denk je dat Feyenoord wint, maar dat Emmen daarbij ook minimaal 1x scoort, dan ontvang je 2.75 keer je inzet. Een hele mooie quotering!

Als je verwacht dat er na 90 minuten een gelijkspel op het scorebord staat, dan ontvang je 6.00 keer je inzet. Een overwinning van het team van Dick Lukkien levert je 11.00 keer je inzet op. Als je denkt dat Emmen wint, maar dat Feyenoord ook scoort, dan is de quotering ook super interessant: 16.00x.

Ben je in voor een fun bet? Dan is dit een hele interessante optie wat in onze ogen niet eens onrealistisch is: 'Beide Teams Scoren in Beide Helften'. Deze heeft een quotering van maar liefst 14.00x!

?Holland Casino smijt met geld: ontvang nu gratis €50 + elke week een €5 Free Bet

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de win kansen per bookie! ↓

Onze voorspelling van Wedbureaus.nl:

Feyenoord wint en houdt de nul

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>