• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Feyenoord vs FC Utrecht Tickets en Kaarten – 24-04-2022

Feyenoord vs FC Utrecht Tickets en Kaarten – 24-04-2022

Feyenoord - FC Utrecht komt er weer aan. De twee clubs treffen elkaar op 24 april 2022 om 14:30 uur. Feyenoord en FC Utrecht kun je bijna rivalen van elkaar noemen, want in de geschiedenis is er veel gebeurd tussen deze twee Nederlandse (sub)toppers. De wedstrijd Feyenoord vs FC Utrecht staat bijna altijd garant voor spektakel in De Kuip. 

Wil je er graag bij zijn? Dan zit je hier goed! Via deze pagina van Wedbureaus.nl kun je terecht voor tickets / kaarten voor de wedstrijd Feyenoord vs FC Utrecht. Als je geluk hebt dan, want binnen de kortste keren is de wedstrijd helemaal uitverkocht. Kijk snel of er nog beschikbare tickets zijn.


Feyenoord vs FC Utrecht tickets

Feyenoord FC Utrecht kaarten zijn redelijk lastig te krijgen. Onder de Feyenoord aanhang leeft deze wedstrijd immens. Na Ajax- en PSV thuis is dit dan ook de grootste wedstrijd voor de Rotterdammers in De Kuip.

Bij 4alltickets.nl zijn er gelukking nog een aantal tickets verkrijgbaar, in tegenstelling tot Viagogo.nl. Feyenoord vs FC Utrecht tickets zijn er verkrijgbaar vanaf 49 euro. Het bestellen bij 4alltickets.nl gaat erg makkelijk, dus neem snel een kijkje.


Kaarten kopen voor Feyenoord vs FC Utrecht?

Wanneer je tickets koopt voor Feyenoord - FC Utrecht, koop je ook automatisch een toegangskaart voor De Kuip. Wie wil daar nou geen deel van uitmaken bij deze topper? 

Hieronder hebben we wat leuke feitjes over De Kuip verzameld:

Statistieken de Kuip

Plaats: Rotterdam
Capaciteit: 47.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1937
 Grootte veld: 105 x 68 meter

De Kuip beschikt over 4 tribunedelen met prachtige namen. Dat zijn als volgt: De Gerard Meijer Tribune, de Maas Tribune, de Olympia Tribune en de Willem van Hanegem Tribune. De Kuip is voor het laatst gerenoveerd in het jaar 1994


Veelgestelde vragen over tickets voor Feyenoord vs FC Utrecht

Wat kosten de goedkoopste tickets voor Feyenoord vs FC Utrecht?

Bij 4alltickets.nl zijn er nog een aantal tickets verkrijgbaar. De goedkoopste tickets kosten er 49 euro en dan krijg je een zitplaats op de korte zijde. Wil je op de lange zijde plaatsnemen? Dan is de goedkoopste kaart 59 euro per stuk. Je komt dat op een van de parterre vakken.

Wat is de prijs van de duurste Feyenoord vs FC Utrecht tickets?

De duurste tickets kosten 79 euro per stuk, welke bij 4alltickets.nl verkijgbaar zijn. Ze staan onder: “zitplaats premium”. Hierna kosten tickets 69 euro per stuk, wat ook erg mooie plaatsen op de lange zijde betekenen.

Waar kun je het beste parkeren bij Feyenoord vs FC Utrecht?

Met grote wedstrijden als deze wordt een volle Kuip verwacht. Daarom is het wat moeilijker om een parkeerplekje te vinden. Met deze tip kun je toch gratis parkeren: wanneer je naar Rotterdam-Zuid gaat zonder parkeerkaart voor het stadion, is het advies om naar P+R Beverwaard te gaan. Hier kun je gratis je auto zetten en daarna met de tram naar De Kuip, wat ongeveer een kwartiertje rijden is.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>