Feyenoord vs Fortuna Sittard Voorspelling & Wedtips [22-10-2022]

Feyenoord heeft een uiterst belangrijke wedstrijd tegen AZ gewonnen en moet zich nu opmaken voor een nieuwe wedstrijd. Hierin is Fortuna Sittard de tegenstander. Het zal een interessante wedstrijd worden waarvoor we wat tips en voorspellingen hebben.

Het is een Zaterdagmiddag (22 Oktober) wedstrijd om 16:30. Fortuna Sittard heeft al 5 wedstrijden op rij niet verloren en heeft de weg omhoog gevonden. Historisch gezien is dit een lastige wedstrijd voor ze maar in voetbal is niets zeker!

Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor Feyenoord - Fortuna Sittard. Zo hebben we 3 wedtips voor je kunnen verzamelen. Hier zit ook een Super Odd bij waar je 50x je inzet terug kan krijgen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Feyenoord (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Feyenoord - Fortuna Sittard

Deze 3 wedtips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Feyenoord probeert dit seizoen een echte titelkandidaat te worden en dat terwijl Fortuna Sittard grote ambities heeft. Hierdoor belooft het dus een leuke wedstrijd te worden!

Tip 1: Feyenoord Winst

Tip 2: Beide teams scoren NEE

Tip 3: Meer dan 3.5 Goals


Voorspellingen Feyenoord - Fortuna Sittard

We kunnen met 100% zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Daarom zullen we hieronder uitleggen waarom het precies een tip is. Zo hebben we informatie gezocht naar statistieken en odds. We hebben de beste bookmakers erbij gevonden.

Tip 1: Feyenoord Winst

Feyenoord is dit seizoen heel erg goed begonnen en het heeft laten zien dat het met de top meekan. Dan moeten dit soort wedstrijden wel gewonnen worden. Dit seizoen lijkt dat ook ze lukken en dit gebeurt dan ook vaak met overtuiging. In de Kuip zijn ze altijd de favoriet en daarom zal een grote overwinning voor de ploeg uit Rotterdam dus niet gek zijn.

Voor deze wedtips hebben we een Super Odd gevonden bij Circus. Dit is een bookmaker en voor deze weddenschap kan je 50.00x je inzet terug te verdienen. Nieuwe spelers hoeven alleen 10 euro op het account te storten en kunnen maximaal met 1 euro spelen. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Feyenoord Winst

Tip 2: Beide teams scoren NEE

In het begin van het seizoen had Fortuna Sittard het heel erg moeilijk. Dat kwam ook door de spelers voorin. Historisch gezien hebben ze het uit bij Feyenoord ook lastig. In de laatste 2 edities hebben ze niet weten te scoren. Met het aanvallende spel van Feyenoord zullen ze dus weinig kansen krijgen. Het zal dus niet gek zijn als er maar 1 ploeg scoort in deze wedstrijd.

We hebben de beste quotering voor deze weddenschap gevonden bij Holland Casino. Hier krijg je namelijk 1.90x je inzet terug waardoor het bijna verdubbelt wordt!

Tip 2: Beide teams scoren NEE

Tip 3: Meer dan 3.5 Goals

De ploeg uit Rotterdam heeft dit seizoen al 26 keer weten te scoren. Dit seizoen hebben ze ook echt een goede aanval en zijn ze thuis heel sterk. Ook deze wedstrijd zullen ze dus scherp willen beginnen en dit kan veel kansen opleveren. Met de kwaliteit voorin is de kans dan ook groot dat dit veel doelpunten zullen opleveren in de wedstrijd.

Bij de laatste tip hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. De beste odd hebben we gevonden bij Betcity waar de quotering 2.00 is.

Tip 3: Meer dan 3.5 Goals


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Feyenoord - Fortuna Sittard gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Vorig seizoen werd er thuis met 5-0 gewonnen van Fortuna Sittard door Feyenoord. Uit werd er 1-3 gewonnen.
  • Feyenoord heeft 3 thuiswedstrijden op rij gewonnen.
  • De ploeg uit Rotterdam heeft thuis nog geen doelpunt tegen gehad. Fortuna Sittard heeft 6 keer weten te scoren in uitwedstrijden.

Wedden op Feyenoord - Fortuna Sittard

We hebben dus een goede analyse gedaan voor Feyenoord - Fortuna Sittard. Hierdoor hebben we 3 wedtips voor je kunnen verzamelen. Feyenoord laat het niet meer liggen in kleine wedstrijden en daarom kunnen ze deze wedstrijd gemakkelijk winnen. Fortuna Sittard gaat met het aanvallende spel van Feyenoord weinig kansen krijgen om te scoren. Dit aanvallende spel zorgt voor veel lege ruimtes waardoor de ploeg uit Rotterdam opzoek gaat naar vele doelpunten.

Het is dan ook logisch dat de bookmakers Feyenoord als favoriet zien. Een overwinning van Feyenoord levert je slechts 1.22x het ingezette bedrag op. In onze wedtips hebben we een tip gevonden waar je hiervoor 50.00x je inzet mee terug kan verdienen. Een gelijkspel heeft een odd van 7.00. Maar een overwinning van Fortuna Sittard heeft echt een hoge quotering van 12.00.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Feyenoord - Fortuna Sittard

Door het goede spel van Feyenoord moeten we zeker meegaan met de bookmakers. Het is een ploeg dat met veel vertrouwen speelt en nieuwe spelers heeft gehaald. Tegen kleinere ploegen hebben ze het niet meer lastig en winnen ze overtuigend.

Daarbij spelen ze ook thuis en dat kan heel erg meewerken. Ze moeten winnen om in de buurt te blijven van de top. Hierdoor zullen ze de wedstrijd scherp beginnen. Onze verwachting is dat Feyenoord daarom deze wedstrijd ook gemakkelijk zal winnen.

Er zijn een aantal spelers die je in de gaten moet houden. Denk aan Danilo Pereira die een prachtig doelpunt scoorde tegen AZ.

Kortom, onze voorspelling is dat Fortuna Sittard niet opgewassen is tegen het nieuwe Feyenoord. Daarom zal de ploeg uit Rotterdam gemakkelijk winnen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Feyenoord (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>