• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Feyenoord Tickets & Kaarten kopen – (seizoen 2022 / 2023)

Feyenoord Tickets & Kaarten kopen – (seizoen 2022 / 2023)

Als jij opzoek bent naar Feyenoord tickets, dan zit je hier goed! Voor het seizoen 2022 - 2023 hebben we weer een samenwerking met P1 Travel waar je eenvoudig en betaalbaar Feyenoord kaartjes kunt kopen. Wij van Wedbureaus.nl helpen je graag! Lees verder.

Feyenoord Kaartverkoop

Onder dit stukje hebben we een overzicht gemaakt van de komende Feyenoord wedstrijden. Per wedstrijd hebben we een aparte ticket pagina gemaakt waar je direct heen kan gaan. Daarin staat specifieke informatie over de kaartverkoop van de genoemde wedstrijd.

Klik op de oranje knop hieronder om álle kaarten voor Feyenoord te bekijken op P1Travel.nl


Feyenoord wedstrijden tickets

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de aanstaande thuiswedstrijden van Feyenoord. Eerst zie je de datum en daarachter de wedstrijd. Klik op de link van de wedstrijd om meer informatie over de kaartverkoop te zien.

Datum

Wedstrijd

15 september 2022

9 oktober 2022

Feyenoord - FC Twente tickets

22 oktober 2022

Feyenoord - Fortuna Sittard tickets

3 november 2022

Feyenoord - Lazio Roma tickets

22 januari 2022

Over het algemeen zijn de kaarten via de Feyenoord ticketshop erg snel uitverkocht. Het is dus erg moeilijk om als niet-seizoenkaarthouder aan kaartjes te komen. Gelukkig is P1 Travel een goede en betrouwbare ticket website waar je terecht kunt voor Feyenoord kaarten. Klik op de knop hieronder om alle tickets voor alle wedstrijden te bekijken.


Kaarten kopen Feyenoord Rotterdam

Wanneer je kaarten voor Feyenoord koopt, betekent het dat je toegang hebt tot Stadion De Kuip. Een ware voetbaltempel met een fantastische sfeer. De thuiswedstrijden zijn zo goed als altijd uitverkocht. Hieronder wat leuke informatie over De Kuip

Statistieken Stadion Feijenoord - De Kuip

Plaats: Rotterdam
Capaciteit: 51.000 toeschouwers
Geopend: 1937

Gerenoveerd: 1994
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>