Feyenoord vs Lazio Roma Voorspelling & Wedtips [03-11-2022]

Het is eindelijk tijd voor de laatste speelronde in de groepsfase van de Europa League! In Groep F kunnen nog alle ploegen doorgaan en daarom is Feyenoord - Lazio Roma een zeer belangrijke wedstrijd. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor je.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Donderdagavond (3 November) om 18:45. Feyenoord moet deze wedstrijd winnen om door te gaan en voor Lazio Roma is dat niet nodig. Er zit maar 3 punten verschil tussen elke ploeg dus het belooft een interessante speelronde te worden.

Wedbureaus.nl heeft dan ook een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 ultieme wedtips voor je verzameld. Bij deze tips zit ook een Super Odd! Hiermee kan je 50x je inzet terugverdienen bij een weddenschap.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Feyenoord (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Feyenoord - Lazio Roma

De 3 wedtips hebben we hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Feyenoord verloor in de vorige speelronde en daardoor moet het deze wedstrijd winnen. Lazio Roma heeft goede zaken gedaan maar dit is een altijd lastige uitwedstrijd.

Tip 1: Feyenoord Winst

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 3: Meer dan 0.5 Schot op doel van Sebastian Szymański


Voorspellingen Feyenoord - Lazio Roma

Het team van Wedbureaus.nl staat met volle zekerheid achter deze tips. Hieronder zullen we dan ook uitleggen waarom het precies een tip is. We hebben veel informatie opgezocht over statistieken en odds. Ook hebben we de verschillende bookmakers bekeken.

Tip 1: Feyenoord Winst

Voor Feyenoord staat meer druk op de wedstrijd aangezien ze moeten winnen om door te gaan naar de volgende ronde. Hierbij hebben ze dit seizoen nog geen enkele thuiswedstrijd verloren. Lazio Roma hoeft niet perse te winnen. Feyenoord gaat de wedstrijd dan ook scherp beginnen en snel op zoek naar een doelpunt. Een overwinning van de ploeg uit Rotterdam zal dus zeker niet gek zijn.

We hebben de beste quotering voor deze weddenschap gevonden bij Circus. Dit is een bookmaker waar je 50.00x je inzet terug kan krijgen! Het is de Super Odd waar we het eerder over gehad hebben. Als nieuwe speler hoef je alleen 10 euro op het account te storten en je kan maximaal spelen met 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1:  Feyenoord Winst

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Doordat er zoveel druk op de wedstrijd staat belooft het heen en weer te gaan. Beide ploegen willen namelijk doorgaan naar de volgende ronde. Feyenoord zal aanvallend gaan spelen en hierdoor zullen er ook ruimtes komen voor Lazio Roma. Dit betekent dat het een leuke eerste helft gaat worden. Beide teams hebben ook genoeg kwaliteit om veel te scoren.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Holland Casino. Dit is een goede bookmaker waar je 2.50x je inzet terugkrijgt. 

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 3: Meer dan 0.5 Schot op doel van Sebastian Szymański

Feyenoord heeft een aantal zeer goede spelers en één daarvan is Sebastian Szymański. Dit seizoen is hij al betrokken bij 8 doelpunten. Het is een voetballer die veel gevaar sticht en ook vaak voor eigen succes gaat. Met het aanvallende spel van Feyenoord zal hij dus veel kansen kunnen krijgen. Voor deze weddenschap hoeft hij ook maar 1 keer op doel te schieten.

Voor de laatste tip hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. De beste quotering hebben we gevonden bij Betcity. Met een odd van 1.90 wordt het ingezette bedrag bijna verdubbelt!

Tip 3: Meer dan 0.5 Schot op doel van Sebastian Szymański


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Feyenoord - Lazio Roma nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Feyenoord heeft de laatste laatste 7 thuiswedstrijden op rij niet verloren. Voor Lazio Roma geldt dit 4 uitwedstrijden dat ze niet verloren hebben.
  • De ploeg uit Rotterdam scoort gemiddeld 2.17 keer in thuiswedstrijden. Lazio Roma scoort gemiddeld 1.74 keer in uitwedstrijden.
  • Lazio Roma bezit momenteel de 1ste plek in de poule. Feyenoord staat op de 3e plek en moet daarom winnen.

Wedden op Feyenoord - Lazio Roma

Door onze goede analyse hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen voor Feyenoord - Lazio Roma. Feyenoord moet deze wedstrijd winnen en speelt een thuiswedstrijd. Hierdoor zullen ze ook zeker de overhand hebben. Er staat veel druk op de wedstrijd waardoor het een leuke eerste helft belooft te worden met veel kansen. Sebastian Szymański zal dan ook opzoek gaan naar doelpunten. Hij heeft al vaker dit seizoen laten zien dat hij zeer gevaarlijk kan zijn.

De 2 ploegen zijn redelijk aan elkaar gewaagd en dat is ook wel te zien aan de quotering. Een overwinning van Feyenoord heeft een quotering van 2.20. In onze wedtips hebben we een Super Odd verwerkt voor deze weddenschap! Hier kan je 50.00x je inzet terugverdienen. Een gelijkspel levert je 3.65x het ingezette bedrag op. Lazio Roma heeft al eerder gewonnen van Feyenoord en ditmaal heeft het een quotering van 3.00.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Feyenoord - Lazio Roma

Het is lastig om deze wedstrijd goed te voorspellen maar ook wij zien Feyenoord als de favoriet. Dat komt ook omdat ze een thuiswedstrijd spelen. Het publiek staat erachter en dit seizoen hebben ze thuis nog niet verloren. Hierbij staat er voor Feyenoord ook meer druk op de wedstrijd.

Ze zullen dus aanvallend spelen en opzoek gaan naar doelpunten. Voor Lazio Roma is een gelijkspel al genoeg om door te gaan. Onze verwachting is dat Feyenoord het spel wilt domineren en meer kansen gaat krijgen om tot scoren te komen.

Feyenoord heeft ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Sebastian Szymański die we ook in onze wedtips verwerkt hebben.

Kortom, onze voorspelling is dat het een hele spannende wedstrijd gaat worden. Uiteindelijk zal Feyenoord toch te sterk zijn voor Lazio Roma.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Feyenoord (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>