• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Feyenoord vs Slavia Praag: Odds, Aantal goals en Winstverwachting – 07-04-2022

Feyenoord vs Slavia Praag: Odds, Aantal goals en Winstverwachting – 07-04-2022

Op zoek naar de beste Feyenoord vs Slavia Praag odds, het aantal goals en de winstverwachting? Lees dan gauw verder!

Het is dan eindelijk zover; Feyenoord gaat een Europese kwartfinale spelen voor de UEFA Conference League. De tegenstander is een oude bekende van Feyenoord, namelijk Slavia Praag. In de groepsfase kwamen de twee clubs elkaar ook al tegen, maar gaan het dus opnieuw tegen elkaar opnemen.

De wedstrijd Feyenoord vs Slavia Praag vindt plaats op donderdagavond 7 april om 18:45 uur waar De Kuip op zijn grondvesten zal schudden. We kennen natuurlijk allemaal de magische sfeer van het stadion op dit soort Europese avondjes en dat zal deze avond zeker niet minder zijn. Rotterdam gaat beven! Lees verder over de voorbeschouwing van Feyenoord vs Slavia Praag.

Feyenoord vs Slavia Praag Odds

Swipe naar rechts>>>


Wie zal er winnen: Feyenoord of Slavia Praag?

De voorspellers van Wedbureaus.nl denken het antwoord op de vraag wie er gaat winnen wel te weten. Niet alleen wij, maar ook de bookmakers. Dat is te zien aan de Feyenoord Slavia Praag odds: Feyenoord gaat winnen. Voor een overwinning van Feyenoord op Slavia Praag krijg je gemiddeld zo’n 1,80 keer je inzet bij de bookmakers.

De wedstrijd in de groepsfase won Feyenoord thuis met 2-1 en uit werd het 2-2 waarbij Feyenoord de groepswinst verzekerde. Bij de wedstrijd in De Kuip bleken de spelers en de trainer van Slavia Praag zo onder de indruk te zijn van de supporters en de spelers, dat ze vertelden in jaren niet tegen zo’n goede tegenstander hebben gespeeld. Net als in zo’n fantastische sfeer. De kans is dus groot dat Slavia Praag met zenuwen naar Rotterdam komt, wat vaak niet ten goede komt aan het spel.

Daarnaast kennen we allemaal de vorm waarin Feyenoord zich bevindt. Afgelopen zaterdag werd er gemakkelijk met 2-0 gewonnen van Willem II. Ze bezitten een mooie 3e plaats in de Eredivisie en er werd in De Klassieker op het nippertje met 3-2 verloren van rivaal Ajax in de ArenA. Waarin Feyenoord normaal gesproken vaak kansloos is, was dat nu dus totaal niet het geval.. 

Toch is Slavia Praag echt niet kansloos. Ze komen namelijk niet voor niets in de kwartfinale terecht en in de eigen nationale competitie is het stuivertje wisselen met Viktoria Plzen voor plek 1. De odds voor winst van Slavia Praag op Feyenoord ligt rond de 4,00.

Voorspel jij dat het een gelijkspel gaat worden? Dan ontvang je 3,65 keer je inzet terug.

Ben jij er al zeker van dat het team van Arne Slot aan het langste eind zal trekken en dus over de twee wedstrijden doorgaat? Wanneer je inzet op “Feyenoord kwalificeert zich voor de Halve Finale”, levert elke euro 1,65 keer je inzet op.

Feyenoord vs Slavia Praag aantal goals / expected goals

In de vorige twee wedstrijden tegen elkaar is er elke keer door beide teams gescoord met in totaal 7 aantal goals. Niet weinig dus! Een inzet op “Both Teams To Score” lijkt dus realistisch, waarbij een “Yes” je 1,73 aan odds oplevert. Daarnaast is onze voorspelling bij Feyenoord Slavia Praag expected goals “Over 2,5”, wat 1,78 aan elke ingezette euro oplevert.

Feyenoord vs Slavia Praag schoten op doel

Op zoek naar tips omtrent Feyenoord Slavia Praag schoten op doel? In de vorige twee ontmoetingen had Feyenoord 2x 5 schoten op doel en Slavia Praag 1x 4 en 1x 5. Het gemiddelde ligt dus op zo’n 10 schoten op doel per wedstrijd. Neem dit mee in je voorspelling.


Teamnieuws

Slavia Praag mist twee van zijn sleutelspelers: verdedigers Aiham Ousou en Srdjan Plavsi. Beide spelers kregen in de vorige wedstrijd tegen LASK Linz de rode kaart te zien. Voor Feyenoord een mooie mogelijkheid om gebruik te maken van de nu kwetsbare defensie. 


Daarnaast mist Slavia Praag ook nog eens middenvelder Lukás Masopust, die een blessure opliep met het nationale Tsjechische elftal. Dit heeft tot veel woede geleid bij de opponent van Feyenoord.

In de selectie van Feyenoord is niemand geschorst voor de heenwedstrijd.


Feyenoord vs Slavia Praag Odds: interessante quoteringen

Wij van Wedbureaus hebben voor jou de beste en aantrekkelijkste Feyenoord - Slavia Praag quoteringen voor je geselecteerd. We hebben onderzoek gedaan naar 5 bookmakers en daaruit mooie odds gehaald.

Hieronder een tabel met weddenschappen die je kunt plaatsen:

Weddenschap

Quotering

Feyenoord winst

1,80

Gelijkspel

3,65

Slavia Praag winst

4,05

Totaal aantal goals

Over 2,5: 1,78

Over 3,5: 2,95

Totaal aantal goals Feyenoord

Over 1,5: 1,80

Over 2,5: 3,40

Totaal aantal goals Slavia Praag

Over 0,5: 1,47

Exact 2: 4,50

Guus Til scoort

X

Luist Sinisterra scoort

X


Tips en voorspelling

Kijkend naar de huidige vorm en de eerdere resultaten dit seizoen tegen elkaar, zetten wij ons geld in op Feyenoord. De Rotterdammers zijn in prima vorm en werd eerste in de eerdere groepsfase, waar het Slavia Praag op plek 2 hield. Toch zeg dit niet altijd alles, want het kan zo omkeren. Wel kan de magische Kuip wonderen verrichten door in de heenwedstrijd Slavia Praag al met ruime cijfers aan de kant te zetten. 

Nog even goed om te weten: een overwinning van Feyenoord op Slavia Praag levert je een odd op van 1,80. En misschien nog wel interessanter; totaal aantal goals “Over 3,5” levert 2,95x op.


Feyenoord vs Slavia Praag Tickets en kaarten

Ben je op zoek naar tickets voor Feyenoord - Slavia Praag in De Kuip? Klik op de knop hieronder om de beschikbare tickets te bekijken.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>