• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Feyenoord vs Olympique Marseille Voorspelling & Tips – (28-04-2022)

Feyenoord vs Olympique Marseille Voorspelling & Tips – (28-04-2022)

Voor het eerst sinds vele jaren speelt Feyenoord weer een Europese halve finale! De Rotterdammers gaan het opnemen tegen de nummer 2 uit Frankrijk; Olympique Marseille. Kansloos is Feyenoord zeker niet, want de ploeg van Arne Slot is in vorm.

Deze eerste halve finale van de Conference League wordt gespeeld op donderdag 28 april, waarbij er wordt afgetrapt om 21:00 uur. We verwachten van beide teams superveel strijd en emotie. Één ding is zeker: De Kuip gaat beven. Daarnaast zal bijna elke Nederlandse voetballiefhebber aan de buis gekluisterd zitten.

Wil je voor de extra spanning ook nog eens een Feyenoord - Olympique Marseille weddenschap plaatsen? Dan zit je hier goed. De analisten van Wedbureaus.nl hebben een analyse gemaakt en daarbij voorspellingen en tips opgemaakt voor deze topper.

Feyenoord - Olympique Marseille wedstrijdfeiten

  • Feyenoord heeft de laatste 7 thuiswedstrijden niet verloren
  • Feyenoord heeft 15 wedstrijden achter elkaar gescoord. Vooral Sinisterra en Dessers zijn in bloedvorm
  • Olympique Marseille heeft 11 wedstrijden achter elkaar het doel weten te vinden. Bij de Fransen is Payet de gevaarlijkste man.

Feyenoord vs Olympique Marseille tips

Onze Feyenoord - Olympique Marseille tips hebben we in de tabel hieronder op een rijtje gezet. Het zijn ietwat gewaagde tips, maar dat zijn vaak wel de leukste! Wil je per tip een uitgebreidere toelichting zien? Die kun je verderop in het artikel vinden.

Weddenschap

Quotering

Beide teams scoren & Over 2.5 Goals

2.00

Feyenoord winst - No Draw No Bet

1.57

Cyriel Dessers scoort

2.65

Luis Sinisterra scoort

3.15

Dimitri Payet scoort

3.90


Feyenoord vs Marseille Voorspelling

Volgens de bookmakers is Feyenoord iets meer favoriet voor deze wedstrijd. De winst voor de Rotterdammers wordt geschat op zo'n 44% kans. De kans op een gelijkspel ligt op 26% en een overwinning voor Olympique Marseille ligt op ongeveer 30% kans. Het thuisvoordeel voor Feyenoord speelt natuurlijk ook een aardige rol, maar een duidelijke winnaar kunnen we echt niet voorspellen.

Beide teams scoren

Wij voorspellen een vermakelijke 90 minuten in Rotterdam en denken dan ook dat beide teams het net zullen raken in deze heenwedstrijd. Het speelt ook mee dat dat we niet overtuigd zijn dat er een team de 0 zal houden. Feyenord kreeg in de laatste 4 wedstrijden elke keer minimaal een goal tegen de verdediging van Marseille is ook niet altijd even stabiel.

Over 2.5 goals

In 5 van de laatste 6 wedstrijden van Feyenoord in alle competities zijn er elke keer minimaal 3 doelpunten gemaakt. In 3 van de laatste 6 wedstrijden van Marseille werd er meer dan 2,5 keer gescoord. Doelpunten zullen deze donderdag niet schaars zijn en we denken dan ook dat er een goede kans is dat we minimaal 3 goals te zien zullen krijgen op deze hete avond in De Kuip.


Nog meer Feyenoord - Olympique Marseille tips? Onze verwachting;

Zoals je in de tabel met Feyenoord vs Olympique Marseille tips kon zien, denken wij dat beide teams zullen scoren. Daarnaast vinden wij het erg lastig om een winnaar te voorspellen. Een gelijkspel ligt ook erg voor de hand. Dat levert 3.65x je inzet op.

Verder zijn bij Feyenoord Cyriel Dessers en Luis Sinisterra erg in vorm. Een doelpunt van deze spelers leveren mooie odds op. Daarnaast kennen we natuurlijk allemaal de krachten van Dimitri Payet en is ook oud-Ajacied Milik weer terug.

Het team van Wedbureaus.nl kijkt erg uit naar deze Europese kraker met een Nederlandse club. Ook wensen we jou succes met wedden en hopen samen met jou op winst met je betslip!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>