• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Fortuna Sittard vs Ajax voorspelling en quotering – (06-08-2022)

Fortuna Sittard vs Ajax voorspelling en quotering – (06-08-2022)

Voorbeschouwing Fortuna Sittard - Ajax

Het nieuwe Eredivisie seizoen seizoen gaat weer beginnen! Landskampioen Ajax neemt het in een uitwedstrijd op tegen het zuidelijke Fortuna Sittard. Vorig seizoen werd het nog 2x keer ruime overwinning voor Ajax: het werd 0-5 en 5-0. Zal het nu weer zo aflopen?

Fortuna-aanwinst Burak Yilmaz speelt helaas nog niet mee. De 77-voudig international van Turkije is nog niet fit genoeg. Desalniettemin kijken we uit naar deze 1e speelronde! Fortuna Sittard - Ajax vindt plaats op zaterdag 6 augustus 2022 om 16:30 uur. 

Ben jij opzoek naar Fortuna Sittard - Ajax voorspellingen, goede quoteringen en wedtips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij drie tips opgesteld. Lees snel verder!

Tijdelijke Welkomstbonus bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €20 en krijg een Free Bet van €20! 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Fortuna Sittard - Ajax voorspelling en wedtips

In het overzicht hieronder vind je onze drie Fortuna Sittard - Ajax tips. Wanneer je op de tip klikt, zal er een uitleg verschijnen waarom dit een interessante tip is met daarbij de bijbehorende bookmaker voor de beste odds.

Tip 1: Ajax wint beide helften - Ja (2.32)

De kans dat Ajax wint is aanzienlijk. Met al de wedstrijd tegen PSV in de benen, waar Ajax echt wel goed speelde, verwachten we een makkelijke overwinning tegen Fortuna Sittard. Wij denken dat Ajax zowel de 1e als de 2e helft wint voorspellen daarom dat Ajax beide helften wint.

Een weddenschap hierop levert je niet veel op, maar kun je wel lekker meenemen: 2.32x.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 2: Totaal aantal doelpunten door Fortuna - Onder 0.5 - (2.17)

Fortuna Sittard mist door het afmelden van Burak Yilmaz en Flemming zijn aanvallende krachten. Hierom verwachten we, met de wedstrijden van vorig seizoen tegen Ajax in gedachte, dat Fortuna geen doelpunten zal maken.

De quotering is ook mooi bij BetCity. Zet je deze tip? Dan krijg 2.17 keer je inzet.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 3: Steven Bergwijn scoort - Ja (2.18)

Steven Bergwijn is een topaankoop van Ajax. In onze ogen hoort hij bij de top5 beste spelers van de Eredivisie. Tegen PSV scoorde hij al en denken dan ook dat hij deze lijn doorzet. Wij verwachten dat Steven Bergwijn op linksbuiten zal starten.

Ontvang nu 2.18 keer je inzet bij BetCity bij een weddenschap van 'Bergwijn scoort'.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Fortuna Sittard - Ajax statistieken

  • De laatste 2 wedstrijden tussen Ajax en Fortuna Sittard eindigde allebei in 5-0 winst voor Ajax
  • De afgelopen 5 jaar speelde de twee clubs 7x tegen elkaar. Alle wedstrijden won Ajax
  • In wedstrijden tussen Fortuna Sittard en Ajax scoort Fortuna Sittard gemiddeld 0.6 keer en Ajax 4.4 keer

Tijdelijke Welkomstbonus bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd

Deze kans pakken? Dan is de tweede stap, na het registreren, om je eerste storting van minimaal €20 tot €50 te doen. Gelukt? Dan staat de Free Bet met de waarde van jouw gestorte bedrag klaar in jouw account onder het kopje 'Bonus'. 

Verder belangrijk: de welkomstbonus is alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Als je gebruik maakt van deze welkomstactie, vervallen andere promoties en verloopt 30 dagen na uitgave.


Wedden op Fortuna Sittard Ajax: verwachting

Als we kijken naar de bookmakers, zien we dat een overwinning van het team van Sjors Ultee 12 keer je inzet oplevert bij BetCity. Denk je dat Fortuna wint en dat Ajax daarbij ook minimaal een goaltje meepakt, dan ontvang je maar liefst 16 keer je inzet. 

Als je verwacht dat er na het laatste fluitsignaal een gelijkspel op het scorebord staat, dan ontvang je 7 keer je inzet bij BetCity. Een overwinning van Alfred Schreuder levert je (maar) 1.22 keer je inzet op. Als je denkt dat Ajax wint, maar dat beide teams scoren, dan is de quotering wel mooi: 2.38.

Ben je in voor een fun bet? Dan is dit een hele interessante optie wat in onze ogen niet eens onrealistisch is: 'beide teams scoren in beide helften'. Deze heeft een quotering van maar liefst 11.50x. PS: Bij Ajax - PSV is deze fun bet ook uitgekomen!

?Zet in via BetCity en ontvang nu tijdelijk een mooie welkomstbonus!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de Odds Boost actie ↓ Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en helaas niet als je er al een account hebt.

Tijdelijke Welkomstbonus bij BetCity: 

Maak een nieuw account aan, stort €50 en krijg een Free Bet van €50! 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>