Frankrijk vs Denemarken Voorspelling & Wedtips [26-11-2022]

Frankrijk probeert het eerste land te zijn die 2 keer achter elkaar het WK weet te winnen. Ze moeten dan wel winnen van het altijd lastige Denemarken. De ploeg die vaak kan stunten. We hebben ook wat tips en voorspellingen gemaakt.

Het is een Zaterdagmiddag (26 November) wedstrijd om 14:00. Denemarken wist in de Nations League nog 2 keer te winnen van Frankrijk. Dit toneel is natuurlijk anders maar ze moeten wel een resultaat halen. Frankrijk begon dit WK heel erg goed.

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Ook hebben we Unibet en BetCity geselecteerd als beste bookmakers om een weddenschap te plaatsen voor deze wedstrijd. Lees snel verder!


Wedtips Frankrijk - Denemarken

De 3 wedtips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Australië heeft laten zien dat Frankrijk ook zwakke plekken heeft. Denemarken begon het WK niet goed en speelde ook niet goed. Het belooft een interessante wedstrijd te worden.

Tip 1: Kylian Mbappe scoort

Tip 2: Frankrijk Winst

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Frankrijk


Waarom deze tips spelen?

Het team van Wedbureaus.nl kan met 100% zekerheid zeggen dat ze achter de tips staan. Hieronder zullen we uitleggen waarom het tips zijn. Ook hebben we veel informatie gezocht naar statistieken en odds. De beste bookmakers hebben we bij de tips gevonden.

Maar allereerst een waanzinnige actie van Unibet die je echt niet mag missen. Check 'm hieronder!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Kylian Mbappe scoort

Frankrijk heeft veel spelers die geblesseerd zijn. Al het gevaar moet dus komen van Kylian Mbappe. In de eerste wedstrijd heeft hij dit ook zeker laten zien. Het is eigenlijk de speler waarom het draait. Denemarken moet ook winnen en daarom zal er veel ruimte komen voor Frankrijk. Spelers als Kylian Mbappe kunnen daar zeker gebruik van maken en scoren.

De beste quotering hebben we gevonden bij BetCity. Met een odd van 2.02 wordt het ingezette bedrag dus meer dan verdubbelt.

Tip 1: Kylian Mbappe scoort

Tip 2: Frankrijk Winst

In het vorige Wereldkampioenschap heeft Frankrijk laten zien dat ze een hele stabiele ploeg zijn. Ze hoeven helemaal niet de betere ploeg te zijn om de wedstrijd te winnen. Daarbij staat er minder druk op de wedstrijd waardoor ze vrijuit kunnen spelen. Ze hebben ook een beter team dan Denemarken en daarom zal een overwinning van Frankrijk dus helemaal niet gek zijn.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker waar je 1.80x je inzet kan terugverdienen op deze mooie weddneschap.

Tip 2: Frankrijk Winst

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Frankrijk

De voorhoede van Frankrijk bestaat alleen maar uit topspelers. Dit betekent zelfs dat ze een aantal spelers op de bank moeten zetten. Ze hebben maar weinig kansen nodig om te scoren. Tegen Australië vonden ze 4 keer het net! Met het aanvallende spel van Frankrijk gaan ze genoeg kansen krijgen. Daarom zal het niet gek zijn als ze meerdere malen scoren.

Ook deze weddenschap hebben we gevonden bij BetCity. Hier wordt het ingezette bedrag precies verdubbelt met een quotering van 2.00.

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Frankrijk


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Frankrijk - Denemarken gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De laatste 2 keer dat deze landen tegen elkaar speelde was in de Nations League. Denemarken wist 2 keer te winnen.
  • Thuis won Denemarken met 2-0. De uitwedstrijd in Frankrijk werd gewonnen met 1-2. Dat was al jaren niet meer gebeurd.
  • De andere landen in de poule zijn Tunesië en Australië. Die nemen het eerder op de dag (11:00) tegen elkaar op.

Wedden op Frankrijk - Denemarken

Door onze uitgebreide analyse voor deze wedstrijd hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen. We hebben deze tips ook uitgewerkt. Kylian Mbappe is de sterspeler van Frankrijk en gaat altijd opzoek naar doelpunten (dus ook in deze wedstrijd). Hierbij heeft Frankrijk een beter team waardoor een overwinning niet gek zal zijn. Ze hebben namelijk goede aanvallers. Deze aanvallers kunnen allemaal hun eigen kansen creëren. Hierdoor kunnen er veel doelpunten vallen.

De bookmakers vinden Frankrijk de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Bij een overwinning van Frankrijk krijg je 1.80x de inzet terug. Dit hebben we ook benoemd in onze wedtips! Een gelijkspel heeft al een hogere quotering van 3.60. Denemarken maakt ook zeker kans om te winnen. Dan krijg je maar liefst 5.20x je inzet terug! Dat is een hele hoge odd.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker?
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Frankrijk - Denemarken

We denken dat Frankrijk deze wedstrijd gaat winnen tegen Denemarken. Dat komt omdat ze een betere selectie hebben en meer ervaring. Daarbij staat er minder druk op de wedstrijd voor Frankrijk. Ze kunnen dus vrijuit spelen en dan zijn ze op hun best.

Denemarken speelde niet goed tegen Tunesië en dat is een mindere ploeg dan Frankrijk. We denken dat het een leuke wedstrijd wordt maar dat Denemarken niet zoveel kans maakt. Ze hebben een te oud team en het lijkt alsof de gouden generatie voorbij is.

Frankrijk heeft ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Kylian Mbappe die we ook benoemd hebben in onze wedtips!

Onze voorspelling is dat Frankrijk de wedstrijd goed zal beginnen. Dit goede begin zorgt ervoor dat ze gemakkelijk winnen van Denemarken.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>