• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Feyenoord vs Sturm Graz Tickets & Kaarten – (15-09-2022)

Feyenoord vs Sturm Graz Tickets & Kaarten – (15-09-2022)

Feyenoord - Sturm Graz wordt het eerste thuisduel in de Europa League voor Feyenoord dit seizoen. Na de wedstrijd tegen Lazio Roma, wordt deze ook belangrijk. Wil je erbij zijn en ben je op zoek naar tickets voor Feyenoord - Sturm Graz? Dan zit je hier goed. Lees snel verder! 

Kaartverkoop Feyenoord - Sturm Graz

Feyenoord - Sturm Graz vindt plaats op donderdag 15 september 2022 om 18:45 uur. Als Feyenoord supporter wil je hier bij zijn! Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare Feyenoord - Sturm Graz tickets te gaan.
Deze losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 129,- per stuk!


Tickets Feyenoord Sturm Graz Europa League

Als je geen seizoen- of clubkaart van Feyenoord hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is al helemaal het geval bij Europese wedstrijden. Kaarten via de Feyenoord ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van Feyenoord waar jij veilig en voor een goede prijs Feyenoord tickets kan kopen. De kaartjes die je daar koopt zijn altijd zitplaatsen naast elkaar. 

Het 'LONGSIDE LOWER FRIENDS & FAMILY PACKAGE' is een interessant hospitality pakket waar je zitplaatsen krijgt op de lange zijde. De plekken bevinden zich op de eerste ring in vak C of vak O. Ook ontvang je daarbij een lekkere bittergarnituur en 2 consumpties. Het heeft alles voor een heerlijke voetbalavond in De Kuip!


Kaarten Feyenoord - Sturm Graz

Als je je kaartjes voor Feyenoord - Sturm Graz gekocht hebt, betekent dat je toegang hebt tot de magische Kuip! Het stadion is op haar best met Europese wedstrijden. Een prachtige sfeer gegarandeerd!

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld. Hieronder alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan Feyenoord gaat brengen:

Statistieken Stadion Feijenoord - De Kuip

Plaats: Rotterdam
Capaciteit: 51.000 toeschouwers
Geopend: 1937

Gerenoveerd: 1994
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>