Fiorentina vs FC Twente voorspelling – Conference League 2022

Voorspelling Fiorentina - FC Twente

In deze Play-Offs ronde van de Conference League wordt er gestreden om een ticket voor de groepsfase. Weet jij de winnaar goed te voorspellen?

Fiorentina - FC Twente wordt gespeeld op donderdag 18 augustus 2022 om 21:00 uur in Florence, Italië. Volgende week is de returnwedstrijd in de Grolsch Veste in Enschede.

Ben jij op zoek naar Fiorentina - FC Twente voorspellingen, goede quoteringen en wedtips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij 2 tips opgesteld. 

Ook is er voor deze wedstrijd een super interessante Odds Boost beschikbaar bij BetCity. Lees snel verder!

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50!

Krijg 50x je inzet voor een overwinning van FC Twente!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Fiorentina - FC Twente wedtips & quotering

In het overzicht hieronder vind je onze Fiorentina - FC Twente tips. Wanneer je op de tip klikt, zal er een uitleg verschijnen waarom dit een interessante tip is met daarbij de bijbehorende bookmaker voor de beste odds.

Tip 1: Fiorentina wint en beide teams scoren (3.40)

Fiorentina is in de ogen van onze analisten duidelijk de favoriet voor het duel tegen FC Twente. Er wordt een doelpuntrijke wedstrijd verwacht met ook minimaal 1 goal voor de gasten uit Enschede. FC Twente laat namelijk zien dat het dit seizoen makkelijk scoort.

Er staat een hele mooie quotering voor deze weddenschap bij BetCity. Deze tip levert je 3.40x je inzet op!

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 2: Luka Jovic scoort - Ja (2.38)

Luka Jovic is de ster van Fiorentina. In de Serie A bewees hij afgelopen week ook alweer zijn scorend vermogen. Wij verwachten dat hij nu ook scoort tegen de achterhoede van FC Twente.

Ontvang nu 2.38 keer je inzet bij BetCity bij een weddenschap van 'Jovic scoort'.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Interessante statistieken

  • FC Twente heeft dit nieuwe seizoen alle 7 gespeelde (oefen, competitie en Europese) wedstrijden gewonnen!
  • Dit seizoen scoorde Fiorentina elke wedstrijd minimaal 1 keer
  • Houd goaltjesdief Jovic, de spits van Fiorentina, in de gaten

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50!

Krijg 50x je inzet voor een overwinning van FC Twente!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd

Voor FC Twente staat een Odds Boost, oftewel een eenmalige verhoogde odd, van maar liefst 50x klaar. Dat betekent dat jij bij een succesvolle bet 50 keer je inzet pakt! Ter vergelijking: de normale odd voor een zege van FC Twente staat op 6.10x. 

Deze kans pakken? Dan is de tweede stap om je eerste storting van minimaal €20 te doen. Gelukt? Dan staan de Odds Boosts voor Twente klaar in jouw account onder het kopje 'Bonus'. Kies de boost en je hebt jouw eerste betje geplaatst!

De Odds Boost moet voor de aftrap van Fiorentina - FC Twente geactiveerd en ingezet zijn. Wees dus op tijd. In combinatie met de boost geldt een maximale inzet van €1. Als je gebruik maakt van deze welkomstactie, vervallen andere promoties.


Wedden op Fiorentina vs FC Twente

Als we kijken naar de bookmakers, zien we dat een overwinning van de Italianen 1.46 keer je inzet oplevert bij BetCity. Denk je dat Fiorentina wint, maar dat Twente daarbij ook minimaal 1x scoort, dan ontvang je 3.40 keer je inzet. Een hele mooie quotering.

Als je verwacht dat er na 90 minuten een gelijkspel op het scorebord staat, dan ontvang je 4.40 keer je inzet bij BetCity. Een overwinning van het team van Ron Jans levert je 6.10 keer je inzet op. Als je denkt dat FC Twente wint, maar dat beide teams ook scoren, dan is de quotering ook super interessant: 11.00 keer!

Ben je in voor een fun bet? Dan is dit een hele interessante optie wat in onze ogen niet eens onrealistisch is: 'beide teams scoren in beide helften'. Deze heeft een quotering van maar liefst 16.00x!

?Zet in via BetCity en ontvang nu tijdelijk een mooie welkomstbonus!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de Odds Boost actie ↓ Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en helaas niet als je er al een account hebt.

Tijdelijke Odds Boost bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50!

Krijg 50x je inzet voor een overwinning van FC Twente!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>